-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » Bonzai Jamaica Nedir + Zararları - ( Öldürür )

ads
ads
uyuşturucu

Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir

Bonzai kullananlar  jamaica kullananlar bonzainin  zararları jamaica'nın zararları 

bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonzai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. Türkçeye bonzai olarak geçmiştir...

Bundan 3 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyuşturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkes buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyuşturucu  tek seferde bile ölüm riski oluşturabilimektedir ve aynı zamanda ölüm bile gerçekleşebilmektedir. Örneklerini belki görmüş ve ya duymuşsunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır.   Günümüzün en tehlikeli  uyuşturucuları arasında en baştadır. Kullanıldığı zaman, terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani ölüm tribi de denir. Kaygılı duygulara bad tribe girildiği zaman komaya girme ihtimali vardır.  Bir anda korku  dünyadan başka  bir yere gidiş halüsinasyon görme, öldüğünü veya öleceğini düşünme düşüncesi, kullanan bireyleri, kalp krizi geçirip  o anda ölümüne neden olabilimektedir.


Ancak bu durum herkes için geçerli değerlidir. Bu kullanılan doza ve maddeye bağlı olarak değişebilir. Piyasada bonzai olarak adı geçebilir ama içindeki kimyasal bileşenler hepsinde  değişiklik gösterebilir. Bu yüzden hem içilen doza bağlı olarak yukarıda saydıklarımız gerçekleşebilir yada içindeki kimyasallar ile doğru orantılı kötü durumları meydana getirebilir. 

Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa kesinlikle içmemelisiniz. Mutluluk yerine  mutsuzluk, tedirginlik, korku, delirdim sanma ve  uyuşukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya   gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağının zararlarını bilin, bilmeyenlere anlatın, içenlerin uzak durması için elinizden geleni yapın.

Her ne kadar artık insanlar zararlarından haberdar olsalar da bazı kişiler bu zararları dikkate almayarak kendini zehirlemeye devam eder duruma düşmüşler. Anlık bir zehir olduğu için her an ölüm riski bulunmaktadır. Benim bünyem sağlam bana bir şey olmaz asla ve asla demeyin. 

Madde Bağımlılığı Ve Bonzai

Madde bağımlılığını kısaca   tanımlayacak olursak; davranış, duygu ve düşünce üzerindeki direk olarak etkili olan bir süreç oluşmaktadır.  Bağımlılık yapan maddeler genel olarak hayatı devam ettirmek adına değil de, keyif verici, mutluluk vermesi nedeniyle tüketimi yapılmaktadır.  Bunun akabinde kullanıcıda, duygu, düşünce ve hareketlerde değişme söz konusu meydana gelir. 

Fakat bağımlılık denilince akla sadece madde bağımlılığı gelmemeli. Bilgisayar, kumar, alkol vb. bağımlılıklarda olabilir. Ancak konumuz madde bağımlılığı üzerine olduğundan biz  detaylı olarak  bonzai adı verilen (genel olarak verilen isimdir. Birçok değişik isimlerde kullanılmaktadır) maddeden uzunca bahsedeceğiz.


jamaica gold + jamaica Süpram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?

Jamaica sınıflarına ayrılır ve yukarıda belirttiğimiz türleri en çok bilinenleridir. kimyasalına yada etkisine göre bu isimler değişmektedir. Ancak her ne kadar içindeki kimyasal değişik olsa bile içinde ki etken zehir insan çok zarar vermekte. Bazen daha güçlü olabiliyor bazen daha hafif ama kesinlikle vücudunuza zararı verdiği hasarı çok büyük. Yıllar öncesinde bitki tohumu adı altında bu adı geçen maddeler satılmaktaydı ve İnternet üzerinden siparişleri bile yapıldığı görülmüştür. Daha sonra bonzai adlı zehir yüzünden ölüm olaylarının gerçekleştiği anlaşılınca çok ülkede yasaklanmış ve satıcılara ağır cezalar verilmiştir. Cezaları da çok ama çok ağırdır. Jamaican da bir bonzai türüdür  sadece  geldiği ülke  yetiştirildiği ülke jamaica olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir. 

Artık günümüzde daha beteri olan sahteleri türemeye başlamıştır. Zehir tacirleri çok ucuz maliyetlerle merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretimlerini gerçekleştirip üç kuruşluk zehir ile insanların canıyla, parasıyla ve hayatıyla oynamaya devam ediyorlar. 

Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması, ani kan basıncı yükselmesi, ateş basması ne oluyor bana bura nere, ben neredeyim, öldüm mü? öleceğim mi?  gibi düşünceler ile panik durumuna geçerek kalp krizine neden olabilen yada öldüren bir maddedir..

