-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » Bonzai Jamaica Nedir + Zararları - ( Öldürür )

ads
ads
uyuşturucu

Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir

Bonzai kullananlar  jamaica kullananlar bonzainin  zararları jamaica'nın zararları 

bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonzai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. Türkçeye bonzai olarak geçmiştir...

Bundan 3 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyuşturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkes buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyuşturucu  tek seferde bile ölüm riski oluşturabilimektedir ve aynı zamanda ölüm bile gerçekleşebilmektedir. Örneklerini belki görmüş ve ya duymuşsunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır.   Günümüzün en tehlikeli  uyuşturucuları arasında en baştadır. Kullanıldığı zaman, terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani ölüm tribi de denir. Kaygılı duygulara bad tribe girildiği zaman komaya girme ihtimali vardır.  Bir anda korku  dünyadan başka  bir yere gidiş halüsinasyon görme, öldüğünü veya öleceğini düşünme düşüncesi, kullanan bireyleri, kalp krizi geçirip  o anda ölümüne neden olabilimektedir.


Ancak bu durum herkes için geçerli değerlidir. Bu kullanılan doza ve maddeye bağlı olarak değişebilir. Piyasada bonzai olarak adı geçebilir ama içindeki kimyasal bileşenler hepsinde  değişiklik gösterebilir. Bu yüzden hem içilen doza bağlı olarak yukarıda saydıklarımız gerçekleşebilir yada içindeki kimyasallar ile doğru orantılı kötü durumları meydana getirebilir. 

Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa kesinlikle içmemelisiniz. Mutluluk yerine  mutsuzluk, tedirginlik, korku, delirdim sanma ve  uyuşukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya   gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağının zararlarını bilin, bilmeyenlere anlatın, içenlerin uzak durması için elinizden geleni yapın.

Her ne kadar artık insanlar zararlarından haberdar olsalar da bazı kişiler bu zararları dikkate almayarak kendini zehirlemeye devam eder duruma düşmüşler. Anlık bir zehir olduğu için her an ölüm riski bulunmaktadır. Benim bünyem sağlam bana bir şey olmaz asla ve asla demeyin. 

Madde Bağımlılığı Ve Bonzai

Madde bağımlılığını kısaca   tanımlayacak olursak; davranış, duygu ve düşünce üzerindeki direk olarak etkili olan bir süreç oluşmaktadır.  Bağımlılık yapan maddeler genel olarak hayatı devam ettirmek adına değil de, keyif verici, mutluluk vermesi nedeniyle tüketimi yapılmaktadır.  Bunun akabinde kullanıcıda, duygu, düşünce ve hareketlerde değişme söz konusu meydana gelir. 

Fakat bağımlılık denilince akla sadece madde bağımlılığı gelmemeli. Bilgisayar, kumar, alkol vb. bağımlılıklarda olabilir. Ancak konumuz madde bağımlılığı üzerine olduğundan biz  detaylı olarak  bonzai adı verilen (genel olarak verilen isimdir. Birçok değişik isimlerde kullanılmaktadır) maddeden uzunca bahsedeceğiz.


jamaica gold + jamaica Süpram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?

Jamaica sınıflarına ayrılır ve yukarıda belirttiğimiz türleri en çok bilinenleridir. kimyasalına yada etkisine göre bu isimler değişmektedir. Ancak her ne kadar içindeki kimyasal değişik olsa bile içinde ki etken zehir insan çok zarar vermekte. Bazen daha güçlü olabiliyor bazen daha hafif ama kesinlikle vücudunuza zararı verdiği hasarı çok büyük. Yıllar öncesinde bitki tohumu adı altında bu adı geçen maddeler satılmaktaydı ve İnternet üzerinden siparişleri bile yapıldığı görülmüştür. Daha sonra bonzai adlı zehir yüzünden ölüm olaylarının gerçekleştiği anlaşılınca çok ülkede yasaklanmış ve satıcılara ağır cezalar verilmiştir. Cezaları da çok ama çok ağırdır. Jamaican da bir bonzai türüdür  sadece  geldiği ülke  yetiştirildiği ülke jamaica olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir. 

Artık günümüzde daha beteri olan sahteleri türemeye başlamıştır. Zehir tacirleri çok ucuz maliyetlerle merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretimlerini gerçekleştirip üç kuruşluk zehir ile insanların canıyla, parasıyla ve hayatıyla oynamaya devam ediyorlar. 

Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması, ani kan basıncı yükselmesi, ateş basması ne oluyor bana bura nere, ben neredeyim, öldüm mü? öleceğim mi?  gibi düşünceler ile panik durumuna geçerek kalp krizine neden olabilen yada öldüren bir maddedir..

Tek dumanda bile ölüm riski bulunduğunu yukarıda belirtmiştik. Zamanımızda bazı insanlar hiç içmeyen arkadaşlarına bile sigara içine koyarak bunu içirebiliyor. Buradaki amaç tam olarak nedir? bilmiyorum ama o kişilerin hayatıyla oynadıklarının farkında bile belki değillerdir. Bu tip insanlar her zaman karşınıza çıkabilir. Bu yüzden bilmediğiniz hiç bir şeyi içmeyin. 


Bir kaç Kullanımda Nasıl Belirti Oluşur?


Bir kaç kez kullanımdan sonra  vücutta çıkan belirtiler şunlardır:

* Ağız Kuruluğu,
* Yutkunma ve nefes alıp vermede değişiklikler,
* Durgunluk veya ani hareketler,
* Vücutta beliren sivilceler, yaralar veya kızarıklıklar,
* Gözlerin kan çanağı gibi olması ve baygın bakışlar,
* İştahsızlık yada İştah artışı (genel olarak iştah artışı gözlemlenir),
* Baygınlık geçirmek, korkulu düşünceler, rengin atması, çok su içmek, istifra etmek,
* Gülme krizi (olur olmadık her şeye gülmek).

Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Bu durumlar genel olarak insanlarda görülen etkilerdir. Kişiden kişiye bu belirtiler değişir ve uzun süreli kullanan kişilerde bu belirtilerin bir kaçı veya hiç biri bile olmayabilir.

Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz - En Önemlisi canınız gitmese bile  sağlığınız gidecek..


Bonzai ve Ölüm Tribi

Bonzai, denilince  akla en çok gelen  ölüm tribidir kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi? ilk olarak onu  öncelikle açıklayalım:

Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir. Öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen değişiklikler ile  düşüp bayılacakmış gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek, bir daha hayatına devam edememek düşüncesi,  bonzai çok içtiğini sanarak keşke içmeseydim neden böyle yaptım demek,  aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonzai'nin çeşitlerine göre değişir.  Zehri farklı olan  ilk başta  hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak çoğalır ve  vücudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felç olacakmış gibi bir his meydana gelir git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı,  artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemez hale geldiğinizde umudu kendinizden kestiğinizde kalp atışları hızlanır. Bu seferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz, kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir  zamana kadar o şekilde beyninin   bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur  tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

Ölüm tribinden nasıl çıkılır?

Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından çıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes  farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kötü olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamanın yada sonucu kötü olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak ( panik atak varsa daha çok etkiler ) o anda  tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde içilmesini içildiyse  korkuları atıp yer ve mekan değiştirmek soğuk duş, soğuk su, su içmek, kendinizi avutmalısınız  birazdan geçecek diye avutun kendinizi geçecektir. Ancak Allah'ın size verdiği bu şansı iyi değerlendirmeniz lazım çünkü gördünüz yaşamın değerini, ölümün gerçek yüzünü...  

Örneğin bad tiribe çok yüksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla içmiş olsanız  ve bunu ona söyleseniz  yada anlasa o durumunuzu   aynı   etkileri kendisi de kesinlikle yaşayacaktır dedim ya    % 40 den fazlası psikolojik ( ama içindeki kimyasalın vücuda aşırı  zarar ve beyine  aşırı   hasar verdiğinden  hem psikolojik hem fizyolojik ) sizin durumunuzu gören kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir.  Fakat ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla  1 saat sonra  azalacağını ve geçeceğini düşünerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor ( o anda ). Bir çok kişinin biz yıllardan beri içiyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5  yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var 
onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok. Dikkat ederseniz % 95 civarında   hepsi ölüm tribi ve korku triblerinden  ne hallere geliyorlar çoğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan çıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda   soğuk yada normal şu ile kafanızı yıkayın vücudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın çok etkisi olacaktır. Eğer  oturuyorsanız yürüyün yada evdeyseniz dışarı temiz havaya çıkın, ortamda bazen   onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir  mekan değişin yanınızda çok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bir süre kendi  kendinize  bu durumu yenmeye çalısın ve   göreceksiniz ki  yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir çok çeşidi var orjinal olanların kafası içildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yükselirse uzun sürebilir.   Diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona göre kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kaç duman alırsınız ve  onu kötü sanarsınız ve daha çok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an  zaten ben ne yaptım keşke son dumanı çekmeseydim veya bu kadar içmeseydim diye söylenirsiniz içinizden. Jamaica veya bonzai , bunların etkisi minimum 10 dakika, 3 saat maksimum 6 saat kişiye göre değişir. Bu diğerlerinde  çok aşırı yoğun  kafa aniden başlar   çok kısa sürer ama  ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk  bir ay gibi gelebilir belki ölüm tiribi ( bad trip ) o anda  2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz  ama size çok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat  o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hiç değmez değil mi? hayatınızı o iki, üç dakikanın çalmasına yalan etmesine izin vermeyin.


Bonzai etkisi 

Bonzai yada jamaica etkileri  her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilere de sahip olabilir. Bazıları vardır içer içmez etkisini gösterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika içerisinde aniden yükselme gösterir bu tür olanların kafası çok uzun sürmektedir şu sıralardaki  maddelerin etkisi  15 ile  45 dakika arası sürmektedir bunun nedeni  maddenin içindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması   sonuçta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve  kat kat  daha zararlı olduğunu düşünmekteyim.  Her ne kadar az çok içinde hangi maddeler olduğunu bilmesek de tam olarak içinde neler var bunu bilemiyoruz. Ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai  tek kullanımda bile  ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai'yi bu kadar kötülememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor  zararını ciddi anlamda bilseler içmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı böcek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten öyle de...


Bonzai Kanda Çıkar mı?

Bonzai denilen madde kan tahrillerinde çıkar elbette  bu maddenin içinde çok kimyasal karışımları olduğu için kanınızda eroin de çıkar kokainde  vb  gibi   binbir türlü madde çıkabilir çünkü bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında türlü türlü karışımlar olduğundan  bir çok  kimyasal bileşen çıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan çıkma vücuttan tamamen çıkma olayına geline  tam olara bu bilinmez ama  1 ila  3 ay arasında vücuttan   çıkma ihtimali vardır.


Bonzai ilk Nerede Hangi Ülke kullandı?

Bonzai maddesi ilk önce Türkiye'de kullanılmadı. Ülkemize gelmesi biraz geç oldu ( keşke  gelmeseydi de  şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002  yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ülkelerinde  denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş  çok hızlı şekilde   bir çok ülkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında  maddeye başlamasının en büyük sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek  görmek yaşamak ister uyuşturucu da aslında    insanların en büyük merakıdır çünkü  o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini öyle bir anlatır ki insanlar buna aldanarak merakla dener.  O kişi  maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi  çapında farklılık ve  sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında  ani değişimler saçmalıklar  beynin uyuşması ve  sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturucu bir hayaldir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak  etkiler bir çok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda  bulunarak  en büyük hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, çünkü madde ortamının insanın  tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde üzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun  o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" düşünün o ortamdaki kullanmayan kişide  çok büyük merak uyanıyor.   Çünkü  sözünü  yukarıda ettim kullanan kişiler kullanmayanlara iyi bir şey gibi anlatırlar. Ama  bonzai de durum  hepsinden farklı  aslında  bonzai uyuşturucuda değil sadece zehirdir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici  tek kelime ile yüksek etkili bir ölüm zehiridir.

Bonzai'nin içinde ki maddeler nelerdir?

Evet  en önemli bölüm aslında en çok merak etmeniz gereken bölüm burası! Bonzainin içindeki bilinen maddeleri  sıralayacağım bakalım içinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha çok ağır bir  maddedir, bu  zamana kadar  bonzai'nin içindeki maddelerin sadece ve sadece  4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce  daha bilinmeyen maddelerin olduğu söyleniyor.  jwh-018 ve hu-210 adında  maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde  bütün gerçekliği ile ortaya çıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı düzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gösteriyor, ikincisi ise etkiyi 150-200 kat arttırıyor. ( esrarla aynı etki dedik ama sadece benzerlik diyelim biz buna ama kesinlikle esrar ile aynı değil, 100'lerce kat daha tehlikeli, asla onun gibi değildir "jamaica, bonzai masumlaştırılıyor her ne kadar esrar da masum olmasa da, ne hikmetse onun gibi göstererek zehirliyorlar insanları" . Bonzai kimyasaldır, sadece  esrarın kafasına biraz benzeyen yapay uyuşturucudur. Ama kesinlikle esrar gibi değildir. Etkisi ilk baslarken  30 - 40 saniye esrarın kafasına benzeyen etki yapar sonrası  zehirlenmedir, kalp atışı hızlanması, uyuşma, felç durumları vb ).  Şu zamanda  her çeşit bonzai, jamaica var artık  kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya sürüyor satıyor    ve onlarda   bunlar kadar  tehlikeli olabiliyor çünkü  içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten içindeki  3  4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak için gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim.. 

Bonzai Neden İçmemelisiniz?

İlk önce aileni düşün içme! ikinci olarak öbür dünyayı düşün içme ( düşün o şekilde öldün o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap çektiğini ) üçüncü olarak vücudunu düşün çok kısa bir  zaman içinde seni senden alır , vücudun işlevlerini kısa bir  zaman sonra yapmamaya başlar. Tek kullanımda bile büyük sivilceler çıkarır. En önemlisi ölmesen bile sağlığın gider ve sen hiç olursun. dördüncü olarak; Beyni bitirir sürekli o tirblerle  geçirdiğin günlerin sonunda kısa bir  zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acınacak hale düşersin buradaki en önemli şey ölmekten sonra, beynin ölmesi zaten o da bir nevi ölmek beyin biterse her şey gider seni sen yapan beynin  az aklınız var ise onuda üç kuruşluk  zehirle yok etmeyin. Sonrasında psikolojik  rahatsızlıklar başlar. En başında  "Panik Atak" hastalığına yakalanabilirsiniz. Göğsünüzde ağrı, kalp atışlarınızda anormallik, mide bulantısı, ölüm korkusu, uykuda  uyuşma, aniden uykudan sıçramak, nefesinin kesildiğini hissetmek, uykuda nefessiz kaldığını hissetmek, kalp ağrısı hissetmek ve buna benzer belirtiler, bonzai kullandıktan sonra meydana geldiyse büyük ihtimal psikolojik olarak bu etkileri hissediyor olabilirsiniz. Yani "Panik Atak" durumu olabilir. Hem psikolojik tedavi hemde genel tedavi olmayı ihmal etmeyiniz. Yukarıda belirttiğim belirtilerin bir yada bir kaçı, sürekli oluyorsa, rahatsız ediyorsa sizi, psikolojik mi? fiziksel mi? bunu netleştirmek için en yakın sağlık kuruluşlarına gidiniz. 

