-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Huawei HG521 Modem Bağlantı Gidip Gelmesi ( Çözümü )

ads
ads

huaweı hg 521 en iyi kanal, huawei bağlantı kesiliyor, huawei hg521 ana bilgisayarla bağlantı, hg521 bağlanma sorunu, hg521 iphone ayarı, huawei hg521 kablosuz bağlantı sorunu, modem hız arttırma, wpa- ön paylaşım anahtarı, kanal ayarı, modem ideal ayar, huawei modem kesilmesi, internet sürekli gidip geliyor, internetin sürekli gidip gelmesi modem ayarları


Huawei HG521 Modem kullanıcılarının  en çok karşılaştığı sorunlardan en önemlisi modemin bağlantısının sürekli gidip gelmesidir internet kesildiği  zaman bağlantı gidip geldiği zaman internet kullanıcıları bunu ttnetten kaynaklandığını düsünürler isin aslı  aslında öyle değil modemden kaynaklanıyor % 80 sizde'de böyle bir sorun var ise bunu anlamanın en iyi yolu başka bir modem takıp  denemek..



Ama  dediğim gibi  Huawei HG521  ttnetin ücretsiz olarak verdiği bir modemdir kötü demiyorum gayet iyidir ama  yapılması gereken bazı ayarlar var o ayarlar yüzünden bağlantı sorunu yaşamanız muhtmeldir..

Modemin sadece  kanal ayarına ihtiyacı var Şimdi gelelim sorunu hep birlikte çözmeye


internet sayfası açıyorsunuz. Üst satırdaki adress satırını siliyorsunuz her şeyi silin hiç bir şey kalmasın 192.168.1.1 yazıp enter'a basıyorsunuz kullanıcı adına: admin Şifre: ttnet dir. giriş yapa basıyorsunuz ve modemin içindesiniz.. Sol satırda Temel vardır tıklayın onun hemen altında Lan vardır ona da tıklıyorsunuz Lan sayfasının Orta üst kısmında WLAN vardır tıklıyosunuz WLAN a Kablosuz ayarları çıkıyor karşınıza 4 yada 5 inci satır da Kanal vardır auto olarak gelir siz onu 11 olarak değiştiriyorsunuz en ideal kanal 11 dir ama size uygun olanı 3,7,11 öncelik bunlarda diğerlerinide deniyebilirsiniz öncelikle 11 i deneyin sorun yoksa devam ama sorun devam ediyorsa 3,7 kanallarınıda deneyin mutlaka bunlardan birisi uyması lazım bunuda değiştirdikten sonra Güvenlik Sekmesi vardır sayfanın en altından 4. sırada wpa-psk olarak değiştiriyorsunuz ön paylaşımlı anahtar kısmınada dilerseniz yeni kablosuz güvenlik şifrenizi yazabilirsiniz. Sayfanın en altında ki satırda Aes yazar onuda Tkıp olarak değiştiriyorsunuz ve uygulaya basıyorsunuz..

Yapmanız gerekenler bunlar  dediğim gibi  kanal ayarlarından   verdiğim sayılar sorununuzu çözmez ise bütün sayıları deneyin bu şekilde sorununu çözen onlarca kişi var HoşÇaKaLıN...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. teşekkürler yardımı oldu


    --------------------------
    http://www.ukashdestek.com

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. ustam admın yazıyom sıfreyı gırıyom kabul etmıyo ınternet asırı yavas nasıl yapcaz ya

      Sil
    2. modeme reset atın. Sonra kullanıcı adı admin şifre ttnet olarak girin. deneyin

      Sil
  3. hocam çok saolun internet hızı 1.5 oldu kanal şuan 7 de önceden otomatikti şimdi 7 yaptım internet uçuyor saolun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim hocam sizde sağolun

      Sil
    2. güncel olarak yaptığınızı söylemişsiniz, kullanıcı adı ve şifre gecersiz diyor, ne yapmalıyım?

      Sil
    3. kullanıcı adı: admin Şifre: ttnet oluyor genelde değiştirmediyseniğz eğer değiştirip unuttuysanız şifreyi o zaman modeme reset atın. Açıp kapamak anlamındaki reset değil tümüyle reset sanırım arka kısmında ufak bir girinti olacak oraya basılı tutmanız yeyterli bir kaç saniye sonra ayarlar fabrika ayarına dönecektir. Şifre ve kullanıcı adı da belirtttiğimiz olacaktır.

      Sil
  4. bende denedim oldu.işe yarar bir formül.sonunda internetim gerçek hızına ulaştı.

    YanıtlaSil
  5. hocam bende modem arayüzüne girmiyor bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 192.168.1.1 yazıp enter'a basıyorsunuz kullanıcı adına: admin Şifre: ttnet eğer girmiyorsa bu şekilde modeme reset atın deneyin.

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.