Tek dumanda bile ölüm riski bulunduğunu yukarıda belirtmiştik. Zamanımızda bazı insanlar hiç içmeyen arkadaşlarına bile sigara içine koyarak bunu içirebiliyor. Buradaki amaç tam olarak nedir? bilmiyorum ama o kişilerin hayatıyla oynadıklarının farkında bile belki değillerdir. Bu tip insanlar her zaman karşınıza çıkabilir. Bu yüzden bilmediğiniz hiç bir şeyi içmeyin. 


Bir kaç Kullanımda Nasıl Belirti Oluşur?


Bir kaç kez kullanımdan sonra  vücutta çıkan belirtiler şunlardır:

* Ağız Kuruluğu,
* Yutkunma ve nefes alıp vermede değişiklikler,
* Durgunluk veya ani hareketler,
* Vücutta beliren sivilceler, yaralar veya kızarıklıklar,
* Gözlerin kan çanağı gibi olması ve baygın bakışlar,
* İştahsızlık yada İştah artışı (genel olarak iştah artışı gözlemlenir),
* Baygınlık geçirmek, korkulu düşünceler, rengin atması, çok su içmek, istifra etmek,
* Gülme krizi (olur olmadık her şeye gülmek).

Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Bu durumlar genel olarak insanlarda görülen etkilerdir. Kişiden kişiye bu belirtiler değişir ve uzun süreli kullanan kişilerde bu belirtilerin bir kaçı veya hiç biri bile olmayabilir.

Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz - En Önemlisi canınız gitmese bile  sağlığınız gidecek..


Bonzai ve Ölüm Tribi

Bonzai, denilince  akla en çok gelen  ölüm tribidir kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi? ilk olarak onu  öncelikle açıklayalım:

Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir. Öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen değişiklikler ile  düşüp bayılacakmış gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek, bir daha hayatına devam edememek düşüncesi,  bonzai çok içtiğini sanarak keşke içmeseydim neden böyle yaptım demek,  aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonzai'nin çeşitlerine göre değişir.  Zehri farklı olan  ilk başta  hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak çoğalır ve  vücudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felç olacakmış gibi bir his meydana gelir git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı,  artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemez hale geldiğinizde umudu kendinizden kestiğinizde kalp atışları hızlanır. Bu seferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz, kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir  zamana kadar o şekilde beyninin   bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur  tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

Ölüm tribinden nasıl çıkılır?

Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından çıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes  farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kötü olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamanın yada sonucu kötü olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak ( panik atak varsa daha çok etkiler ) o anda  tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde içilmesini içildiyse  korkuları atıp yer ve mekan değiştirmek soğuk duş, soğuk su, su içmek, kendinizi avutmalısınız  birazdan geçecek diye avutun kendinizi geçecektir. Ancak Allah'ın size verdiği bu şansı iyi değerlendirmeniz lazım çünkü gördünüz yaşamın değerini, ölümün gerçek yüzünü...  

Örneğin bad tiribe çok yüksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla içmiş olsanız  ve bunu ona söyleseniz  yada anlasa o durumunuzu   aynı   etkileri kendisi de kesinlikle yaşayacaktır dedim ya    % 40 den fazlası psikolojik ( ama içindeki kimyasalın vücuda aşırı  zarar ve beyine  aşırı   hasar verdiğinden  hem psikolojik hem fizyolojik ) sizin durumunuzu gören kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir.  Fakat ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla  1 saat sonra  azalacağını ve geçeceğini düşünerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor ( o anda ). Bir çok kişinin biz yıllardan beri içiyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5  yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var 
onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok. Dikkat ederseniz % 95 civarında   hepsi ölüm tribi ve korku triblerinden  ne hallere geliyorlar çoğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan çıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda   soğuk yada normal şu ile kafanızı yıkayın vücudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın çok etkisi olacaktır. Eğer  oturuyorsanız yürüyün yada evdeyseniz dışarı temiz havaya çıkın, ortamda bazen   onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir  mekan değişin yanınızda çok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bir süre kendi  kendinize  bu durumu yenmeye çalısın ve   göreceksiniz ki  yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir çok çeşidi var orjinal olanların kafası içildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yükselirse uzun sürebilir.   Diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona göre kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kaç duman alırsınız ve  onu kötü sanarsınız ve daha çok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an  zaten ben ne yaptım keşke son dumanı çekmeseydim veya bu kadar içmeseydim diye söylenirsiniz içinizden. Jamaica veya bonzai , bunların etkisi minimum 10 dakika, 3 saat maksimum 6 saat kişiye göre değişir. Bu diğerlerinde  çok aşırı yoğun  kafa aniden başlar   çok kısa sürer ama  ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk  bir ay gibi gelebilir belki ölüm tiribi ( bad trip ) o anda  2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz  ama size çok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat  o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hiç değmez değil mi? hayatınızı o iki, üç dakikanın çalmasına yalan etmesine izin vermeyin.