Bonzai Öldürür..

Genel olarak  ,  bonzai  ve bunun gibi maddeler çok zararlıdır ve tehlikelidir.   Öldükten sonra pişman olursunuz orası apaçık bir gerçek ama  pişmanlıktan önce pişman olup  yeni bir sayfa açarak  dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi. Ölüm  tribi yaşayan kişiler o anki durumu  anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz.  Aslında   o an psikolojik olarak ölmüştür o kişi  ama  sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve   tripten kurtulunmasına neden olur. O an  tövbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku, durumundan sonra bırakırken ,  etkisi geçmeye başladığı zaman o anki korkulu  kafa   azaldığı için bazı kişiler içinse, muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir  zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en üstüne çıktım ve kendimi kontrol ederek içerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile  tekrardan içmeyi deneyebilir. Yani diğer  taraf korkudan komple bırakırken diğer  tarafta korktuğu halde  o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf için  iyi bir olay. Diğer taraf için  kötü ve oldukça zararlı  bir olaydır.  Bonzai esrar dan 100 kat   daha etkili  tehlikeli derler 100 kat çok azdır  500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki  fark,    kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse  bir nevi bonzai  etkisi ilk  baslarda  esrar etkisi sonrasında   o etki    katlanarak çoğalır artık esrar etkisinden çok  değişik yerlere gelmiştir ben esrarı  savunmuyorum  iyi gösteriyormuş gibi algılamayın sakın. Bonzai kimine göre bağımlılık yapmıyor kimine  göre yapıyor deniliyor.

Bana göre insan  içmek istemediği zaman içmez. Ama bu bağımlılık yapmıyor anlamına da gelmez.  Vücudun istediğini sanmıyorum ( fiziksel bağımlılık olarak ). Fiziksel bağımlılık,  ERoiN'deki  gibi   alınmayınca  etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda içmek ve  vücut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tür bağımlılığı olduğunu duymadım, görmedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler.  Bir diğer bağımlılık ise   psikolojik bağımlılık  her ne kadar  vücut istemese bile   beyin istiyor örnek vermek gerekirse sigaradan  verebilirim sigarada bir çok türlü bağımlılığı var. Hepsi var biz  psikolojik bağımlılığını ele alalım;  bonzai de bu şekildedir  beyin ister  fakat  extacy kokain  ve alkol  gibi   istendiğini sanmıyorum.  Bunu içen  sürekli içen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin özü şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle  savaşın biliyorum bu  çok büyük savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve  başardıkça  eskisine göre yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.

Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!

Bonzai hangi maddelerden yapıldığı  tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda   bilinen bir kaç maddesini yazmıştım. Bir kaç dumanda ölüm  tribine sokan    anlatmaya çalıştığımız  bu madde o anki korku endişe ve öldüğünü sanmak veya delirdiğini hissetmek  sonsuza kadar bu şekilde kalacağını düşünmenin ve en önemlisi o anda halüsinasyon göstermesi  örnek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri görmek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde büyük oluşan büyük hasar, karşısında ki insanı değişik  yaratıklar gibi görmek, canavar veya çok küçük yahutta   bir bina kadar gözünde büyüdüğünü görmek vb. gibi bu  halüsinasyonlar kişiden kişiye değişir.
 Bu o anlık delirmektir ve  çok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl  hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında  sizofreni  olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli  sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama uzmanlar uzun süreli bonzai kullananların hayatlarının kısa olabileceğini bildirmektedir. (Ancak bunu yalnızca Allah bili) zaten akıl hastası olmanız bile ölmekten bence daha kötü bir durum olduğu da bir gerçektir.


Bonzai Bağımlılık Tedavisi

İlk önce ortamın bırakılması en sevdiğiniz arkadaşınız dahi varsa o ortamda komple hayatınızdan çıkarmalısınız. Akabinde  kişinin  bırakmayı istemesi, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp içtiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse  bulamayacağı  yerlerde olması ve aramaması kısa bir  zamanda öleceğini düşünmesi ve geleceğe iyi bakması. Hep bir   sonraki sefere bırakacağım  dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını  iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını düşünerek  bir adım geri atması.  Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma   evresinde maddenin   birden bırakma zamanında  meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre ilaç ile tedavi ile  bu belirtileri ortadan kaldırmaktır.  Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu  tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa  zamanda müracaat  ediniz. 

Sitemize yorum yapan bir doktor arkadaşın yazısı ve iletişim numarası aşağıda:

Murat kemaloglu  1 Şubat 2014 18:21

Bir doktor arkadaşımla birlikte Bonzai bağımlılığını etkin bir şekilde tedavi edebiliyoruz. Yurt dışından gelen hastalarımız var. Lütfen Antalya Ruhbilim Okulu'na müracaat edin. 02422411515  Dr.Murat Kemaloğlu


Bağımlılıktan Kurtulmanın Püf Noktaları


Bilinçaltı adı verilen zihnimizdeki bilgilerin toplandığı, hangisi gerçek veya gerçek olmadığını bilemez. Ona fısıldadığınız her sözü emir olarak algılar  ve bu duruma göre şartlanır. Doğumumuzdan bu günümüze kadar yaşadığınız her şeyin kaydını gerçekleştirdiği kara kutudur. Söylenenlerin yalnış yahut doğru olup olmadığına itimat etmez. Ona ne fısıldarsanız o sadece onu yapacaktır.


İsteyerek veya istemeyerek yapılan her bir şey bilinçaltına gönderilen gizli bir emir olarak algılanır. Yeni bir niyet ve tutum yeniden programlama süreci başlatır. Yaşadığımız her şeyin tüm izlerini görebiliriz. Sizlerin yapması gereken yeni programları beyninize  yükleyerek eski programları kaldırarak iyi, güzel şeylere yönlendiren emirleri beyninize aşılamalısınız. Uyuşturucu içiyorum, böyle mutluyum, ot içen öldü de su içen ölmedi gibi düşünceleri barındıran programlar eski programlardır. Yenilemelisiniz.  Bu atarz düşünceler her  zaman o yöne  sevk eder ve sonucunda  zararlarını unutturarak hiç bir şey olmayacakmış  hissi ile kötülüğe ve kullanıma yönlendirir.


Yukarıdaki örnekteki yöntem ile , bilinçaltınıza aşıladığınız emirler detaylı ve kati olmak zorundadır. Belirsizlik, çözüm imaları ve beklentilerin hiç bir faydası olmaz.

Uyuşturucu, alkol ve bunun gibi kötü alışkanlıkları "haftada bir kere, ara sıra, ayda yılda bir" kullanıyorum gibi söylemler ile beyninizde sürekli tekrarlanarak beyne hükmeder.  Ağzınızdan çıkan her söz iradenizden bir parça olmalıdır. Sürekli tekrarlayın, savaşın, eski programları yok edip yeni programları beyninize yerleştirin.


Zihnimizi  bu örneklerle genel olarak  doldurur ve meşgul edebilirsek, eski programların kalitesi düşecek ve işlevselliği  giderek azalacak ve artık silinip çöp kutusuna atılacaktır. Bunun sonucunda artık zihninizde sizlere emir veren iyi programlar olacaktır. Eskilerin bir anlamı kalmayacak ve başaracaksınız.


Tüm kötü alışkanlıklar, daha önce zihnimize saplanan şartlanmanın meydana getirdiği programlar olarak nitelendirebiliriz. Eski bir alışkanlığı yok etmek veya silmek için, eski gereksiz programlar bulunarak, silinir ve yerine bizim için iyi olan, doğru programlar bir yazılımcı gibi kodlanır. Sonuç olarak bu yöntem ile  alışkanlıklardan kurtuluruz. Bunun için çaba ve istemek çok önemli. Beyniniz sizi yönetmemeli siz beyninize  hükmetmeli siniz. Ve bunu başarmak için ilk önce ortamdan kesinlikle uzaklaşmak ve sonrasında bırakmayı istemek.



Kimyasal Silah

Zararları ve etkilerini  artık   bilmeyen çok az kişi kalmıştır. Zararlarını öğrenip ve gerekli tedavileri olup bırakan birçok kişiden mailler aldım. Ve bırakan kişilerde çok iyi durumdalar, insanlara yardımcı olmak için onlarda bu illetin zararlarını bilmeyenlere anlatıyorlar. Yıllardan beri ibrahimfirat.net sitemizi ziyaret ederek bu konumuzu vasıtası ile bırakan ve bıraktıran insanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Umarız ki ölümcül zararlarını öğrenip herkes bu maddeden uzak durmuşlardır.  

Bonzai, adı ile ün salmış, uyuşturucu gibi insanlara gösterilmiş ve masumlaştırılmıştır. Ancak uyuşturucudan çok kimyasal bir silah olduğunu düşünmekteyim. Ve zaten kimyasal bir silah konumundadır. Tam olarak ne kadar kişi zarar gördü veya hayatını kaybetti bunu bilemiyoruz. Ama eminim ki sizlerde zamanla çevrenizden  duyacaksınız bazı olumsuz hadiseleri. Uyuşturucu değil çünkü; mutluluk verdiği yalan, keyif verdiği yok. Güldürüyor konuşturuyor. Çünkü beyin iflas etmek üzere, işlevini o anlık yitiriyor. Sonucunda insan gülmeye, saçmalamaya,  tuhaflaşmaya başlıyor. Bu durum zehirlenmedir. 
Benim deyişimle beyin zehirlenmesi. Hiç bir şey olmasa dahi uzun süreli kullanımda  delirme  ve akli dengeyi  yitirme sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız içten içe yok olmaya devam edecektir. Ve sağlıklı bir hayat ve mutluluk istiyorsanız bu zehri ve tüm maddeleri bırakın!

Ölüme  Götüren Ölüm Tribi ( bad trip )

Adı üstünde ölüm  tribi  o anda öleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada öldüğünü, fark etmez ölüm tribinin genel hayal dünyası budur ölüm  tribine  yakalanmamak için yapmak gereken içmemek ama illa içmek istiyorum derseniz ( kesinlikle içmeyin ). Kontrollü içmek birden asılmamak   ama işte bunu ayarlayamazsın ( çünkü bir parçası da çok etki yapar. 2 parçası da, azıda çoğuda). Genelde etkisi geç gelenler  ölüm tribine sokar kafa gelmeyecek sanıp birden asılmak, sonucu   trip  kötü  trip   adamına  göre  değişir ama genelde ölüm  tribine girilir o an ölecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi  geçirecekmiş  hissi, aslında bu  tripler panik  ataktır,  panik atak belirtisi ve etkisi   aslında olmayan olayı sanki varmış  gibi size lanse ettiriyor.  Korkunun  ve o durumun verdiği keder  ölüme bile  götürebilir bunu yaşamamak   için esrar da dahil hiç bir şey içmeyin sadece bonzai  yada jamaica değil  esrar'da bile girebilirsiniz. ( Çünkü esrara iyi olsun diye bonzai kimyasalları sıkıyorlar). Sigara diyerek çok içerseniz ot bile sizi rezil hale sokabilir. Uzak durmak lazım akıllı olmak lazım  o an gelince tövbe bile edersiniz bir  daha içmemek için ama o an aslında son pişmanlık fayda etmez'in  tövbesidir. Ama öyle yada böyle atlatırsınız ( atlatamazsanız zaten bu yazıyıda okuyamıyor olursunuz ), asıl  durum bundan sonrasında ( Allah'ın sana yaşamak için verdiği, şansı değerlendir). bir daha içmemek üzere o anda  tövbe edip yemin etmedin mi? ettin  o  zaman bir  daha içme... Sözünde dur...!! ( Adam Gibi ). Şimdi asıl meseleye gelelim bu  olay ( bad trip ) dan çıkmanın bir çok  yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse  soğuk havaya çık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yüzünü yıka  soğuk suyla oda olmazsa  saçını  başını  yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse  eder eminim bunların çoğu psikolojik olarak   insan  rahatlar kendini geçmesine bırakır aslında durum o kadar  vahim  değil ama  bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından ( panik atak durumu yaptığından ) sanki çok önemli bir durum bir şey olacakmış izlenimi verir ve korkarak  korkular  artar  ve sonucunda tavan yaparak ölüm  tiribi denilen durumun adını alır, kimi kurtulur, kimi   komaya girer, kimisi hastanelik olur, kimi organlarını, uzuvlarını hissedemez, çenesi kitlenir, dili geri çekilir. O anda hissetmediğinden dilini yutabilir. Buna çok dikkat edin ( korkularınızı yenebilirsiniz ama çeneniz kitlenirse kimse anlamaz  o anı, Allah korusun kötü şeyler olabilir ), genç yaşta.  Soğuk   su iyi gelebilir  eğer bu durumdaysanız olmazsa çıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en önemlisi  biraz sonra geçecek umudunu   tutun içinizde  zaten biraz sonra geçecek aslında bir şey yok sadece  yukarıda dedim ya korktukça etki çoğalıyor aslında ama bazı durumlarda ise içinde bulunan kimyasalın vücudu zehirlenmesinden oluşmaktadır.  Bir o kadar da   psikolojiktir o  yüzden  "Bu yazıyı okuduktan sonra bırakın ve artık içmeyin"


İçmeyin, İçirtmeyin, Alıştırmayın, Kötü Örnek Olmayın, Satmayın, Satdırtmayın, Bırakın, Bıraktırın, Zararlarını Bilin,  Bilmeyenlere Anlatın, 


Çok geç olmadan Uzak durun....!

Tüm Uyuşturuların Zararları Ve Etkilerini Okumak İsterseniz Tıklayınız >>>


Not - Yorum  Yazmak için  Anonim  veya   Adı  Url   Kısmını  seçip  yorumlarınızı   rahatlıkla  yazabilirsiniz.




bonzai anlamı, jamaican altın, gümüş, turuncu paket, siyah paket, VIP, jamaican altın yüce, bonsai zararları, jamaica altın anlamı, ÖLÜM tribi, Suprem , yüce altın zararları, jamaican vip, bonzai uyuşturucu NASIL bırakılır, tripleri, bonsai etkileri, kullananlar, bonzai öldürdü, gold uyuşturucu, jamaika kafası, etkilerinden Kurtulmak, kanda çıkıyor mu, öldürür mü, salvia divinorum zararları, BİR İNSANIN bonzai içtiğini NASIL anlarsın, Maddeyi bırakma, Cilde zararları nelerdir, Tehlike, içindeki maddeler neler, bağımlılık derecesi nedir?, beyin ölümü, ETKİSİ kac gun Surer, içen Biri NASIL ayılır, Kaç senede öldürür, Bonzai kanda çıkar mı?, Bağımlılık yapar mı?, Bonzai ölümü, bonzai öldürür, ölümle dans, bonzai'den ölenler, ölüm tribinden kurtulmak, ölüm tribine yaklanmamak, ölmemek, jamaica tribi, bonzai tribi, bonzai hakkında ki gerçekler, bonzai bırakmak, tedavi jamaica, tedavi bonzai, bonzai içmemek.