Bonzai etkisi 

Bonzai yada jamaica etkileri  her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilere de sahip olabilir. Bazıları vardır içer içmez etkisini gösterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika içerisinde aniden yükselme gösterir bu tür olanların kafası çok uzun sürmektedir şu sıralardaki  maddelerin etkisi  15 ile  45 dakika arası sürmektedir bunun nedeni  maddenin içindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması   sonuçta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve  kat kat  daha zararlı olduğunu düşünmekteyim.  Her ne kadar az çok içinde hangi maddeler olduğunu bilmesek de tam olarak içinde neler var bunu bilemiyoruz. Ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai  tek kullanımda bile  ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai'yi bu kadar kötülememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor  zararını ciddi anlamda bilseler içmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı böcek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten öyle de...


Bonzai Kanda Çıkar mı?

Bonzai denilen madde kan tahrillerinde çıkar elbette  bu maddenin içinde çok kimyasal karışımları olduğu için kanınızda eroin de çıkar kokainde  vb  gibi   binbir türlü madde çıkabilir çünkü bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında türlü türlü karışımlar olduğundan  bir çok  kimyasal bileşen çıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan çıkma vücuttan tamamen çıkma olayına geline  tam olara bu bilinmez ama  1 ila  3 ay arasında vücuttan   çıkma ihtimali vardır.


Bonzai ilk Nerede Hangi Ülke kullandı?

Bonzai maddesi ilk önce Türkiye'de kullanılmadı. Ülkemize gelmesi biraz geç oldu ( keşke  gelmeseydi de  şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002  yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ülkelerinde  denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş  çok hızlı şekilde   bir çok ülkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında  maddeye başlamasının en büyük sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek  görmek yaşamak ister uyuşturucu da aslında    insanların en büyük merakıdır çünkü  o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini öyle bir anlatır ki insanlar buna aldanarak merakla dener.  O kişi  maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi  çapında farklılık ve  sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında  ani değişimler saçmalıklar  beynin uyuşması ve  sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturucu bir hayaldir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak  etkiler bir çok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda  bulunarak  en büyük hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, çünkü madde ortamının insanın  tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde üzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun  o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" düşünün o ortamdaki kullanmayan kişide  çok büyük merak uyanıyor.   Çünkü  sözünü  yukarıda ettim kullanan kişiler kullanmayanlara iyi bir şey gibi anlatırlar. Ama  bonzai de durum  hepsinden farklı  aslında  bonzai uyuşturucuda değil sadece zehirdir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici  tek kelime ile yüksek etkili bir ölüm zehiridir.

Bonzai'nin içinde ki maddeler nelerdir?

Evet  en önemli bölüm aslında en çok merak etmeniz gereken bölüm burası! Bonzainin içindeki bilinen maddeleri  sıralayacağım bakalım içinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha çok ağır bir  maddedir, bu  zamana kadar  bonzai'nin içindeki maddelerin sadece ve sadece  4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce  daha bilinmeyen maddelerin olduğu söyleniyor.  jwh-018 ve hu-210 adında  maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde  bütün gerçekliği ile ortaya çıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı düzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gösteriyor, ikincisi ise etkiyi 150-200 kat arttırıyor. ( esrarla aynı etki dedik ama sadece benzerlik diyelim biz buna ama kesinlikle esrar ile aynı değil, 100'lerce kat daha tehlikeli, asla onun gibi değildir "jamaica, bonzai masumlaştırılıyor her ne kadar esrar da masum olmasa da, ne hikmetse onun gibi göstererek zehirliyorlar insanları" . Bonzai kimyasaldır, sadece  esrarın kafasına biraz benzeyen yapay uyuşturucudur. Ama kesinlikle esrar gibi değildir. Etkisi ilk baslarken  30 - 40 saniye esrarın kafasına benzeyen etki yapar sonrası  zehirlenmedir, kalp atışı hızlanması, uyuşma, felç durumları vb ).  Şu zamanda  her çeşit bonzai, jamaica var artık  kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya sürüyor satıyor    ve onlarda   bunlar kadar  tehlikeli olabiliyor çünkü  içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten içindeki  3  4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak için gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim.. 

Bonzai Neden İçmemelisiniz?

İlk önce aileni düşün içme! ikinci olarak öbür dünyayı düşün içme ( düşün o şekilde öldün o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap çektiğini ) üçüncü olarak vücudunu düşün çok kısa bir  zaman içinde seni senden alır , vücudun işlevlerini kısa bir  zaman sonra yapmamaya başlar. Tek kullanımda bile büyük sivilceler çıkarır. En önemlisi ölmesen bile sağlığın gider ve sen hiç olursun. dördüncü olarak; Beyni bitirir sürekli o tirblerle  geçirdiğin günlerin sonunda kısa bir  zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acınacak hale düşersin buradaki en önemli şey ölmekten sonra, beynin ölmesi zaten o da bir nevi ölmek beyin biterse her şey gider seni sen yapan beynin  az aklınız var ise onuda üç kuruşluk  zehirle yok etmeyin. Sonrasında psikolojik  rahatsızlıklar başlar. En başında  "Panik Atak" hastalığına yakalanabilirsiniz. Göğsünüzde ağrı, kalp atışlarınızda anormallik, mide bulantısı, ölüm korkusu, uykuda  uyuşma, aniden uykudan sıçramak, nefesinin kesildiğini hissetmek, uykuda nefessiz kaldığını hissetmek, kalp ağrısı hissetmek ve buna benzer belirtiler, bonzai kullandıktan sonra meydana geldiyse büyük ihtimal psikolojik olarak bu etkileri hissediyor olabilirsiniz. Yani "Panik Atak" durumu olabilir. Hem psikolojik tedavi hemde genel tedavi olmayı ihmal etmeyiniz. Yukarıda belirttiğim belirtilerin bir yada bir kaçı, sürekli oluyorsa, rahatsız ediyorsa sizi, psikolojik mi? fiziksel mi? bunu netleştirmek için en yakın sağlık kuruluşlarına gidiniz. 

Bonzai Öldürür..

Genel olarak  ,  bonzai  ve bunun gibi maddeler çok zararlıdır ve tehlikelidir.   Öldükten sonra pişman olursunuz orası apaçık bir gerçek ama  pişmanlıktan önce pişman olup  yeni bir sayfa açarak  dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi. Ölüm  tribi yaşayan kişiler o anki durumu  anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz.  Aslında   o an psikolojik olarak ölmüştür o kişi  ama  sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve   tripten kurtulunmasına neden olur. O an  tövbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku, durumundan sonra bırakırken ,  etkisi geçmeye başladığı zaman o anki korkulu  kafa   azaldığı için bazı kişiler içinse, muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir  zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en üstüne çıktım ve kendimi kontrol ederek içerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile  tekrardan içmeyi deneyebilir. Yani diğer  taraf korkudan komple bırakırken diğer  tarafta korktuğu halde  o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf için  iyi bir olay. Diğer taraf için  kötü ve oldukça zararlı  bir olaydır.  Bonzai esrar dan 100 kat   daha etkili  tehlikeli derler 100 kat çok azdır  500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki  fark,    kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse  bir nevi bonzai  etkisi ilk  baslarda  esrar etkisi sonrasında   o etki    katlanarak çoğalır artık esrar etkisinden çok  değişik yerlere gelmiştir ben esrarı  savunmuyorum  iyi gösteriyormuş gibi algılamayın sakın. Bonzai kimine göre bağımlılık yapmıyor kimine  göre yapıyor deniliyor.

Bana göre insan  içmek istemediği zaman içmez. Ama bu bağımlılık yapmıyor anlamına da gelmez.  Vücudun istediğini sanmıyorum ( fiziksel bağımlılık olarak ). Fiziksel bağımlılık,  ERoiN'deki  gibi   alınmayınca  etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda içmek ve  vücut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tür bağımlılığı olduğunu duymadım, görmedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler.  Bir diğer bağımlılık ise   psikolojik bağımlılık  her ne kadar  vücut istemese bile   beyin istiyor örnek vermek gerekirse sigaradan  verebilirim sigarada bir çok türlü bağımlılığı var. Hepsi var biz  psikolojik bağımlılığını ele alalım;  bonzai de bu şekildedir  beyin ister  fakat  extacy kokain  ve alkol  gibi   istendiğini sanmıyorum.  Bunu içen  sürekli içen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin özü şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle  savaşın biliyorum bu  çok büyük savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve  başardıkça  eskisine göre yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.

Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!

Bonzai hangi maddelerden yapıldığı  tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda   bilinen bir kaç maddesini yazmıştım. Bir kaç dumanda ölüm  tribine sokan    anlatmaya çalıştığımız  bu madde o anki korku endişe ve öldüğünü sanmak veya delirdiğini hissetmek  sonsuza kadar bu şekilde kalacağını düşünmenin ve en önemlisi o anda halüsinasyon göstermesi  örnek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri görmek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde büyük oluşan büyük hasar, karşısında ki insanı değişik  yaratıklar gibi görmek, canavar veya çok küçük yahutta   bir bina kadar gözünde büyüdüğünü görmek vb. gibi bu  halüsinasyonlar kişiden kişiye değişir.
 Bu o anlık delirmektir ve  çok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl  hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında  sizofreni  olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli  sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama uzmanlar uzun süreli bonzai kullananların hayatlarının kısa olabileceğini bildirmektedir. (Ancak bunu yalnızca Allah bili) zaten akıl hastası olmanız bile ölmekten bence daha kötü bir durum olduğu da bir gerçektir.