HER HAKKI SAKLIDIR.. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ....

Önemli Not:  Bonzainin zararlarını artık bir çok kişi biliyor ve genel kullanıcı kesim bunu bırakmak için çareler aramaktadırlar. Bunu başarmak aslında zor değil.. Bir çok makalemde dile getirmiştim ilk önce kendiniz isteyin, tedavi merkezlerinde  tedaviniz için çabalayın. Ve en önemlisi yorumları okuduysanız bir çok kullanıcı ve eşi, dostu, kardeşi, sevdiği bu illetin bağımlısı olmuş vaziyette çözüm aramaktalar. Çözümün ilk başlangıcı siz kullanıcılar birbirinize destek olmanız lazım. Bunun için sizlere sitemizde bir bölüm açacağım. Bu bölümde bırakılması için nelerin yapılacağı hakkında yorumlar yazmanız veya   e-posta adreslerinizi belirtip birbirinizle iletişim halinde olarak bırakmayı ve bıraktırmayı sağlamak. Sizlerin önerileri bizler için önemlidir. Ve bir çok insana faydalı olacağınızdan ve hayır dualar alacağınızdan hayırlı iş için herkes birlik olsun ve birbirinize destek olmanızı rica ediyorum. 

BONZAİ BIRAKMA GRUBUNA GİTMEK İÇİN TIKLA


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

736 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaslar sakin ha sakin bulasmayin. Dun gece bi iceyim dedim icmez olaydim. Oluyorum zannettim tripten cikamadim. Gece uyuyamadim. Ve sizlere bir sorum olacak ben kensm bi daha icmeyecegime soz verdim tovbe ettim. Bagimlilik yapar mi? Yani canim ister mi? Bi de etkis gecmis midir dun geceden beri?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni tövbe etmene neden olan şey o tribler sen korkacağından dolayı içeceğini sanmıyorum canın istese bile içmessin ama canın istemez yoksunluk belirtileri yok onda senin elinde tövbeni bozma

      Sil
    2. Eyvallah adminim. Etkisi gecmis midir yaklask 24 saat oldu kullanali biraz halsizlik var. Yani bundan sonra sakat bi durum soz konusu olur mu?

      Sil
    3. etkisi geçip geçmediğini kendinde anlayabilirsin kafa yoksa geçmiştir bazıları var 20 dk etki eder bazıları 5 6 saat çoktan geçmiştir sakat bir durum olmaz canını sıkmana gerek yok o ortamlardan uzak dur.

      Sil
  3. ben 1ker kullandm normal 1kerede jamaika kullandım fakat bu jamaikyaı kullanınca tribe girdim felan kalp cok hızlı atmaya basladı yarın ise agrı giriyo hafiften yine hızlı atmaya baslıyo napabilirm

    YanıtlaSil
  4. hızlı atmasının sebebi senin hala o triplerden çıkamamandır yada o an çok etkilenmenden dolayı tek seferde de olsa psikolojik bir rahatsızlık yapmış olmasındandır diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  5. hm peki teşekkrler ne yapmalıyım bi fikir vereibirmsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapman gereken tek şey bir daha ne olursa olsun içmemen kullanmaman ve içen kişilerden uzak durman o ortamlara girmemen ben içmiyorum demesini bilmen fazla takıntı yapmana gerek yok kalbinle ilgili sorun olacağını düşünmüyorum o o anda tripten kaynaklanan hızlı atışlaar olmuştur o trib çok yüksekse korktuğun için ertesi günde sana ağrı hissi hızlı atma gibi his vermiş olabilir düşüncem sonrasındaki yaşadıkların tam kesin olmamakla beraber psikolojik olarak düşünüyorum dediğim gibi aklından o anı çıkarman lazım zaten zamanla her şey yolunan girer geçmiş olsun

      Sil
    2. ben esrar kulanan biriyim.. bir kaç kerede şeker salladım.. yani bir seferinde gülen adam attım çok fena oldum.. yani uyşturucunun kafasını biliyorum azda olsa..
      dün bir arkadşım sarılmış yarısı içilmiş cıgara getirdi.. bende akşam bi iki kadef votka içtim sonra iki duman aldım.. ben ne esrarda neden şekerde böyle bi kafa yaşamadım hiç bir inanılmaz yüksekti.ne oldgunu bilmiyorum ve geri kalanını açtım baktım içinde hiç bişi yoktu sadece tütün ot falan yok içinde ben ot diye içmiştim.. ama ne oldugunu bilmiyorum bu bonzaimi ilk dumanda vurdu hemde çok yükseek bir kafa yaşadım.. kalbim çok hızlı atmaya başladı.. uyuşturucu kafasını bildigim için kendimi müzige verdim ve uzandım ve bu kafadan çıkmak istedim agır geldi bana.. eyer bu bonzai ise tavsiye etmem.. esrar farklı keyif veriyo kaynatıyoz gülüyoz eyleniyoz bu çok farklı idi.. belkide alkolden dolayıdır bilemiyorum.. ama dinledigim müzik sanki beymimin içinde çaldı ne şeker nede esrar bu çok farklı arkadaşı aradım o bonzai olabilr dedi.. bilen varsa ne olur söylesin bu nedir..
      kaasını anlatamıyorum ama inanılmaz yüksek bir kafa.. bence içilmemesi gereken birşey.. bu kadar yüksek olmaz yani önümde duran pcye bile yazamadım akşam..

      Sil
  6. çok tesekkurler ortama girince içmem diyorsun ama içiyorsun hiç içecegim aklıma gelmezdi iyi günler :)

    YanıtlaSil
  7. Cuppu rubbu cububbu rubbu:-)

    YanıtlaSil
  8. Günümüzdeki en popüler uyuşturucu seviyesindedir. Tamamen kimyasal olması ve beyindeki hücreleri kalıcı olarak öldürülmesi ile biliniyor. İçen insan tıpkı bir robot gibi oluyor. Ölümden başka hiç birşey düşündürmüyor. Kesinlikle uzak durulmalı arkadaşlar. Resmen gençler kendi paralarıyla kendilerini rezil ediyorlar. Yani öyle bir sahte kafası varki resmen ölüyosun artık BUNU İÇİPTE ALLAHA DUA ETMEYENİ TANIMAM. KİMSE İNKAR EDEMEZ YANİ. DUA GENELDE ŞÖYLEDİR ; ALLAHIM BU KAFAYI SEN BENDEN AL BİRDAHA TÖVBE YAPMAYACAĞIM... Artık kendimize gelelim arkadaşlar. Dış ülkeler böyle kimyasallarla gençlerin geleceğini kapatıyor. Bu maddeler İNSAN VUCUDUNDA PSİKOLOJİK ÇÖKMELERE NEDEN OLUYOR SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRTMÜYOR , UNUTKANLIK HAT SAFADA. UYKUSUZLUK . BU JAMAİKA İNSANI TIPKI BİR HAYVAN YAPIYOR SÜREKLİ KUSTURURRRR. BU CİĞERLERİNİZİ PATLATTIĞI ANLAMINA GELİR DİKKATLİ OLUN UZAK DURUN KALIN SAĞLICAKLA.

    YanıtlaSil
  9. ben esrar kulanan biriyim.. bir kaç kerede şeker salladım.. yani bir seferinde gülen adam attım çok fena oldum.. yani uyşturucunun kafasını biliyorum azda olsa..
    dün bir arkadşım sarılmış yarısı içilmiş cıgara getirdi.. bende akşam bi iki kadef votka içtim sonra iki duman aldım.. ben ne esrarda neden şekerde böyle bi kafa yaşamadım hiç bir inanılmaz yüksekti.ne oldgunu bilmiyorum ve geri kalanını açtım baktım içinde hiç bişi yoktu sadece tütün ot falan yok içinde ben ot diye içmiştim.. ama ne oldugunu bilmiyorum bu bonzaimi ilk dumanda vurdu hemde çok yükseek bir kafa yaşadım.. kalbim çok hızlı atmaya başladı.. uyuşturucu kafasını bildigim için kendimi müzige verdim ve uzandım ve bu kafadan çıkmak istedim agır geldi bana.. eyer bu bonzai ise tavsiye etmem.. esrar farklı keyif veriyo kaynatıyoz gülüyoz eyleniyoz bu çok farklı idi.. belkide alkolden dolayıdır bilemiyorum.. ama dinledigim müzik sanki beymimin içinde çaldı ne şeker nede esrar bu çok farklı arkadaşı aradım o bonzai olabilr dedi.. bilen varsa ne olur söylesin bu nedir..
    kaasını anlatamıyorum ama inanılmaz yüksek bir kafa.. bence içilmemesi gereken birşey.. bu kadar yüksek olmaz yani önümde duran pcye bile yazamadım akşam..

    YanıtlaSil
  10. lütfen bilen biri birşeyler yazsın.. eyer bu bonzai ise arkadaşlar içmeyin.. çok azla yüksek kafası saçma sapan tiribe girerseniz çıkamaya bilirsiniz..

    YanıtlaSil
  11. iciyosun bu laneti bide kpnusuyosun nApalim topktanmi inneleyelim damar yolumu alalim

    YanıtlaSil
  12. merhaba arkadaşlar eşim yaklaşık 10 yada 13 yıldır ot içiyormuş.ben evlenmeden evvel bir kere yakalamıştım içerken arada arkadaşlar ile içiyoruz bu sigara gibi bir şey bağımlılık falan yapmıyor diye bi açıklama yapmıştı bende bu konulardan uzak olduğum için inanmıştım bir daha görürsem seninle evlenmem asla demişti kendisi hala bağımlı olmadığını savunuyor komik:)vesselam biz evlendik sonra ben surekli hafiye modunda sırekli ceplerini karıştırır vaziyette idim kafayı yedim her ddefasında da ya cebinde ya cantasında buldum kağıt ve ot kırıntılarını neyse artık yıldım evde iç bari dedim orda burda içeceğine bu sırada bir çocuğumuz oldu allaha şükür sağlıklı bir şekilde.eğer evladımızı dunyaya getir yemin ediyorum bırakcam dedi bende inandın salağım işde .doktorlara göturdum ilaç falan verdiler hem ilaç içti hem ot zaten sonra ilacı bıraktı.ota devamm..artık onunla hiç uğraşmıyordum içerse içsin bir gun buyuzden hasta olursan sana asla bakmam dedim.bu arada eşim ticaret ile uğraşır dışarı hayatı yoktur evine ekmek getiren evladıyla ilgilenen kafası iyi çalışan çalışkan ve iyi biridir.tek hatası ot içmek.yalnız şunu çok merak ediyorum eşim inanılmaz sinirli biri işi gereği ve karakterinde asabiyetlik var.ot içince pamuk gibi oluyor.gece yatana kadar melek yalnızzz sabah kalktığında o melek şeytana donuşuyor en ufak bir hatada örn.gömleğinin utusu olmamış bana hakaret kufur bir suru manyaklık yapıyor eger ona cvp verirsem dayak olayına kadar gidiyor.şimdi sorum bu asabilik içtiği cigaradan mı kaynaklanıyor?lutfen kullananlar beni aydınlatsın.daha bitmedi eşim bir arkadası sayesinde jamaike gold-extreme falan diye bişeyle tanışmış 5 aydır gunde 5-6 sigara gibi sarıp içiyor .merak edip bende bir nefes çektim midem bulandı kustum eşimin arkadaşları 2-3 nefeste pert oluyormuş.benim bağımlı olmadığını söyleyen eşim gunde 5-6 tane içip te hiç bir şekilde etkilenmiyor bu nasıl bir bunyedir anlamaıyorum hiç bad trip diye adlandırılan şeyş yasamıyor adama hiç mi etkilemiyor yine işinde gücünde hiç bir şekilde absult bir şey yaşamıyor sadece sabah asabiyeti dışında.eşimin bunyesi çokmu kuvvetli anlamadım.geçen ciğer filmifalan genel bir sağlık taraması yapıldıbenden sağlam:)buda havalara giriyo ama ben eminim bunun acısı bir gun çıkacak ve ben ona acımıycam.kendi düşen ağlamaz.ibrahim fırat adlı kullanıcı yazdıklarıma bir yorum yapabilirsen sevinirim .teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geldim biraz geçte olsa , bu konu biraz karışık cigara bağımlılık yapmıyor deniliyor evet bazıları yapmıyor diye genelde bu esrarı içenler diyor bazı kesimlerden de bilimsel olarak yapmadığını savunanlar var ben ikisinin arsında bir yerdeyim bagımlılık yapmaz dememin sebepleri içtikten sonra diğer maddeler gibi daha çoğunu canın istemiyor ve etkisi geçince yoksunluk belirletileri olmuyor kişinin kendi iradesine baglı isterse 10 tane içer isterse tek çiftli yeter bağımlılık yapar dememin sebebi madem bagımlılık yapmıyor neden senelerden beri insan içiyor bunuda merak etmeişim çok görmüşümdür 12 seneden beri esrar içerim ama bağımlısı değilim diyenler buda bir çelişki iste ama bu sorunun cevabı tam ortası ne yapıyor ne yapmıyor diger kimyasl uyuşturucularla karıştırmamak lazım.. Sinirlilik konusunuda söyle açıklayabilirim Jamiaca bonz kullanmadan öncede normal zamanlarında sinirli miydi? eger sinirliyse sorun yok değilse bu maddelerin uzun süreli kullanımı neticesinde beyince hasarlar meydana getirmis olabilir zaten uyuşturucunun en önemli ne büyük zararı beyni bitirmesi vücutta aramayın zararlarını evet vücuda da verir ama ciddi derecede beyine verir zararı ve beyin yavaş yavaş yıpranmaya başlar psikolojik sorunlarıda beraberinde getirir. Her kötü gördüğümüz şeylerin iyi yönleride vardır elbette cigaranın iyi yönü ( jamica bonzai ) haric ot yani içen insanı kuzu melek yapar aynı zamanda kafası çalışmayan insanı bile zeki yapabilirm çünkü daha geniş düşünme potansiyeli olusuyor hayal dünyası genişliyor daha ince daha derin düşünebiliyor ot içipte taşkınlık yapan kişilere bu zamana kadar denk gelmedim içmediği zaman sinirli olmasının sebebi harman olması olabilir içtiği zaman iyi olmasının sebebide kafasının güzelliğindeki yalancı mutluluktan yani uzun süreli kullanımlarda aslında insan içtiği zaman kendi olabiliyor. içmediği zaman bir başkası var gibi gözükebilir oda iste zamnla beyindeki yıpranmalardan ve sürekli kullandığı için o duruma alıştığı için her zaman o kafayı istemesinden buda demek oluyor ki ot bağımlılık yapıyor ama tek kullanımda yaptını düşünmüyorum 1,2 senelik kullanımlarda olabilir alkol gibi ot insanı sapıttırmaz. Eğer bırakıcam diyorsa bırakır bırakılması zor olan madde değil bu anlattıkların bırakılması en zor olan eroin dir sükür ki onlara bağlanmamıs bağımlık deyince akla tek gelen eroindir bağımlılık bana göre o dur bulamyınca çıldırmak heryerinin agrıması onsuz yapamamak ot bi nevi normall sigara gibi düşünebiliriz isteyen bırakır içmeyebilir. bonzai konusu son zamanlarda insanların otu bırakıp bu maddelere yönelmesi ottan çok etkili otun kafasının 100 misli daha yükseği kafa verdiğinden hemde bir kaç dumanda onu tercih ediyorlar ama bonai hepsinden zararlı diyebiliriz kısa vadede beyni bitirebilen bad triblere sokan bad tribe girmesinin sebebi eşinin içmesini biliyordur nerde durucanı biliyordur yada çok sağlamına denk geldiği vakit dozuda kacırdığı vakit girebilir girmez diye bir şey yok ortamlarda hep bu laflar denir benim gibi kimse içemez herkes yamuldu ben ayaktayım gibi laflar artık klasik oldu ve eskidi bunlar sadece insanın kendini kandırmasıdır bonzai nin zararlı saymakla bitmez istediği andan itibaren bırakabilir bunları benim bildiğim bu ama yeter ki kendi ciddi derede bırakıcam desin istedikten sonra olmayacak şey yok ve zaten bırakılması zor olan bir şey değil.. iyi günler

      Sil
  13. biri bana yardım etsinnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  14. şuan yaşıyorum o kafayı ama yaşamsını bilmek lazım ayarında içmek lazım

    YanıtlaSil
  15. Bonzai kötüdür

    YanıtlaSil
  16. uzak diyarlardan4 Şubat 2013 08:54

    Adsız
    16 Ocak 2013 02:44

    Uyuşturucunun 10'da 9'unu anlamak isteyen yorumu tamamen okumalıdır.