Bonzai Bağımlılık Tedavisi

İlk önce ortamın bırakılması en sevdiğiniz arkadaşınız dahi varsa o ortamda komple hayatınızdan çıkarmalısınız. Akabinde  kişinin  bırakmayı istemesi, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp içtiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse  bulamayacağı  yerlerde olması ve aramaması kısa bir  zamanda öleceğini düşünmesi ve geleceğe iyi bakması. Hep bir   sonraki sefere bırakacağım  dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını  iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını düşünerek  bir adım geri atması.  Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma   evresinde maddenin   birden bırakma zamanında  meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre ilaç ile tedavi ile  bu belirtileri ortadan kaldırmaktır.  Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu  tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa  zamanda müracaat  ediniz. 

Sitemize yorum yapan bir doktor arkadaşın yazısı ve iletişim numarası aşağıda:

Murat kemaloglu  1 Şubat 2014 18:21

Bir doktor arkadaşımla birlikte Bonzai bağımlılığını etkin bir şekilde tedavi edebiliyoruz. Yurt dışından gelen hastalarımız var. Lütfen Antalya Ruhbilim Okulu'na müracaat edin. 02422411515  Dr.Murat Kemaloğlu


Bağımlılıktan Kurtulmanın Püf Noktaları


Bilinçaltı adı verilen zihnimizdeki bilgilerin toplandığı, hangisi gerçek veya gerçek olmadığını bilemez. Ona fısıldadığınız her sözü emir olarak algılar  ve bu duruma göre şartlanır. Doğumumuzdan bu günümüze kadar yaşadığınız her şeyin kaydını gerçekleştirdiği kara kutudur. Söylenenlerin yalnış yahut doğru olup olmadığına itimat etmez. Ona ne fısıldarsanız o sadece onu yapacaktır.


İsteyerek veya istemeyerek yapılan her bir şey bilinçaltına gönderilen gizli bir emir olarak algılanır. Yeni bir niyet ve tutum yeniden programlama süreci başlatır. Yaşadığımız her şeyin tüm izlerini görebiliriz. Sizlerin yapması gereken yeni programları beyninize  yükleyerek eski programları kaldırarak iyi, güzel şeylere yönlendiren emirleri beyninize aşılamalısınız. Uyuşturucu içiyorum, böyle mutluyum, ot içen öldü de su içen ölmedi gibi düşünceleri barındıran programlar eski programlardır. Yenilemelisiniz.  Bu atarz düşünceler her  zaman o yöne  sevk eder ve sonucunda  zararlarını unutturarak hiç bir şey olmayacakmış  hissi ile kötülüğe ve kullanıma yönlendirir.


Yukarıdaki örnekteki yöntem ile , bilinçaltınıza aşıladığınız emirler detaylı ve kati olmak zorundadır. Belirsizlik, çözüm imaları ve beklentilerin hiç bir faydası olmaz.

Uyuşturucu, alkol ve bunun gibi kötü alışkanlıkları "haftada bir kere, ara sıra, ayda yılda bir" kullanıyorum gibi söylemler ile beyninizde sürekli tekrarlanarak beyne hükmeder.  Ağzınızdan çıkan her söz iradenizden bir parça olmalıdır. Sürekli tekrarlayın, savaşın, eski programları yok edip yeni programları beyninize yerleştirin.


Zihnimizi  bu örneklerle genel olarak  doldurur ve meşgul edebilirsek, eski programların kalitesi düşecek ve işlevselliği  giderek azalacak ve artık silinip çöp kutusuna atılacaktır. Bunun sonucunda artık zihninizde sizlere emir veren iyi programlar olacaktır. Eskilerin bir anlamı kalmayacak ve başaracaksınız.


Tüm kötü alışkanlıklar, daha önce zihnimize saplanan şartlanmanın meydana getirdiği programlar olarak nitelendirebiliriz. Eski bir alışkanlığı yok etmek veya silmek için, eski gereksiz programlar bulunarak, silinir ve yerine bizim için iyi olan, doğru programlar bir yazılımcı gibi kodlanır. Sonuç olarak bu yöntem ile  alışkanlıklardan kurtuluruz. Bunun için çaba ve istemek çok önemli. Beyniniz sizi yönetmemeli siz beyninize  hükmetmeli siniz. Ve bunu başarmak için ilk önce ortamdan kesinlikle uzaklaşmak ve sonrasında bırakmayı istemek.



Kimyasal Silah

Zararları ve etkilerini  artık   bilmeyen çok az kişi kalmıştır. Zararlarını öğrenip ve gerekli tedavileri olup bırakan birçok kişiden mailler aldım. Ve bırakan kişilerde çok iyi durumdalar, insanlara yardımcı olmak için onlarda bu illetin zararlarını bilmeyenlere anlatıyorlar. Yıllardan beri ibrahimfirat.net sitemizi ziyaret ederek bu konumuzu vasıtası ile bırakan ve bıraktıran insanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Umarız ki ölümcül zararlarını öğrenip herkes bu maddeden uzak durmuşlardır.  