    Bu yorumu yapmadan önce KESİNLİKLE UYUŞTURUCU KULLANMAMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. Ancak yine de MERAK ediyorsanız, buyurun size profesyonelinden uyuşturucu analizi.

    Yorumun en başındaki bilgilerde yorum yapan arkadaş dışında diğer yorum yapan TÜM ÜYELER Jamaica'nın GERÇEK kafasını yaşamamışlardır.

    2005 yılından beri Eroin hariç tüm uyuşturucuları ( sihirli mantardan, asit ve salviaya kadar ) denedim. Tamamen merak. Hiç birisinin de bağımlısı olmadım, çünkü ne yapmam gerektiğini bilerek davrandım. Önce araştırdım, etkileri ve olabilecek şeylerine baktım ve DENEDİM. 2-3 veya 3-5 kere, sonrasında zaten HER UYUŞTURUCUNUN YAPTIĞI GİBİ BUNLARDA İNSANI SIKIYOR. Jamaican'a gelirsek.

    Jamaican ile askere gideceğim gün tanıştım. O kadar yoğun bir kalabalık ve dostlar arasında birisi uzattı, ottur diye çektim. Ama çekerken bir şey olduğunu fark ettim. Çünkü uyuşturucunun 10 kelimesinden 9'unun da ( Eroin hariç ) anlamını en iyi seviyesinde bilen birisiydim. He neden eroin hariç. Çünkü tek dönüşü olmayan şey.

    Ve piyasaya daha çıkmamıştı bile, amsterdam da gelen misafiri getirmişti. O seviyede bir paketti! Dumanı bile tam çekmedim. Ama o bile beni saçmalatmaya yetmişti. Yanımdaki bir arkadaşım resmen ÖLDÜ-ÖLDÜ-DİRİLDİ. Askere gittim, geldim. Piyasada bu zıkkımın dolu olduğunu öğrendim. Biraz araştırdım, ve test etmeye karar verdim. Gittim paketini buldum, sahtesi de varmış, orijinaline kadar araştırıp aldım.

    Havuz başında 3 arkadaş bir çiftli sigara yaptık. O kadar yoğun ve ağır bir kafa yaşıyorduk ki, dışarıda olmamızın problem olabileceğini düşünerek ve karar vererek ( 1 saat sürdü bu! ) Bu arada çok unutkan birisiyimdir, kafam iyiyken İLK OKUL ZAMANLARINDAKİ ANILARIMI BIRAKIN, RESMEN ANA OKULU ÖĞRETMENİMİ VE HATIRALARI, ÇOK KÜÇÜKKEN BABAMLA YAPTIĞIM BİR KONUŞMA ANINA KADAR ÇOK İNCE DETAYLARI DÜŞÜNÜP HATIRLIYORDUM. Resmen zamanda yolculuk yapıyordum. Ama her istediğim ana gidip her istediğim şeyi düşünebiliyordum. Mesela eski kız arkadaşım üniversite 1. olmuş ve çok aşırı derecede tarih saate kadar anıları hatırlayan birisi olmasına rağmen ben çok unutkanken; içtiğim anda bir çok unuttuğum ve ayıkken zorladığım anıları HATIRLAYAMIYORDUM. Neyse, sonrasında eve çıktık.

    Kalan sigaradan bir kaç duman daha alın televizyondan klip açtık ve yabancı hem müzik dinliyor hem klibi izliyorduk. 3'ümüzde ayrı koltuklarda resmen ölü gibi yatıyorduk.

    Sanki her şey gerçekti. Sanki kelimesini atıyorum, her şey gerçekti. Hatta 3 kişi aynı anda aynı şeyleri hiç konuşmadan düşünebiliyorduk. Bu uyuşturucu nasıl bir şeydi böyle?

    Daha sonrasında belli süreler ile BUNUN NASIL OLABİLDİĞİNİ VE DAHA NELER YAPABİLECEĞİMİ çözebilmek amacıyla içtim. Bu içtiğim zamanlarda düşündüklerimi, ayıldığım zamanda bir çok önemli detayları unutuyordum. Yatmadan hemen önce bir defter alıp, kafam iyiyken aklıma gelenleri, deftere saçma sapan bir yazı ve saçma sapan yerlerden başlayıp bitirerek notlar almaya başladım. Ve sonrasında kendimde olmayan, belki de bu hayatta asla yapamayacağımı düşündüğüm bir çok şeyi başarabileceğimi ve YAPABİLDİĞİMİ keşfettim.

    YanıtlaSil
  17. uzak diyarlardan 24 Şubat 2013 08:54

    Tabi bu süre zarfında bu BOKU içtikçe vücudumun direncinin düştüğünü, vücudumda yaralar çıktığını ve suratımın kireç gibi bir hal almaya başladığı gerçeğini de görüyordum. Ama kendimi denemem amacıyla bir süre daha içtim. Bu arada özel bir paket alıp, yaklaşık 1 hafta günde 12-14 saat içip kalan saatlerde uyumaya başladım. Arada 1-2 saat ayık kalıp, düşünüyordum.

    Yine bir deneyimimde gerçekten tekli bir sigarayı tek başıma ve 7-8 ard arda nefeste, yani gerçekten müthiş bir manyaklıkla içtim ve bir film açtım izliyordum. Çok ağır ÖLÜM TRİBİNE GİRDİM. Yani o kadar süre deneyimlerim ve düşüncelerimi bile kullanamadım. Bunun bir trip olduğunu ve 30-45 dakika içerisinde etkisinin azalacağını bile düşünmedim.

    RESMEN ÖLDÜĞÜMÜ HİSSETTİM. ÖLÜMÜMÜ GÖRDÜM. ÖLDÜĞÜMÜ İZLEDİM. Kelimeyi şeadet getirdiğim anda hayatı görebildim ve sözlerim bittiği anda tekrar o trip içerisindeydim. Bir ara iki elim yumruk şeklinde göğüsüme yaslanmış ve Allah'a yalvarırken gözlerimi açtım. Yani gözlerimi açtığımda veya ayılmaya başladığımda ellerim göğüsümde yumruk şekilde tutuyordum ve Allah'ım beni affet tarzı istemsiz söylemlerde bulunuyordum. Ne oluyor lan? dedim kendi kendime. Kalkıp duş aldım, zor topladım kendimi 3-5 gün.

    Sonra etrafımda ve internette araştırmaya başladım. Gerçekten sadece bende olan bir etki mi, yoksa herkeste mi oluyor? Bu bahsettiğim etki, geçmiş ve gelecek; kendimle ilgili olan şeyler, ölüm tribi değil. Anladığım kadarıyla herkeste olmuyor ama içenlerin %10 'u bu etkiyi görüyor gibime geldi.

    Şuanda ortalama olarak 10 gündür herhangi bir şekilde uyuşturucu madde kullanmıyorum. Jamaican zaten ASLA bir daha kullanmayacağım. Ama ot ve sihirli mantardan asla vazgeçemem. Yeri zamanı ve tadında. Size de eğer gerçekten uyuşturucu konusunda BAĞIMLILIK seviyesine geldiyseniz sihirli mantar tarzında KİMYANIZI BOZACAK VEYA BEYİN HÜCRELERİNİZİ ÖLDÜRECEK maddeler yerine organik şeyler tüketmenizi tavsiye ediyorum.


    Jamo konusuna gelirsek, öyle bir madde ve öyle bir yüzyıldayız ki insanlar artık kendilerini ortamda veya bulunduğu yerlerde gösterebilmek veya ön plana çıkartabilmek adına; egolarını tatmin etmek için bir çok saçma sapan davranışlarda bulunuyor. Bunları yapanların %85'ide bu jameican denilen boku içen, beyinlerini yemiş aptal davranışlarda bulunan insanlardır.

    Şunu unutmayın. Dünyanın en büyük ticareti uyuşturucu ticaretidir ve insan oğlunun yarısı dinine sadık diğer kalan yarısı uyuşturucu tüketmektedir.

    Düşünme ve karar verme sırası sizde. Arada çok keskin bir çizgi var.

    Ya din Ya uyuşturucu

    YanıtlaSil
  18. ölürsünüz.....

    YanıtlaSil
  19. allah aşkına kullanmayın siz sadece kendinizi değil ailenizi kardeşinizide kendinizle birlikte bitiriyorsunuz hatta aileniz sizden daha fazla kahır oluyor kendinize acımıyorsanız ailenize kardeşleriniz ağlamaktan patlayan gözlerine acıyın

    YanıtlaSil
  20. kimse içmesin çok sakat aynı zamanda tehlikeli adamı bunalıma sokar kafasına sıktırır

    YanıtlaSil
  21. ben günde 2 - 3 tane defa içiyom güzel kafası war sivilce yapıyo kovasından alınca çok fena oluyo kovasını tavsiye ederim yaşasın jamaikaaaaaaaaaaaaa yaşasın torbacılar :D kovasını deneyin sağlam içiciler ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir gün onlar yaşayacak zaten torbacılar ama sen öleceksin ama onlarında sucu yok onlarda zamannda alısmıs ve para kazanmak ıcın o yolu secmısler asl mesela bsatakı kısı kım cıkarttıysa piyasaya suruyorsa ama kendinizi zehirliyorsunuz ve sevınıyorsun nasıl ıstır bu anlam veremedım sana ben kafan guzel galıba bence oyle her kafası guzel olan burayamı gelıyor

      Sil
  22. çok basit bırakman için kesinlikle 3 sebep var 4 yok (bunlar genellikle bonzia ve extasy için) 1 beynini sevmen 2 görüntünü sevmen bunların 2side de mi yok kalp atısını dusun yani kendi canını bunların hepsini harbi sağlam düşündügünde bırakmaman için hiç bi engel yok bunları görüp hala devam diyosan nexte bağladıysan bu sitede işin olmaz kim ne derse desin çünkü sen hala devam diyceksin

    YanıtlaSil
  23. haklısın isimsiz nexte baglamayanın burda isi ne kendini seven bırakır anlamsız bir sey zaten

    YanıtlaSil
  24. trip trip trip bad tirp bonzai bonzai bonzai

    YanıtlaSil
  25. herkese selamlar,

    3 yıldır ara ara ot içen biriyim. Geçen gün jamaican vip denen lanet şeyden sadece 3 duman aldım. Alkolün her türlüsünü içtim, ot falan içtim ama bu başka bir şey. Ben öyle bir kafa yaşamadım. 4 gün oldu ara ara içim sıkılıyor. Yapmayın beyler etmeyin. Kesinlikle dışarda içmeyin. Ölüm korkusu artı dışarda yaşadığınız korku çok ayrı. Siktir edin hiç içmeyin. Hadi çok içecekseniz ot için. Bu keyif verici bir şey değil hakikaten derse arkadaşınız al bu jamaican kaçın abi oradan. ismini duyuyordum ama böyle bir şey olmaz. Araştiriyim dedim burada yazılanları okuyunca neler atlattığımı çok daha iyi anladım. bir daha tövbe jamaican bonzai yanımda içenin elinden alıp yok ederim

    YanıtlaSil
  26. Ben 6 aydır ilk başlarda doğal ot kubar içiyordum sonrasında jamaican'la tanıştım ve son 3 aydır önemli durum yaşadığım 1 hafta dışında her gün yaptım, yapmaya da devam ediyorum hayatımda cok düzenli bir yeri var her zaman paket alıyoruz arkadaslarla. asosyalleştim. asosyalleştik. ilk baslarda pet yapıyorduk simdi adam gibi sigara sarıyoruz ve hiç bad trip yaşamadan hep gülüp eğleniyoruz ama hayatımda pek cok sey değişti normal olma düşüncesi sadece jamaican'ile mümkün. İşin en komik yanı bilinçsiz değilim her zaman sınırımın bu olacagına eminim. asla koko yapmıycam asla eroin yapmıycam kesin çizgilerim var. bunu da yakınlarda bırakmayı planlıyorum ama her bırakma sözü verdiğimin ertesi günü yine yapıyorum. öylesine bir bagımlılık söz konusu. Fiziksel olarak kendimi gayet iyi hissedebiliyorum, ya da zihnen uykumu iyi aldıgımda sorun olmuyor yani insan beynine zararı ne denli veriyor onu bilemiyorum. çok kötü bişey tabiki. paraya yazık uğraşa emeğe yazık. pişmanlık büyük. sormak istediğim şey acaba biz mi cok abartıyoruz? bakıyorum yazılara adam tek nefes almış, olayı çözemeyip öldüğünü sanmış yazmış sakın içme ölürsün diye.... yurtdışında bunun cok daha ileri kalitelileri kullanılıyor ve büyük problemler yaşanmıyor gibi geliyor. jamaica'yı sigara yapıp içip ölen var mı acaba? yani ölüm çok mu yakın kullanıcısına?

    YanıtlaSil
  27. bonzai jamaica öldürür sararak içsende ha kovayı abartmayın kovanın esrarı güzeldir bi güzel doldurursun cekersin kovadan 20 lik esrardan yada kubardan karıstırır ve bir kapak yaparsn neredeyse tütünle kubar yda esrar hepsi karısık ayırt edemessin jamaica 20 lik ne kadar bunu gördün mü görmüştürsün ama görsen bile bilinçsiz yazıyorsun egerki sen bonzai nin kovasını yapıyorsun bir kapağa kaç damla kouyorsun ?? hadi diyelim yirmiliği attın sana dicem diorum kii 20 lik değil 40 lık atsan bile 10 saniye içinde kör insan bile o tütünün içne attığın bonz yada jamo var ya 20 saniyede ayıklar esrar ayıklaması sorun olur cunku baya bir karısmıs ve cokdur kubarı zaten ayırmaz kimse bonzai 20 liği bile bir tırnak kadar bile değildir ama etkilir bos beleş insanlar yanlıs anlama sizin gibi insanlar ortama yüz yıllar önce girmiş olsanız bile ortamın O'sunu bilmeyen insanları ortamın kralları abi dediikleri insanlar var yaa onlar ii bilir bu tip insanlar ortamda iki üç duman çekipte ortamın kralı sanar kendileri yok bençok içyim yok be kral cektim adamlık delikanlılık içmek iyi çekmek yada bayılmamak mı? adamlık sizce uyuşturucu içmek mi? alkol içmek içmek mi? adamlık alkol içmek mi? adamlık onu bunu içip onların verdiği cesaretle delikanlılık triplerine girmek mi? adamlık nedir biliyor musunuz? Adamlık sizlerden çok uzak bir kelime alayınızın bir gram cesareti yok alayınızı köküne damlasına kadar gördük. Adamlık nedir şimdi anlatıcam adam gibi dinleyin demicem biliyorum ki adam deil Karı bile olmazsınız size karı bile diyemem karıya hakaret ederim o yüzden sadece dinleyin terso yapmayın ayık olun her seyi bırakın sonra yazın o zaman adamsınız bunları kullanmakla bir gram adamlıgınız varsa oda gidior. Adamlık alkol uyuşturucunun verdiği cesaretle cesaretli olmaktır, adamlık alkolun etkisiyle sapıtmamak, adamlık maddenhin etkisiyle saptırmamak, adamlık yıllardan beri kullanıp beyninizi öldürüp deliirp deli cesaretiyle erkeklik yapmamak, çok ortamda vardır abi çekerler neden yıllardan beri kullanmıştır beyni ölmüştür doğru ve yanlışı ayırmaz delirmiştir bir nevi ve deli cesareti vardır onu bunu vurur öldürür ama beyinsiz insanların gözünde bunlar adamdır.. adamlık bu mu?? cesur cesaret bu mu ve diyorum ki o ortamdakilerin alayı 10 yaşındakinden daha aciz ve korkak insanlar olduğu için bu durumdalar ve içtiklerinde verdiği cesarettenb hayal ettikleri cesareti bulduklarından erkeklik yarışına girer ama insanların gözünde bunlar agır abidir yemişim agırlığını... :)) ha vardır belki düşmüş cesetli adam ona lafım yok ama geneli budur.. kimse yanlış anlamasn okuyan kişi bu dediğimdense alınsın ama dediğim gibi düşmekte var düşen varsa alınmasın. ama adamlım bence bir kaç kelime yeteçekse ve bu sözüm herkes için geçerli Adamlık insanın canı içmek istersen ve deli gibi içmek istediği anda ve canı nalkol ve ortam istediği anda hayır ben içmicem demek ve içmiyorum demek ve en önemlisi o zor anda nefsini yerle bir edip içmemek sadece içmemek değil nefsin istediğiniş yapmamak o en büyük zorluğu yiğitlikle atmaltmak ve nefsini yerle bir etmek ve en büyük cihadı yapmak adam öldürmek vurmak 100 milyon kişinin içine girmek kolay en zor şey nedir biliyormusunuz nefsinin istediğini yapmamak onu harap etmek eğer kim bunu yapıyoırsa adam ve deli kanlının kralı adamın adamı ve adamdan daha büyük kelime demek isterdim o kişi için söylenecek en güzel bile değersiz kalır ama sorun uyuşturuysa ona göre yazıyorum adamlık sizin tahmin ettiğinizde sizin ki en alt seviye adamlık Namaz Kılmak Allah ne emrettiyse onu yapmak ve nefsine hakim olmak bunu yapabiliyorsanız ve yapamıyorsanız kimse alınmasın sözlerime dilim acıtır keskindir ama hakkınızıda helal edin ama son sözüm Adam olun ( bende dahil )

    YanıtlaSil
  28. için gençler için sağlığa birebir ömrü uzatıyo isviçreli bilim adamları açıkladı amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminmisin sen kardeş.....???????

      Sil
    2. Hekesin vebalini üzerine alıyorsun ne demek ömrü üztamak manyakmısın yoksa insn taklidimi yapıyorsun ınsanlıklı alakan var mı yada o sekılsız kafanın ıcınde mercımek tanesı kadar beyıne sahıpmısın deılmısın bunların devabını verdıkten sonra vermen gerken cevabıda vr

      Sil
  29. kardeş sen ne çok biliyosun öyle bağımlılık yapmaz felan 7 aydır kova yapıyorum maximum 6 saat içmeyince cinnet geçiriyorum akıl sağlığım bozuldu . ölüm tribi yapmaz demişsin hangi sigara olursa olsun (K2, supreme, hayalet vb.) koy bakıyım bi fişeği kapağa ozaman görürüm seni.
    Son olarak bi kere bile olsun denemeyin derim. bende bağımlı olmam diyordum ama durumum çok kötü. bide ot şeker gibi bişeyde değil mutluluk vermez acı çektirir.

    YanıtlaSil
  30. arkadaşlar bu bozai bi üstü var aingma die kıbrısta satılıyor.bi seferinde bundan kullanmıştım hayatımda ilk kullanışımdı.bin pişman oldum sadece 2 duman yeterli oldu sanki kalbım yerinden çıkacak gibiydi başım dondu beynim saat gibi çalışmaya başladı takıla takıla tarif edilemez bi duygu sakın bulaşmayın.....

    YanıtlaSil
  31. içmeseniz iyi edersiniz yeter mi bu kelime

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İbrahim kardesim, duyarlı kardesim benim Allah'a emanet ol sen..
      ( Aras )

      Sil
    2. tşk ederim dostum sende Allah'a emanet ol....

      Sil
    3. benkesinlikle boyle sitelerde yorum yapan bi insan degilim yorumlarinizi okudum yorum yapanlarin cogu kullanmiyo benden size tavsiye Allah askina kullanmayin hayatimin amina koydu cok degistim ben boyle degildim cok neseliydim ama artik ot gibi biriyim esrar icin eyvallah ama jameika veya bonzai kesinlikle icmeyin ilk icisimi ozetlicem aldik bi paket bem beyaz aazicik bisey var arkadas sardi bi duman aldim okadar hafif geldiki bidaha cekiyim dedim tam 4duman asildim kopek gibi kafasi hemen geldi ve maymunlri oynadim surekli canim istemeye basladi neyse uzatmiyorum ama sakin esrar icinde onlardan uzak durun gecler Allah askina benj bi abi veya bi kardes olarak gorun birakin ya vay efendm dur sunu maymun edelim biraz tassak gevelim hic iyi degil emin olun neyse kardeslerim ben bir dost hoscakalin babani anneni dusun o lanet seyleri icerken annem beni boyle gorse napardi diyre ayrica su olum tribi diye visey yok piskolojk tamamen kisa visey anlatcam gecen evin wcsinden jam ictim 3duman az kalsin kalp krizi geciricektm kalbm yerinden firlicakti kendimi teselli ettim yarim saate gecer olm kendine gel annemi dusundum ailemi dusundm v nhic bisey olmdi ama olablrdi denemeyin desm yine deniceksinz ama bikere icen alisiyo oyuzden sakin gidin ot icin

      Sil
    4. Nerden biliyorsun kullanmadığını?

      Sil
    5. *İÇMEYİN SADECE BUKADAR*
      *KALBİ TETİKLER..!ÖLÜM!

      Sil
  32. arkadaşlar bağımlısı değilim ama 2 veya 3 kez jameika içtim.neden meraktan .benimgibi bir arkadaşımla beraber bugün 1 er fırt içtik arkadaşımı kaybediyodum allah korusun.internetten araştırayayım dedim bu yorumlar çıktı karşıma.lütfen içen arkadaşlar bu pisliği kimseyle tanıştırmayın milleti arkadaş kurbanı yapmayın toplumumuz cağil ve meraklı bi toplumuz.allahın izlinye bugün itibariyle son diyorum hayatı yaşamayı sevin.herkesle güzel şeyler paylaşın zehir değil:((

    YanıtlaSil
  33. ben kıbrısta uzun süre yaşadım.aklınıza gelecek hertürlü maddeyi kullandım ama hepsinden sıyrılmasınıda bildim.bi çok arkadaşım bu batağın içinde hala.sizlere söliyebilceğim tek şey uyşturucu içmek delikanlıyı bozar.kızlarıda genelde orospu yapar.illa kafa yapacaksanız rakı için.gençleri özendirip esrar extcy gibi şeyleri bi marifetmiş üstünlümüş gibi anlatan insanlardanda uzak durun onlar adamlıkdan bi haber hayatlarını yalan içinde yaşayanlardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ama her erkek her kız için geçerli değil söylediklerin bozar ama bu her insan için geçerli değil

      Sil
  34. Herkes bi yorum yapmış, bende bi yapayım :)

    Yaklaşık 5 senedir ot kullanıyorum.1 seneye yakındır jamaican gold, bonzai kullanıyorum. bence ölümlerin sebebi, miktarını fazla koymak.esrar gibi fazla fazla koyulmaz.kırıntı koyulur.sararak içtiğinde çok tribe sokmaz fakat bong veya petle içtiğinde kayışlar kopar.saniyede bir cümle düşünebiliyorsan içtiğinde saniyede en az 10 cümle düşünüyorsun.dinlediğin müziğin içine giriyorsun.müziği yaşıyorsun.

    Tribe girmenin en büyük nedeni güvensiz bir yerde içmek.birazdan basılırız, birazdan polis gelir veya babam gelir gibi düşünceniz varsa (gerçekleşme ihtimali %0.1 ise bile) çok büyük bir meseleye dönüşüyo kafanızda ve tribi arttırıyor.ölüm tribine kadar gidiyo.bir kere gerçek tribi yaşadım.etmediğim dua, etmediğim tövbe kalmadı.en sonunda yeter öleyim diye dua bile ettiğimi hatırlıyorum.hayatımın en kötü 1 saatiydi.

    Bağımlılık derecesine gelince: esrara göre daha fazla bağımlılık yapar.dozu ne kadar arttırırsanız o kadar artar.günde 2 3 defa yapan arkadaşlarım var.kendilerine bağımlıyız diyorlar.ben haftada 2 gece takılıyodum.sonra bıraktım.

    kimyasaldan uzak durun arkadaşlar.beyniniz ve kalbiniz i düşünün.yaş ilerlediğinde ona daha fazla ihtiyaç duyacaksınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esrardan daha az bagımlılıgı vardır demissin katılmıyorm esrar ot ve bagımlılıgı yok bile diyebiliriz jamo bonz bunların zaten bu zamanda orjineli yok sahte hepsı mıllet kendı yapıor artık cakma hepsı

      Sil
  35. içen içer sonuçlarına katlanır

    YanıtlaSil
  36. peki zeki eleman torbacımısın sen milleti milletin kanına girmeye calısıyosun tripden cıkamama korkusu bıle hoş bi duygu dıyosun ulan sen nasıl bi insansın madem bu kadar bilgilisin acıkla hadi vücutda cıkan sıvılce beyinde yarattıgı paranoyak duyguları insanların kafasını bulandırma genç içersen ölürsün. gençliği yakmaya hayatına son vermeye deyecek mı ? bu tarafta kafan ıyı gezdın öbür tarafta ne yapıcaksın ateistmisin sen ?

    YanıtlaSil
  37. merhabalar, su an arkadasimin evinde hayatinda esrar dahi kullanmamis bir diger arkadas parliement sigarasinin icine atilmis birkac bu seyden koydu ufak ufak ve uc dort kere yarim yamalak icine cekti su an gayet normal duruyor sonucu ne olacak diger arkadaslar da coktan uctu onlara da bi sey soramiyorum... saygilar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir şey olacağını sanmam 3 4 parça nın çeyrek parçasındaki duman anca içine gelmiştir oda dikkat edersen iğne ucu kadar parça kaç kisiyi ne yapıyor yarım yamalak olduğu halde uçan kişilere o parçalar denk gelmiştir kafasını yasıyordur diğerinede tam gelmemiştir belki az etki yapar

      Sil
  38. admin ben birşey öğrenmek istiyorum ben bu nalet olası şeyden içtim ilk defa bunun etkisi ne kadar sürüyor bende baş dönmesi mide bulanması uykusuzluk geceleri yaptı korktum açıklama yapmanı istiyorum lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorunuzun cevabını tam olarak veremeyiz her insanda farklı etkileşimler yapabilir ama bir kere kullanmakla bu kadar şey olmaz genel olarak olabilir ama pskiolojik olarak olabilir aslında olmayan ama sana varolan gibi gibi geldiğini sanmak panik atak türevi gibi sıkıntıları beraberinde getirebilir diye düşünüyorum canını bu konuda fazla sıkmanı istemem psikolojik olarak değişik rahatsızlıkları da kar bırakır yanına

      Sil
  39. arkadaşlar ben bu zıkkımı kullandım ilk defa bunun etkisi ne kadar sürer başdönmesi mide bulanması filan yapıyor mu 1 hafta kadar filan öğrenmek istiyorum geceleri uyuyamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorunuz bi üst kısımda cevaplandı.. yorumların tamamını görebilmek için daha fazlasını yükle diyerek tüm yorumlara erşişebilirsiniz..

      Sil
  40. ben ıctım ılk olarak kalpa tısım hızlndı snra hızlı bır vücut sıckalgı geldı snra farklı dşncekler sankı ruhum gdıp gelıyor... denemeyınn

    YanıtlaSil
  41. Ben 17 yaşındayım 2 yıldır bonzayi ve cigara iciyorum arada k2 ve ron da salladım ama ucaktaki kafa hiçbirinde yok tanesi 125 tl ama o kafayı hiçbirinde yasamadım başladıysa. Devam et başlamadıysam bulaşma derim...

    YanıtlaSil
  42. yapıştır gelsin

    YanıtlaSil
  43. ben hayatım boyunca ne bonzai ne de başka bir şey içmedim.. fakat içen arkadaşım geçen gün anlattı bana ; sahildeyken içmiş sonra birden bi tuhaf olmuş ve tribe girmiş ne yapacağını şaşırmış sonra aniden koşmaya başlamış ve 25 km kadar koşmuş,ondan sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış..

    YanıtlaSil
  44. Kafanıza göre............

    YanıtlaSil
  45. Bu Durumun Senin, Zamanla Gecicek. Ama tabikide üzerinde büyük etki bırakacaktır. bu Çok normal. jamaika Ölümcül birşey. korku verici heran basıma birsey gelecek düsüncesi Terleme Sıkıntısı Kafam Ne Zaman Düsecek sıkıntısı. '' Allahım Artık Alda canımı Kurtulayım dersin. ama inan ki o pskolojik korku travması senin beyninde son bulacaktır. ha aldın dumanı 1 kapak 3 kapak 5 kapak bu iyicene artar kafan tavan yapar. bacakların buz tutar. beynine bir ağırlık düser. Halisünsyonlar görürsün. fakat bünyeden bünyeye değişir. kaldıran var kaldıramayan var gbi. 1, 1.30 saat sürebilir fakat tamamen sana kalmıs birsey kafanda o süreyi kısalta bilirsin. Yeterki Ben Yaparım De. Suan Bende kullanıcıyım jameika'nın kafasını çok iyi blirim. ama işte vzgecemiyorum. esrar gbi oılmuyo. belkide kafasnı bldqmden adranln yasamak hsuma gdiyo sanırım bundan.