Bonzai, adı ile ün salmış, uyuşturucu gibi insanlara gösterilmiş ve masumlaştırılmıştır. Ancak uyuşturucudan çok kimyasal bir silah olduğunu düşünmekteyim. Ve zaten kimyasal bir silah konumundadır. Tam olarak ne kadar kişi zarar gördü veya hayatını kaybetti bunu bilemiyoruz. Ama eminim ki sizlerde zamanla çevrenizden  duyacaksınız bazı olumsuz hadiseleri. Uyuşturucu değil çünkü; mutluluk verdiği yalan, keyif verdiği yok. Güldürüyor konuşturuyor. Çünkü beyin iflas etmek üzere, işlevini o anlık yitiriyor. Sonucunda insan gülmeye, saçmalamaya,  tuhaflaşmaya başlıyor. Bu durum zehirlenmedir. 
Benim deyişimle beyin zehirlenmesi. Hiç bir şey olmasa dahi uzun süreli kullanımda  delirme  ve akli dengeyi  yitirme sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız içten içe yok olmaya devam edecektir. Ve sağlıklı bir hayat ve mutluluk istiyorsanız bu zehri ve tüm maddeleri bırakın!

Ölüme  Götüren Ölüm Tribi ( bad trip )

Adı üstünde ölüm  tribi  o anda öleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada öldüğünü, fark etmez ölüm tribinin genel hayal dünyası budur ölüm  tribine  yakalanmamak için yapmak gereken içmemek ama illa içmek istiyorum derseniz ( kesinlikle içmeyin ). Kontrollü içmek birden asılmamak   ama işte bunu ayarlayamazsın ( çünkü bir parçası da çok etki yapar. 2 parçası da, azıda çoğuda). Genelde etkisi geç gelenler  ölüm tribine sokar kafa gelmeyecek sanıp birden asılmak, sonucu   trip  kötü  trip   adamına  göre  değişir ama genelde ölüm  tribine girilir o an ölecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi  geçirecekmiş  hissi, aslında bu  tripler panik  ataktır,  panik atak belirtisi ve etkisi   aslında olmayan olayı sanki varmış  gibi size lanse ettiriyor.  Korkunun  ve o durumun verdiği keder  ölüme bile  götürebilir bunu yaşamamak   için esrar da dahil hiç bir şey içmeyin sadece bonzai  yada jamaica değil  esrar'da bile girebilirsiniz. ( Çünkü esrara iyi olsun diye bonzai kimyasalları sıkıyorlar). Sigara diyerek çok içerseniz ot bile sizi rezil hale sokabilir. Uzak durmak lazım akıllı olmak lazım  o an gelince tövbe bile edersiniz bir  daha içmemek için ama o an aslında son pişmanlık fayda etmez'in  tövbesidir. Ama öyle yada böyle atlatırsınız ( atlatamazsanız zaten bu yazıyıda okuyamıyor olursunuz ), asıl  durum bundan sonrasında ( Allah'ın sana yaşamak için verdiği, şansı değerlendir). bir daha içmemek üzere o anda  tövbe edip yemin etmedin mi? ettin  o  zaman bir  daha içme... Sözünde dur...!! ( Adam Gibi ). Şimdi asıl meseleye gelelim bu  olay ( bad trip ) dan çıkmanın bir çok  yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse  soğuk havaya çık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yüzünü yıka  soğuk suyla oda olmazsa  saçını  başını  yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse  eder eminim bunların çoğu psikolojik olarak   insan  rahatlar kendini geçmesine bırakır aslında durum o kadar  vahim  değil ama  bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından ( panik atak durumu yaptığından ) sanki çok önemli bir durum bir şey olacakmış izlenimi verir ve korkarak  korkular  artar  ve sonucunda tavan yaparak ölüm  tiribi denilen durumun adını alır, kimi kurtulur, kimi   komaya girer, kimisi hastanelik olur, kimi organlarını, uzuvlarını hissedemez, çenesi kitlenir, dili geri çekilir. O anda hissetmediğinden dilini yutabilir. Buna çok dikkat edin ( korkularınızı yenebilirsiniz ama çeneniz kitlenirse kimse anlamaz  o anı, Allah korusun kötü şeyler olabilir ), genç yaşta.  Soğuk   su iyi gelebilir  eğer bu durumdaysanız olmazsa çıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en önemlisi  biraz sonra geçecek umudunu   tutun içinizde  zaten biraz sonra geçecek aslında bir şey yok sadece  yukarıda dedim ya korktukça etki çoğalıyor aslında ama bazı durumlarda ise içinde bulunan kimyasalın vücudu zehirlenmesinden oluşmaktadır.  Bir o kadar da   psikolojiktir o  yüzden  "Bu yazıyı okuduktan sonra bırakın ve artık içmeyin"


İçmeyin, İçirtmeyin, Alıştırmayın, Kötü Örnek Olmayın, Satmayın, Satdırtmayın, Bırakın, Bıraktırın, Zararlarını Bilin,  Bilmeyenlere Anlatın, 


Çok geç olmadan Uzak durun....!