    YanıtlaSil
  46. delikanlı müsvetteleri aslında bu söz bile size iltifat olur size diyecek daha alcak lanetçebir kelime telafüz edemiyorum sizin alcaklığınızı erkekliğinizijn en düşük seviyesini anlatacak söylecek tek bir kelime yok olsa söylerdim sövmedi niye sövme size en iyi laftır sövmeyi size laik göremedim hasa o nerde siz nerde lan kendini erkek yada bunları içerek kendiniziğ ortam adamı gören bes kurus etmez karaktersiz insanlıktan yoksun yaratık kırıntıları.... adammısınız? değilsiniz kafa ysamak yada bonz jamaica içmeyipte ölmemek yada tribe girmemek sizin için sağlam içiçi ve erkekliğin üstü geliyor şuan bunu okuyamayanlar göremeyen kardeşlerimiz tribten cıkmayan ölen insnlar onlar size göre bünyesiz ama o değerli insanları kullanıp üstüne basa basa üste çıkma siz karatersiz laneti üstüne olduğumuz kaltesiz mikroptan dahan kötü varlıklarsınız size sorıyıorum bu sözlerimi kalitesiz karaktersiz serefsiz adi insanlar üstüne alınsın herkes almasın bu sözlerim adi kalitesiz karaktersiz serefsiz kitasız namussuz insanlar içindir bunu bilin... serefini bilmem hangi derede suladığımın kaitapsız çocukları siz neyin kafasını yadaneyin kitapsızlığını yaşıyorsunuz siz iki ortam görmekle bes para etmez ortamla kendinizi erkek sınıfına nasıl koyarsınız emin olunki bu durumu sadece sizin gibi beyni kustan daha kücük olanlar içindir aka akıllı insanlar sizi her zaman bilrki beyni kuslardan dahja kucuk bir beyin olmadını düsünür yani szde gercekten kırıntı olarak bile beyin olmadını düsünür size tavsiyem karı olun ama delikanlı gibi erkelik tribini gectim karı kadın bayan 9olun o bile szin varlığınızı gösteriir ama bu sekilde insan bile olmaıorsunuz bırakın erkekli erkeklik kim siz kim? siz iyi düsünün siz sizce erkekmisiniz lann bu serefli lafı kendinize yakıstırıyormusunuz???? hasa adam olun lanmn o serefli kurtsalk loafı srefsiz katşliesiz adi karakterinize iism etmeyin namussuz insanlar sizi basit olmayın adam olunnn basit böcek insanlar insnalığınızı basit seylerle yükselttiğini sanan zavallı ahmak pis insanlar insnalığınıza yakıscak hareket edin insanlık erkeklik nedir diye sorarsanız innsalık adamlık sizin hiç bir zaman ulasamayacağınız nokta su dur ki: uyuşturucu içmemek ortmda olsak bile ben içmiorm demek nefis ceksede yol vermek ama bu o kadar zorkki ama bu erkekli gösteren kaç erkek müsvettesi var... varsa o adamdır keske olsa ondan sonra adam 0lunnn rest cekin ondan cıkın karsıma kitapsız srefsizler....

    YanıtlaSil
  47. Jamaican Gold Ve Türevlerinin 2 Yıldır Düzenli Kullanıcısıyım Fiziksel Ve Psikolojik Herhangi Bir Zararını Gördüğümü Söyleyemem Ha Tabi Bu İyi Birşey Olduğunu Göstermez Fakat Çok Nadiren Bazı Sivilceler Çıksa Da Fazla Sürmedi Açıkçası Hani 1 Dumanı Bile Öldürür Olayları Bence Biraz Abartıya Kaçıyor Zira İlk Denememde Bile 3 Dumanla Anca Sallandım Diyebilirim Arkadaşlar Çok Fazla Kafaya Takılacak Birşey Olduğunu Düşünmemekle Beraber Kullanmanızı Da Önermiyorum Paranızı Boş Yere Harcamayın En Azından Hiç Kullanmamış Olmak Tabi Ki Ekonomik Açıdan Da Önemli Bağımlılığını Da Şöyle Açıklamak İsterim 4-5 Gün Artarda 2-3 Sigara İçmişseniz 6. Ve 7. Gün İçme İhtiyacı Duyarsınız O Günleri Bi Şekilde Oyalanarak Geçtiğinizde Her Gün O İçme İsteği Giderek Azalır Ve Fit Olursunuz Admin Biraz Göz Korkutmuş Bokunu Çıkarmış

    YanıtlaSil
  48. bende içtim bundan etkisi adamı 3.5 attırıyo pişman ediyo hee ama yükselme olayı tekrar yaşamak isterim bacaklarım kayboluyodu.

    YanıtlaSil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. bu uyuşturucu kafaya dank diye vurur yavaş yavaş etkisini göztermez korkudan üç buçuk attırır adama esrara benzemez adamı yukarı kaldırır bacaklarını tutarsın kokain gibidir yani

    YanıtlaSil
  51. bu uyuşturucu adama 5 vakit Namaz kıldırır bende denedim bu laneti

    YanıtlaSil
  52. emin konuştuguna gore sende ıctın bunlardan.dinime söven müslüman olsa kuzum.siktiret içmeye devam.

    YanıtlaSil
  53. orhan kardeşim zaten şuan bu sitede olan kişi ya kullanmıştır yada ölüm tribini atlatmıs ertesi gününki insandır kimseyi hor görmemek lazım önemli olan bunu deneyip en basitinden kimse kullanmasın demesi bile saygı deger ustte tutulması gereken insan ama bir yandan tam tersi bu kafayı herkes yasasın dien zihniyette var bunu unutma

    YanıtlaSil
  54. O ölüm tribini Yıl başında yasadım ve yasadıgım cook iyi oldu yoksa dahada cook batıcaktım bu esrar bonz işlerine O ölüm tribi denilen seyi Allah düşmanıma göstermesin Söyle acıklıyayım bayıldım ve gözlerimi acsam kendimi mezarda sorgu meleklerinin arasında bulcam die korkusundan gözlerimi acamıodum v acı cekiodumm cook fenaydıı ama İyidi be ders oldu Bonzaiden uzak durun amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizde odada zebaniler kapiyi calicak bizi teker teker alicaklar tribine girdik o kafayi hayatim boyunca anlatamam .etrafi 5 boyutlu gordumu hatirliyorum. 10 extasy yuttum bole kafa yasamadim bi kapat dolu dolu yani soyle soyliim bi kapak 20 lik fisek hadi eyvallah icmeyin

      Sil
  55. Lan moruk belli mk bos bos konusuon sen yasamamıs olmaybilirsin o tribleri o ölüm tribi var Allah snada versin o tirbide gör ebeninkini sonra tövbe edmessen adam degilim o tribi yakala sonra gel bida konusalım bizede ilkde cook iyi geliyodu kafası ama gördük gözlerimi acıtıgımdaa kendimi bile tanıyamadım bu dünya bnm dünyam degildi sanki

    YanıtlaSil
  56. En güzeli ot , bonzai içen zararlarını fazlasıyla çekecektir.

    YanıtlaSil
  57. Şekerlimi içtin bonzai'yi ?

    YanıtlaSil
  58. Düzeliceksin kardeş.... Bu doğrultuda git.

    YanıtlaSil
  59. Tribi çok güzel tarif etmişsin...

    YanıtlaSil
  60. bende 17 yaşında içmiştim kovayla öyle bir efekti varki sanki 1 saniye uyuyup uyanıyorsunuz yükseliyorsunuz ayaklarına rüzgar gibi soğuk bir şey geliyor sanki ruhunuz havaya kalkıyor hiç denemeyin aklınızın varsa

    YanıtlaSil
  61. bende 17 yaşında içmiştim kovayla öyle bir efekti varki sanki 1 saniye uyuyup uyanıyorsunuz yükseliyorsunuz ayaklarına rüzgar gibi soğuk bir şey geliyor sanki ruhunuz havaya kalkıyor hiç denemeyin aklınızın varsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen hemen aynı yaşadıgım durumlar

      Sil
  62. bende 17 yaşında içmiştim kovayla öyle bir efekti varki sanki 1 saniye uyuyup uyanıyorsunuz yükseliyorsunuz ayaklarına rüzgar gibi soğuk bir şey geliyor sanki ruhunuz havaya kalkıyor hiç denemeyin aklınızın varsa

    YanıtlaSil
  63. bende 17 yaşında içmiştim kovayla öyle bir efekti varki sanki 1 saniye uyuyup uyanıyorsunuz yükseliyorsunuz ayaklarına rüzgar gibi soğuk bir şey geliyor sanki ruhunuz havaya kalkıyor hiç denemeyin aklınızın varsa

    YanıtlaSil
  64. halisilasyonda gördürür ayrıca

    YanıtlaSil
  65. arkadaşlar ben de denedim bu illeti bunun kadar pislik bişey yok hayatım da 8 9 defa ot içmişimdir bunların son 2si jamaicaydı onlar da son oldular neden mi; biz 3 arkadaş ev de jamaicanın kovasını yaptık ve 1 er kapak aldık ben daha önce böyle bişey duymadığım için 1 er kapak ne yapcak ki diyip mırıldanıyodum ki 1 kapak daha alsaydım ya birini öldürürdüm ya kendimi o kadar pislik bişey kapağı aldıktan hemen sonra vurdu önce 1 2 dakka güldük eğlendik ama sonrası büyük bi pişmanlık acı ızdırap 1 2 dakika güldükten sonra arkadaşın biri tuvalete gitti ve benle diğer arkadaşım oda da tek kaldık koltuğa oturdum ve arkadaşıma baktım tuhaf tuhaf hareketler yapıyodu ağzını yüzünü oynatıyodu ve gözlerinde beyaz yer yoktu kıpkırmızıydı daha sonra bi an da gözlerini kapadı işte bende orda bad tribe girdim bi an dınk diye bir ses girdi beynime o an arkadaşımın zehirlenerek öldüğünü düşündüm ve ben de zehirlenmeye başladığımı zannettim sonra arkadaşımı tokatlamaya başladım hatta yumruk bile attım ama tık yok çocuktan o an bana da bi yorgunluk çöktü ve uykum gelmeye başladı uyursan bende ölücem diye düşünmeye başladım uyumamaya çalıştım ama olmadı uyudum ve tam anlamıyla öldüm bildiğin gittim geldim yani göğsüme doğru bi ateş basıyordu ve sorular geliyodu cevaplayamıyodum kabir azabı çektiğimi düşündüm büyük bi ızdırap veriyodu bu muydu lan diyodum kendime öldüm lan diyodum ölüm böyle bişey mi diyodum bitmez bu işkence diyodum dua okumaya çalışıyodum unutuyodum göğsümde ki ateşin acısı artıyodu belki 1 2 dakikalık bi uykuydu ama bana 1 ömür gibi geldi sonra bi can havliyle gözümü açtım ve tuvalete giden arkadaşı gördüm ayaktaydı ve yemin ediyorun uyandıktan sonra ilk yaptığım şey duvardan elime geçirmeye çalışmaktı insana bu derece inandırıyo öldüğünü elim duvardan geçmeyince ölmediğimi anladım ama rahatlayamadım arada gözüm kapanıyodu ve yine öldüğüme inanıyodum neyse dahası da var ama anlatılmaz yaşanır daha doğrusu yaşanmaz yapmayın arkadaşlar hiç yanaşmayın böyle şeyleri o günden sonra ki 1 hafta atamadım üstümden sürekli dalıp gidiyodum bazen bağımlı oldum sanıyodum gidip alsam mı almasam mı düye kendimle cebelleşiyodum ki o an yok dedim almıycam ve daha da ağzıma sürmedim sizse hiç bulaşmayın bu lanet şeye emin olun sizde pişman olacaksınız vs. vs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emre haklısın genelde herkes bu tip etkleri yasar ama tam olarak kimse anlatamaz kaleme kagıda sıgmaz o yasananlar

      Sil
  66. ANLATILAN TRIPLERIN HEPSI NOKTASINA VİRGULUNE KADAR DOGRU HEPSINI YASADIM YASAYANI GORDUM ADI ÜSTÜNDE BU SADECE Bİ TRİP ÖLME KORKUSU AMA YASAMAYAN KIMSE BILEMEZ O KORKUYU KORKUDAN KIMSE ÖLRMU DEMEYIN( TABIKI BUTUN HERSEY ALLAHIN İSTEDIGI SEKILDE OLUR YANLIS ANLASILMASIN) ÖLÜMÜN 4 ŞEKLİ VARDI CİNAYET,İNTİHAR,DOĞAL VE ACIKLANAMAYAN. KORKU İŞTE BU ACIKLANAMAYAN BÖLÜMDE MEVCUT BANA BISE OLMAZ DEMEYIN AZ ICIYORUM DEMEYIN HERANHERSEY OLABILIYOR BU COK KOTU BISE UYUSTURCU DEGIL BU ZEHİR SADECE İLAÇ TAM OLARAK NE OLDUUGUBILE HENUZ ACIKLANAMADICOK TEHLIKELI

    YanıtlaSil
  67. öldüren bir nevi korku ama korku değil korkunun verdiği isin içinden cıkılmaz durumun kalp atısına etki etmesi ve kalp krizi ölümü ama bunu tıpcılar sdece kalp krizi olarak adlandırır ama bilirlermi bilmem ama bonzai maddesinden oldugunu

    YanıtlaSil
  68. su bir haftadir qünde 5 kapak her qece fix bonzai içiorum kardesim ilk içtiqimde atar damarlarima kadar hissettim bütün damrlarimi ama ilk içtiqin qibi yapmaiyor hiç birsey .. en kral içiciyim desin bonzai den 1 kapak alsin takla 1 haftada içiciyim diyen insanlarla içtim nelerini qördüm titremeler.. ayaqa kalkcam diyip yere düsenler ama ben onlara kahkaha attim ne bileyim ayni esrar kafasi yapti bnde bende o insanlari benim qibi yapcaqini sandim 1 kapak alan takla atti her defasinda.. cocuk dio pikacu oldum viciye diskoya qeciom abi şimdi dio filam.. bi arkadasim sedat seni ikiz qörüom dedi ben fena oldum dedi yürüdü qitti ewden :) bi kardesim de ayaqa kalkti yürürken titriye titriye yürüo bi arkadasim ellerim iç içe qecti dedi pat qitti nelerini qördüm dio 1 kapak aldi bende 1 kapak aldim ama ben onlarin qibi olmadim hiç makara yaptim qüldüm onlara ne oluo bunlara die ne bileyim adam dio takla ata ata paris londra dolastim dio :D ne bileyim kardesim Bonzai adami bozai ama beni bozmaii.. :)

    YanıtlaSil
  69. Kardeşim bunu kullanan çok kısı bende onlardan bırıyım ve bırakmayı gerçekden çok ıstıyorum ancak bu yazılması kadar kolay degıl he yenı ıcen arkadaslar falan da vardır bırakılıyor demek kolay ve yukarıda bı yazı gordum ama dıkkatlıce okudum admın çok dogru soyluyorsun anlattıkların mantıklı ama gırınce degısıyor hersey her neyse o kısı ye dıyorum yok eroın ıctım yok sunu yaptım yattım cıkdım flan dıye bı hıkaye yazmıs kardes saten dmanlı ıcecekler benm bıldıgım kova da ıcılır kovada ıcmeyen adam bunu skıl ıcın gosterıs ıcın ıcer kafa yasamk ısteyen admının de dedıgı gıbı olum trıbını gormek ısteyen kovada ıcer bu 1 bı hastane ısmı vermıssın ametem yanı kısasıyla ve ametemde sana uyusturucuyu bırakdırmazlar bırakmak ıstedıgın uyusturucunun ısmını verırsın eroın se sana bonsai verılır bonsaiy se esrar verılır uyusturucu bırakdım bonfilebon yapıyordum falan yalandan burda mılletı kandırma ama beyler tek bı gerçek varsa admin yazdıkları boyle seylere takmaya ıcmeye hatta merak etmeye gerek yok inşşallah bende bırakacam allah kımseyı boyle seylerle ımtıhan etmesın ....

    YanıtlaSil
  70. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 ayı rahat bulur benim öyle oldu panik atak olmuş olabilirsin

      Sil
  71. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
  72. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
  73. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
  74. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
  75. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
  76. ıkı gun önce bende ılk ve son defa bonzaı cektım kapaktan bı kere cekmez olaydım hayatımı alt ust ettı psıkolojım bozuldu resmen..ben kı sıgara bıle ıcmıyorum ot bı kac kez cekmıstım cok basıt geldı onu da oyle zannettım ama cok pısman oldum obur tarafa gıttım geldım anlatamam beterdı suan da etkısınden kurtulmak ıstıyorum beynım cokmus gıbı dıslerımı hıssetmıyorum..ne zaman kendıme gelırım tamamen eskı kafamı ıstıyorum basından gecenler yazabılır mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki gün öncekinin etkisi gerçek anlamda kalmaz ama psikolojik anlamda sende kalmış galiba ama o anki farklı boyutlarda olman ve manevi alemde ölmen yada öldüğünü sanman veya delirmen seni etkilemişdir ama bir kaç güne kadar geçecektir. Bir daha kullanmaya cesaret edemezsin zaten onu

      Sil
  77. kardeş azraıl zaten herzaman arkamızdadır bunu çok takıntı yapma Allah a sığın namaz kıl bol bol dua et hiçbirşeyin kalmaz merak etme..

    YanıtlaSil
  78. karakas_35_@hotmail.com

    bu zehir mereti açık açık satan şerefsizin mail adresi, utanmadan iletişim adresini vermiş, bu siteyi okuyan polis savcı yok mu ? yok sa bizmi verelim bu şerefsizin cezasını ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum tarihini söylersen daha rahat buluruz 300 den fazla yorum var dostum

      Sil
  79. 2012 mayıs ayında kıbrıs^da bir college den mezun oldum, 2008 in sonunda bu madde adaya giriş yaptı ,ben 2010 da bulaştım, her gün bir fiil olmasa da ,haftada 9 gr kadar tüketiyordum, şu an askerden yeni geldim ve yaklaşık 7 aydır detoksifikasyon dönemindeyim.şu an panik atak hastasıyım, bunun için ne önerirsin admin? yazdıklarından bu konuda tecrübe sahibi oldugunu görüyorum, ayrıca bunu şu aralar bünyem o kadar istiyor ki;muhtemelen bu hafta sonu almak zorunda kalacağım,neyse bunun kararını 28 yaşında biri olarak ben verebilirim, senden isteğim sorumu cevaplaman...lütfen

    YanıtlaSil
  80. Şimdi yazdıklarımı dikkatle okumanızı istiyorum sizden.

    Ben ilk içtiğimde hiçbir etkisini göremedim.Ayaklarda bi hareketlilik başladı bi durgunluk başladı ama 2 extra versen daha fazla kafayı bulurdum.Herneyse ikinci içişimde kendimi kaybettim ayaklarımı hissetmedim.Yolda yürüyordum.Ya yürüyorum ama sanki o yürüyen ben değildim sanki o mekan yalandı ve kendimden başka herşeyle bağlantım kesiliyodu.Ağzım dilim damağım kurudu.Olay beyinde bitiyo arkadaşlar.İçtiğinizde kendinizi kaybetmemek için gündelik işlerinize iyice odaklanın yada muhabbet edin arkadaşlarınızla.Yoksa sizi ele geçirirse çok kötü..Beyninle direniceksin.Ha bide içtikten birkaç saat sonra etkisinden çıktığını sanıyorsun ama çıkmıyorsun etkiler ani bir anda hücum ediyor birkaç saat sonra.Bana öyle oldu ilk seferki gibi şiddetli olmasada oldu.Size tavsiyem gidin kafa bulduran kahkaha attıran muhabbet ettiren otlardan için.Jamaica mı? Bunun hiçbir iyi yanı yok.Karamsarlık,ölüm ve dehşetten başka.Uzak durun.Tecrübeler konuşuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o anda oturuyorsak yürümek yada o anda bsaka şeyler yapmak o anı unutmak en iyisi soguk su da iyi gelir pskiolojik olarak kendini avutursun

      Sil
  81. 23 ysndayım 15 ysndan berı ot kubar 17 ysndn berı seker atıyorum bunu kdr ıllet lanet bırakması zor bısy gormedm buna bulasmayın bu kımyasal ot kubar gbı dgl ıcın ıcın yıyıp bıtıyo bırakması zor evet ama kafada bıtıyo
    kafa yasamak ıstıyosanız ıkı tek bısy ıcın mezenızı yıyıp svdgnız kısıyı onunuze alın muhabbet edın kuytu kosede saklanıp bayılmaya gerek yok adam gıbı adamın yapıcagı ısler dgl kurtulmak kurtulmamız lazım esen kalın

    YanıtlaSil
  82. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  83. Bir Defa Kullandım ve Bundan Sonra da Kullanacağımı Düşünmüyorum Kimsenin Kullanmasını Tavsiye Etmem Ne Esrar'a Benziyor Nede Başka Bir Seye Alllah Sürekli Kullananlarıda Bu İlletten Kurtarsın Derim KENDİNİ AİLESİNİ Seven Kullanmasın Derim KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLECEK BİŞİDE DEĞİLDİR

    YanıtlaSil
  84. geçenlerde aldım bu jamaika denen naletten kova ustelik. yanımdakinin su istermisin dediğini hatırlıyorum sağlıklı bi hareket olarak. o ölüm tribi dediğiniz şeyin içinde buldum kendimi kalp atışlarım o kadar hızlıydı ki kulaklarım çınlıyordu güm güm seslerden dedim ki ben gidiyorum keşke ölümüm bu yüzden olmasaydı... saate bakıp duruyodum geçsin bi an önce bunun kafası diye bi bakıyodum bi daha baktığımda sadece dakikalar geçmişti ama bana nerdeyse bir gün gibi geldi yanımdakileri de o tribe sokmayı becermiştim sonunda sonradan kalp atışları yavaşlayınca kendime gelebildim dedim bi daha alırsam... size diyeceğim şey yanından geçmeyin duyunca kaçın gidin böyle bi trip olamaz insanlığa aykırı bir şey ha şunu da söyleyim bidaha alıyım ya nasılsa düşüyo sonra diye düşünmeyin zayıf anınınızda götürür sizi...

    YanıtlaSil
  85. ben hayatımda birdaha asla denemem Allah korusun.öldüm tekrar dirildim.inanılmaz kötü birşey.hiç kimseye tavsiye etmiyorum.bu yazıları daha önce okumuş olsaydım asla böyle bir hata yapmazdım.gerçekten çok tehlikeli.herkez uzakdursun.yazılarla bilgilendirdiğiniz için teşekürler.keşke dün okumuş olsaydım bu yazıları:(( hayat çok degerli kimse yaşarken öldürmesin kendini

    YanıtlaSil
  86. ölüm tribinden çıkmanın en iyi yolu cesaretli olmak zaten korkmak o hale getirir insanı cesarette yetmiyorsa baska seylerle uğrasın cok konusulan ortam varsa suskun yere gidin elinzi yüzünüzü yıkayın oda olmassa kusmayı deneyin oda olmassa zaten yavas yavas gececek kendinizi avutun

    YanıtlaSil
  87. ÖLÜM TRİBİNE KORKAKLAR GİRER BU BİR GERÇEKTİR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sana hak veriyorum sevim ben bir kere girdim oda korktuğumdan ne olacağını bilmediğimden dir belkide

      Sil
    2. yalan söylüyorsunnnnnnnnn

      Sil
  88. daha iyisi yazılamazdı herhalde

    YanıtlaSil
  89. evet sekerle kullanmak çok ii etki eder ondan bağlar aslında bağlayan o değil sekerin etkisi

    YanıtlaSil
  90. ölümlü dünya arkadaşlar..

    YanıtlaSil
  91. Bende hayatımın hatasını yaptım ve bir kere denedim sigara içmeyen ben o nalet şeyi içtim bence ilk yapacagınız iş arkadaşınızı iyi secmek ondan sonra yanan ve kimyasal herseyden uzak durmak ben olucem sandım nihayetinde bişey olmadı araştırdıgımda olumlu sonuclarda oluyomus ananızı babanızı düşünün.

    YanıtlaSil
  92. Bu paylaşım baya ilgi görmüş :D

    YanıtlaSil
  93. Çok sağlam birşey herhalde bu bonzai

    YanıtlaSil
  94. arkadaşlar siz sizin olun arkadaş kurbanı olmayın ya mantıklı olun bu illet öyle bir illetki arkadasım yukarda anlatmıs esir alıyo sen insansın ya bu illet kimki seni esir alsın Allah bize düşünmemiz için akıl vermiş ne kadar ben böyle anlatsamda hayatımı uyuşturucu bitirdi asosyal oldum kız arkadaslarım eskısı kadar yok yat kalk ıc ne beklersınkı uyusturucu ortamında bırısı der yenı seker gelmıs kanka 5 saat sallıyo felan muhabbetler hep uyusturucu ıle ılgılıdır ben 13 yasında arkadas ortamında sıgara 14 yasında ıse esrarla tanıstım cok ıcmıyordum ozamanlar ama 15 yasında extazy 16 ıse bonzaı suan 17 yasındayım ve anladım ya hayatın ne kadar boş olduğunu bu illet arkadaşlar ex olsun bonzai olsun ot olsun crack olsun taş olsun line olsun peynir olsun hayatını alıyo zamanını alıyo harcadıgınız parayı sıktıredın harbı genclıgnızı elınızden alıyo sız sız olun merak etmeyın suan sadece esrar kullanıyorum onuda bırakıcam kafamı koydum Allahın izniyle herşey kafada biter bırakamıcam diye bişey yoktur kullanan arkadaşlarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın kafada birter yada ortamdan uzaklaşmakta

      Sil
  95. İçmiyeceksin arkadaş başka yolu yok bunun. kendini bu ortamlardan alı koyacaksın.

    YanıtlaSil
  96. Genelde ot bile içmekten zevk almayan ama arkadaş ortamında ayda bir takılan biri olarak ,rastgele bı arkadas ortamında bunuda denemıs bulundum , ilk başta her şey stop-motion filmler gibi ilerdedi ,dedim olum kafa oluyorsun işte içtin artık napalım ot gibi bişiy.De oyle devam etmıyor işte o.Yarım saat sonrasında tam anlamıyla , gerçek boyuttan sıyrılıp olayları 3.kişi gozunden gormeye basladım ,elime kaldırıp elime bakıyorum ,sanki aynı anda kameradan izleyen bi kişi gibi eline mal mal bakan birini göruyorum.Sonsuzluk kavramı ,sanki o evrende sonsuza kadar sıkışmış gibiydim.Cehennemde yanmak ,bunun yanında en hafif ceza kalır dedım heralde ,kurtulayamıcagını dusundugun sonsuzlukta kalmak heralde birine ,yada kendine verebilecegın en buyuk işkence çeşidi olsa gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mukemmel anlatmissin . ayni kafayi yasadim tiyatro sahnesi gibi gelecegi goruyodum sanki ama oldum diyodum sonsuzdayim artik cikamiyorum bi yandanda cikmak istiyorum ama sakin davraniyorum cunku ipin agzindasin oglum diyorum kendi kendime . biraz daha dayan cikicaksin bu tripten diyorum ve ondan sonra en azindan kovasina tovbe ettim ve simdi haftada bir kere kullaniyorum .. birakin su nalet seyi icmeyenler icin merak edilicek bisi yok . kafasini acikliyim yaninizdaki arkadasiniza rica edin kanka kalbime otururmusun diyin ve ondan sonra hayata devam edin kac dk dayanicaksiniz olay bu hadi eyvlh

      Sil
  97. *Sadece Gerek Yok Diyorum..
    Kullanıyorum ama kendimi biliyorum zararlarınıda biliyorum
    Beni yavaş yavaş öldürsede.Hertü kafasını trip ini yaşadım.
    Arkadaşımın Trip ini anlatayım adam öldüm ben diyo ailemi göreyim diyo nerde yim ben gibi kelimeler sonra abdest alıp cenaze namazını kılması bana sela mı okusana demesi falan Gerçekten ÇOK TEHLİKELİ BİŞEY KALBİ TETİKLİYO UNUTKANLIK AGIZ KURUMASI Beyniniz ölüyo yavas yavas..
    BUNLARI OKUYUP KORKUP YİNE İÇİCEKSİN KULLANAN ARKADASLARA DİYORUM !BONZAİ,JAMAİCA! SAKIN GEREK YOK BUNLARA BULAŞMAYA..Kendini bilmeyen arkadaslara diyorum illa kafa yaşıcam diyosan güzelbi OT Kubar diyorum.
    Daha yavaş ölürsün! ;) *KİMSE BONZAİ JAM V.S BUNLARA BULAŞMASIN*
    HAYAT İÇİNCE ÇEKİNCE GÜZEL DEGİL *EKMEGİNİN PEŞİNDE KOŞUP PARA KAZANIP GEZMEK EGLENMEK DAHA GÜZEL 'HELALİNDEN' !ÖLÜM TEHLİKESİ İÇERİR! GEREK YOK..SAYFA İÇİN TEŞEKKÜRLER.. Pisko

    YanıtlaSil
  98. *GEREK YOK*
    *ÖLÜM TEHLİKESİ (ÖLDÜRÜR BEYNİ) ÇITIR PITIR DERKEN PAT DİYE GİDERSİNİZ BEYNİ BİTİRİR..!
    *!BONZAİ KALBİ TETİKLER DİREK NORMAL İNDEN 3,5 KAT FAZLA ATMASI KORKUP ÖLÜYORUM KAFASI GERÇEK OLUR GİDER GEREK YOK**İÇMEYİN DENEMEYİN!
    BEN İÇİYORUM AMA BIRAKICAM *SAKIN* SAYGILAR..