Tüm Uyuşturuların Zararları Ve Etkilerini Okumak İsterseniz Tıklayınız >>>


Not - Yorum  Yazmak için  Anonim  veya   Adı  Url   Kısmını  seçip  yorumlarınızı   rahatlıkla  yazabilirsiniz.




bonzai anlamı, jamaican altın, gümüş, turuncu paket, siyah paket, VIP, jamaican altın yüce, bonsai zararları, jamaica altın anlamı, ÖLÜM tribi, Suprem , yüce altın zararları, jamaican vip, bonzai uyuşturucu NASIL bırakılır, tripleri, bonsai etkileri, kullananlar, bonzai öldürdü, gold uyuşturucu, jamaika kafası, etkilerinden Kurtulmak, kanda çıkıyor mu, öldürür mü, salvia divinorum zararları, BİR İNSANIN bonzai içtiğini NASIL anlarsın, Maddeyi bırakma, Cilde zararları nelerdir, Tehlike, içindeki maddeler neler, bağımlılık derecesi nedir?, beyin ölümü, ETKİSİ kac gun Surer, içen Biri NASIL ayılır, Kaç senede öldürür, Bonzai kanda çıkar mı?, Bağımlılık yapar mı?, Bonzai ölümü, bonzai öldürür, ölümle dans, bonzai'den ölenler, ölüm tribinden kurtulmak, ölüm tribine yaklanmamak, ölmemek, jamaica tribi, bonzai tribi, bonzai hakkında ki gerçekler, bonzai bırakmak, tedavi jamaica, tedavi bonzai, bonzai içmemek.


HER HAKKI SAKLIDIR.. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ....

Önemli Not:  Bonzainin zararlarını artık bir çok kişi biliyor ve genel kullanıcı kesim bunu bırakmak için çareler aramaktadırlar. Bunu başarmak aslında zor değil.. Bir çok makalemde dile getirmiştim ilk önce kendiniz isteyin, tedavi merkezlerinde  tedaviniz için çabalayın. Ve en önemlisi yorumları okuduysanız bir çok kullanıcı ve eşi, dostu, kardeşi, sevdiği bu illetin bağımlısı olmuş vaziyette çözüm aramaktalar. Çözümün ilk başlangıcı siz kullanıcılar birbirinize destek olmanız lazım. Bunun için sizlere sitemizde bir bölüm açacağım. Bu bölümde bırakılması için nelerin yapılacağı hakkında yorumlar yazmanız veya   e-posta adreslerinizi belirtip birbirinizle iletişim halinde olarak bırakmayı ve bıraktırmayı sağlamak. Sizlerin önerileri bizler için önemlidir. Ve bir çok insana faydalı olacağınızdan ve hayır dualar alacağınızdan hayırlı iş için herkes birlik olsun ve birbirinize destek olmanızı rica ediyorum. 

BONZAİ BIRAKMA GRUBUNA GİTMEK İÇİN TIKLA


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

736 yorum:

  1. Arkadaşın dediği gibi değil hiç bişey abartmakla alakası yok 10 dakika sonra kafası geleni hiç içmedim .ama herçeşidinide içmişimdir bazıları güldürür bazısı ölüm tribine sokar farklıdır olay kafada bitiyor 1 kere girdim ölüm tribine ve bonzai kullananlardan ölüm tribini duydugum ıcın pek etki yapmadı toparladım ilk kullanısımdı zaten .. 2 saat once ıctım arkadaslarla oturup muzıgı acın sız telefonun flasını cakara ayarlayın bakın dalganıza hıc bısey olmaz :) yada kulaklıgı takın kafanıza muzık son ses bırakın kendınızı gozlerınızı kapatın ama kendınızden gecmeyın fazla hiç bişey olmaz :) içmenizi tavsiye etmem ama en uc noktasınıda gordum bu olayın gozlerınız ısıkları secemez sadece parlar renk gorursunuz muzık sıze cok zevk verır ama bı yandanda dınlemek ıstemezsınız cok agır gelır .. yola bakamazsınız sıze oyun gıbı gelır sureklı yaptıgınız hareketlerı daha once yapıyormuydum dıye dusnursunuz .. her an bi tanıdık gelecek benı bu halde gorecek polis gelicek diye tedırgın olursunuz gozunuzu kapattıgınızda ıstedıgınız yere gıdersınız .. acıkcası zevk aldım herzaman yarında ıcecegım jubılem olacak pek bagımlı bırısı degılım en son 1 ay once ıcmıstım ve bugun sımdı yarında ıcecegım :) kendınıze guvenmıyorsanız denemeyın bırakamıyacagım dıye korkuyorsanız tavsıye etmem .. Ama bir kere yaşayacaksınız kötü olan ne varsa deneyin :) ----- tanıdık bı ortamdaysanız 3D hap tavsiye etmem :)) allah yardımcımız yardımcınız olsun hepinizin ..