    YanıtlaSil
  99. AMAAA DÜŞÜNME GÜCÜNÜ ATTIRIR MORUK =)).. GEREK YOK ANİ ÖLMELERE! ;) BONZAİ=KALBİ TETİKLER HIZLADIRIR FENA DERECEDE !

    YanıtlaSil
  100. düşünce gücünü artırsada ilerleyen zamanlarda düşünemeyecek hale getirir insanı yani delirtir

    YanıtlaSil
  101. lütfen küfürlü kelimeler kullanmayalım..

    YanıtlaSil
  102. Bakıyorumda amma içen var bu illeti.

    YanıtlaSil
  103. senin anlayamacağın şeyleri anlıyolardır belki nermin :)

    YanıtlaSil
  104. yorumları okudukça iştahım açılıo :) şaka tabii

    YanıtlaSil
  105. 25 şubatta bi daha içmiycem diye yorum yazmışdım o günden beri ağzıma sürmeden ne güzel dünyaaa :D

    YanıtlaSil
  106. Dün Ölümü Yaşadım. Oyüzden kullanmayın . buraya bunları yazarken ağlıyorum neden bilmiyorum ama ölüm kaafası. sakın böle sarma içiyorum bişe olmaz demeyin yeri gelir sarma ile bayılırsın yeri gelir kovadan duman alırsın ama unutmaaki günün günü tutmaz . sarmadan sonuna kadar içerdim kovadanda 3 duman alırdım ! bir kapak istasyonla ölüyodum gersini size bırakıyorum.. allaha emanet

    YanıtlaSil
  107. neyin kafasını yasıyorsunuz siz kardes neyin neyin pesindesiniz bi hele diyin adminsen bunu neyin kafasıyla yazdın 100 senelik mazin mi var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şeyin kafasını yaşamaya gerek yok.. kardeş! yaşadıklarını sananları görüp bir şey olduklarını hissedenleri görmek bilmek için 100 sene değil bir gram zeka krıntısı bile yeter.. oda bizde yok ama olmayan kırıntıyla bile bu kadarını biliyorsak bu demek oluyorki içmekle bilnmiyor bunlar içmeden daha iyi anlaşılıyor biliniyor içmeden de içilmemesi gerektiğini söylemek içmek yada bunu ölümüne yaşamak gerekmniyor ha belkide yaşadım bildim bunu Allah bilir bu kimseyi aslında ilgilendirmez önemli olan verebilmek istediğim mesajı anlamak bu basit olaya takılmak değil kimse kimseyi ilgilendirmez herkes tek ölür.... o yüzden iyi ölmek için iyi olmak lazım o şekilde ölmek yada düşünsene ölüm tribinde sonsuza kadar kakdığını cehenneme girmesen bile o yetmez mi sana sonzua kadar önemli olan bunlar değil önemli olan sadece içmemek içmiyorum lan demek hangi erkek bozuntusu hangi delikanlı müsvettesi bunu yapabilir yapsınn karşıma çıksın öperim elinden nefsi canı istediği halde bu erkekliği delikanlılığı dahada ötesini diyorum bu yiğitliği gösteren varsa çıksın karşıma o ADAM'dır yoksa.... sadece fıss. bile değildir ne demek istediğimi anlamıssınızdır umarum... o yüzden son sözüm ayık olun...

      Sil
  108. erkek adam içmez biz içenleri erkek olarak görmüyoruz yeter limi

    YanıtlaSil
  109. tek söz tem nakarat içmeyin azıcık erkekseniz

    YanıtlaSil
  110. kendinizi dusunmuyorsanız sizi sevenleri düşünün icmeyın sonu cok götü bu zıkkımın

    YanıtlaSil
  111. hayatımda ilk defa jam içtim ve beynimin yavaş çalıştığına şahidim daha dün içtim ve beynim çok salak davranıyor noluyor bu tripten nasıl çıkabilirim lütfen yardımcı olun . bu ne pislik birşeydir arkadaş asla içmeyin sağlıklı sıhhatli yaşıyorsunuz içtiğiniz anda hayatın değişiyor gibi tövbee ettim asla birdaha içmemm lütfen yardımcı olun arkadaşlar nasıl çıkarım bu triptenn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir kaç güne geçer takma kafana ne kadar takarsan o kadar kötü olur

      Sil
  112. benden size bi kardes taviyesi bonzai jameika falan içmeyin içerseniz ot için ot gibi deil jameika öldürüyo öldürüyo ölüm tribine sokuyo o an kendini öldü zannediyorsun zaten o zaman yüzde 99 ya ölcen ya bayılacaksın ben bonzaiden 4 duman aldım kardesim böle bişe yoj harbiden içmeyin ya ot gibi deil buu kardesim bos verin gencliginize yazık etmeyin siktir edin he ot damı içmiceksin al bi tane bira tek basına iç yavas yavas en iyi si bu benim tavsiyem bu içmiyen arkadaslar hadi ALLAHA emanet

    YanıtlaSil
  113. geçen gun bende arkadaşımla beraber ıctım bırınden aldık falan ıste kopucaz dıyoruz dumanı bırakmamla kafasının gelmesı bır oldu. 5 dk fln guldum sonra baktım iş cddiye gırıyor. cok kotu olmadm gozlerımn beyaz yerlerı kıpkırmızı oldu. yanımdakı kafayı yedı delırıyorum dıyor amk. dua edıyor allah allah dıye bagrıyor. aklım gıttı dıyo. yaptıklarım gercekmı yalan mı onu seçemıyorum. yumuzu yıkıyorum yıkadımmı dıyorum hayal gıbı htrlıyorum garıpten sesler duyuyorum polıs gelıyo sanıyorum evde dolanıyorum kendımı parçaladım resmen uyuyamıyorum cok kotu etkısı ya kafayı yıcem dayanamıyorum o kadar pişmanım kı anlatamam ıgrenc bısey ya hele kı olum tiribi amn dıyım ya aman dıger dunyaya gıdıp geldım kafası gıdınce allahım dedım yasamak gıbısı yok.

    YanıtlaSil
  114. içmeyin arkadaşlar

    YanıtlaSil
  115. valla ben demin içtim galiba. arkadaşlar cağırdı baktım sarmışlar bende esrar diye 2 duman aldım ama ikincisini tam alamadım. hacı beyin hücrelerimin toplu intiharını hissedebiliyorum zamanla ben nerdeyim buraya niye geldim rüyamı lan bu filan demeye basladım. havasız kalmıs gibi oldum cama cıktım ama korkuyorum kendimi asağı atabilirim diye cünkü cok bunaldım. ölücem galiba diyorum kendi kendime bi yandanda sakin ol diyorum hemen dısarı cıkmak geldi ama cesaret edemedim odadan cıkmaya 5 dakıka en sonunda actım kapıyı çıktım 20 senedir dolaştığım yerler arada bana yabancı geliyor. simdi yavaş yavaş ayılıyorum. acaba bonzaimi içtim diye bonzainin etkilerine bakıyordum google da bu sayfayu gördüm ve kesin bonzai içmişim aklı olan içmesin. harbi ölümü hissediyorsunuz. güçlü bi yapıda değilsenizde ölebilirsiniz. İÇMEYİNN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o insanlara sen arkadaş mı diyorsun : ) o kişilerin amacı bilmeyeni o şekle sokup eğlenmek bayıltmak vs. sen sormadın mı bu ne diye eger bonzai falan demedilerse amaçları seni hale getirip makaraya sarmak söyledilerse suç senin : )

      Sil
  116. faydalı cok yararlı bir bilgi toplum için topluma çok faydalı olacak

    YanıtlaSil
  117. içmesini bilmiyosanız içmeyin ben günde 6 kapak içiyoö

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi bakalım 10 kapakda alırsın sen :)

      Sil
  118. haklısın her kelimende

    YanıtlaSil
  119. insan başın ne gelirse cahillikten gelir BONZAİ dediğiniz şey basit bi şekilde bildiğiniz kekik veya kafa yapmayan aromatik otların üstüne sıkılan sentetik kannabinoid ve agonistleridir kannabinoid resöptörlerine çok hızlı bağlanırlar ve esrardan 2-3 kat daha hızlı çalışırlar ölüm tribi denelin olay çoluk cocugun eline düşmesinden ibaret daha önce psidelik deneyimi olmayan lavuklar bunu kova yapıyor ve sonuç olarak psikoloji kaldıramıyor durumu bonzai legal uyuşturucunun sadece görünen yüzü avrupada bi ton madde var am2201-jwh18-Cannabicyclohexanol--sentetik cannabinoid çeşitleri ve binlerce psydelic uyarıcı entojenler,triptaminler,sentetik opiodlar,sedatiflervb..bunlar say say birmez http://en.wikipedia.org/wiki/Designer_drug#List araştırın burdan

    YanıtlaSil
  120. kafanıza göre takılın

    YanıtlaSil
  121. bırakan var mı hiç

    YanıtlaSil
  122. içilcek dalga değil normal şeyler için bende içiyodum bıraktım.bıraktığım anda en basitinden sık sık tualete çıkardım o kesildi.kalbim arada olsada tekliyo ama buda düzelicek inanıyorum içen arkadaşlar bırakın çok kötü bişi!!!

    YanıtlaSil
  123. helal sana admın yazıssın bunu kımse basaramazdı

    YanıtlaSil
  124. bu öylebi pislikki ne olur kimse içmesin illa kafanı güzel etçeksen git alkol al bundan bin kat iyi oda pislik ama bu bildiğin kimyasal son olarak canını ailesini seven içmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meçhullün ddiği gibi kimse içmesin

      Sil
  125. sakin sakin icmeyin

    YanıtlaSil
  126. aklınız yokmu sizin bonzai bonzai bonzai baska kelime yokmu içmeyin

    YanıtlaSil
  127. ölüm tiribi adamı delirtir

    YanıtlaSil
  128. çok zararlı arkadaşım öldü

    YanıtlaSil
  129. gencliğinize yazık bonzai ot jamaican kokain eroin kubar kotu içecekleri içmeyin

    YanıtlaSil
  130. yapıştır gelsin

    YanıtlaSil
  131. arkadaslar içm eyin okemi bebişlerim

    YanıtlaSil
  132. hiç bırakan var mı

    YanıtlaSil
  133. için bakalım

    YanıtlaSil
  134. içmeyin arkadaslar kaç kere söyleyeceğiz

    YanıtlaSil
  135. bide ben soyleyeyim arkadaslar bu bonzai birakmanin tek yolu arkadas cevrenden uzaklasman ben 1 senedir kullaniyorum gram zevk almiyorum insani mal yapan bi kimyasal bazen orjinalina denk geliyoruz suprem falan kalp atislarin 160 mi vuruyo extasy yutmus gibi oluyosun simdi piyasada fisfisli denilen cin mali :) bonzai ler var . icmeyin dicem kimse kaale almicak . uzatmicam icmicem diyosan icen arkadaslarinla gorusmucen . sabah herkes ise gidiyo aksam telefonlar susmuyo hadi icmiyomuyuz mecbur ayak uydurmak zorunda kaliyosun icmiyorum biraktim diyorum nerde biraktiysan gidip alalim diyolar artik gina geldi insanlarin kalbinide kirmak istemiyorum yavas yavas uzaklasiyorum dedigim gibi bi kac gun gidin kuzeninizde kalin dayiniza gidin bagimli olmadiginizi anlicaksiniz .. deneyin ben denedim aramiyosun bile cok kafa yasamak istiyorsaniz uyusturucu degil uyarici maddeler alin extasy gibi en azindan mutlu olun icinizde havayi fisekler batlasin.. unutkanlik olum tribi bir seye odaklanamama kafanizdan saniyede onlarca sey dusunuyosunuz ve ben bunu neden dusundum diyosunuz diyecegim suki kafanin sonu yok .. burdan ölmek istemeyenlere sesleniyorum bi ortama gidersiniz size bonsai verirlerse efelik yapmayin bi duman alin birakin bana yeter deyin . kovadan petten bongdan kesinlikle almayin alirsanin dunya disina cikmis olursunuz .ben 4 kisi bi odada kovadan hapli bi sekilde 2ser kapak aldik en son hatirladigim biz oölmusuz tek tek bizi zebanilerin goturdugu boyut degistirdigime şaidim. birakalim.. yoksa aklimizi kaybedicez!!!

    YanıtlaSil
  136. İçmeyin diyosunda içmemek biz müptezellere hayatın tamamen bitmesi, yaşamın durması demek. Bunları sen kaldırabilirmisinki biz kaldırabilelim ? Bonzaiye 2 senedir başladım ve yürütüyorum halen evet eridim ama kesinlikle öyle ölüm tripleri falanda filan fasa fiso. Bana artık kafa yapmıyo bu dalgalar. Öyle bi hale geldim ki 1 paket versen hemen bitiricek durumdayım. Artık doyamıyorum bu maddeye trilyonumda olsa gidiceği yer bonzai şeker kokain ama eğer ki hiç ağzınıza sürmemişseniz size tavsiyem sigara içen insandan bile kaçın. ÇÜNKÜ BOŞ SİGARA İÇEN ADAM EROİNDE VURUR METH TE KULLANIR !!!!!

    YanıtlaSil
  137. uzun zamandır kullanıyorum ex cigara jameica bonzai çeşitleri v.s . bi zamandan sonra 1 kapak 2 kapak yetmiyordu kafa alamıyodum . geçtiğimiz yılbaşında 4 tane ex üstüne 2 kapak jameica vurdum 5 dk sonra ölüm tribi değil resmen öldüm yarım saat yerde çırpınmışım . tek hatrladığım beynimin damarlarını patlatacak şekilde kan basıncı ve kalp atışımın hızlanması o anı kimseye anlatamıyorum sadece yaşanılır diyorum . ölümü gördüm resmen ölümü gördm tövbe ettim ogünden sonra ne ex aldım ne jameica . ama tövbemide bozdum arada güzel dalga gelirse yutuyorum hals görmek için bide jameica yapıyorum nadiren.
    Dün gece 1 kapak vurdum ve bad tribe girdim . o geceki gibi olacağını düşündüğümde bu trip dahada arttı eve geldim hızla kalp atışlarım aşırı derecede hızlandım yılbaşındaki gibi oluyorum sandım vücudum yanıyordu ama kendimdeydim sadece korkuyordum yaşayan müptezeller bilir allah düşmanıma yaşatmasın . bakalım yine içmicem diyorum jameica ama güzel ex bulursam yutarım veya güzel sigara gelirse. Bir dipnot düşmek istiyorum buarada ; şimdi piyaada katkılı kubar ve otlar var arkadaşlar jameica kafası yaşadım geçenlerde 4 saat kafa yaşadım ve hafiften bir bad trip dikkat edelim kendimizi kasmayalım kullanan arkadaşlar tribe sokmayın kendinizi Dikkat !!!

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.