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar erken gırerse o kadar az yasarsın dıye bırsey yok 1 dumanda aynı trıbe sokar 5 dumanda sadece olanları guclendırır cunku unutmayın bu bi zehir .. fazla duman almanız farklı trıbe sokmaz ne yasıyorsanız fazlalastırır ben olum trıbınıde bılırım ama sadece 1 dakıka beyın meselesı bunye meselesı .. ben bugune kadar olucem dıye aglamadım fenalasmadım .. unutmayın ama fazla duman almanız trıbe sokmaz sureyı uzatır 1 duman neyse 5 dumanda odur .. kullanmanızı tavsiye etmem bonzai denilen madde atları sakinleştirmek için kullanılıyor size neler yapar neler :)

    YanıtlaSil
  3. 1 kez daha ıc etkısını bıldıgın ıcın fazla bişey yapmayacak sana muzık hosuna gıtmeye baslayacak zevk alacaksın , ama sonra sakın kullanma tavsiye etmem 1 kez daha ıc dememın sebebı 2.sinde dedıgım gıbı trıbı bıldıgın ıcın kapılmayacaksın zevk alacaksın etkısı gectıgınde suan oldugun pskolojik sorunlar ortadan kalkacaktır .

    YanıtlaSil
  4. :)) Adam dogru soyluyor sız 1 siz bi sigaraya 3 fişek 2 duman alın arabaya bının sadece ılerleyın gozunu kapat muzıgı ac 1 cikolata 1 icetea mutluluk 1 çarşafın arasında :)
    #COO

    YanıtlaSil
  5. ben 22 yasındayım hayatımda agzıma bıra ve sıgaradan bıska bıse surmedım surmemde ...

    YanıtlaSil
  6. Allah korkusu olan bunu içmesin.içebildiğin kadar esrar iç hiç bi problem yok ama bu boka bulaşmayın.hatta hap için roj için toz çekin ama bu boku kullanmayın.insana keyiften ziyade acı,ızdırap veriyor.zaten bu ölüm tribini anlatmayacağım çünkü o anlatılmaz yani yaşanır ama siz siz olun yaşamayın.ayriyetten ölüm tiribi yok diyeninde anasını avradını sikiyim.mevzu ölüm tribi değil yani her tripte ölüm tribi değildir.korkulu bi trip olur kii zaten geneli öyledir o zaten adamın anasını sikmeye yetiyor ordan psikolojikmen kurtulamazsan korkudan geberiyosun zaten anasını sikiyim.genelde müptezeller derki bonzai,jameika bi bok yapmaz esrarın üzerine özel sprey sıkıyon jameika oluyo derler.lan orospu çocuğu sprey sıkıyonda ne o spreyin içeriği biliyomusun götverenin çocuğu.geçenlerde benim en yakın arkadaşım ölüdü bu zıkkım yüzünden hemde çok değil 1 kapat.çocuk feci şekilde can verdi,dili döndü,kalp krizi geçirdi korkudan.sanmayınki basit bi içiciydi,toydu.alakası yok çokta sağlam bi içiciydi.yani şöyle oluyor böyle oluyor anlatmaya gerek yok.en müptezeli gelsiz bunun girmeyeceği kafa yok.lütfen allah peygamber sevgisi varsa buna bulaşmayın istediğiniz kadar cigara için ama buna bulaşmayıınn lütfen !! eğerki illa deneyeceğin derseniz donuzu çok iyi ayarlayın yanınızdada bilen birisi olsun

    YanıtlaSil
  7. Arkadaslar öncelikle sizlere bunu kullanan biri olarak bi kaç yorumda bulunucam.

    Genel olarak uyusturucu asosyalliktir bunu unutmayın !
    Uyusturucu türevlerinin hepsi mutluluk extra enerji vb gibi şeylerle sıralanabilir.
    Bonzai Jameica bu türevde daha adını bilmediğiniz daha görmediğiniz yüzlerce çeşit madde var bi oran biçersek doz konusunda bonzai jameica 100 se 1000 olanları var size söyle söyleyim ölüm tribi dediğiniz şeye katılıyorum ama hayatı boyunca vucuduna 1 kere alıp o doz aşımını yaşamış kişi bunu 1 kere yaşadığına inanıyorum cunku ben 1 yıldır sadece 1 kere yaşadım aralıklarla bırakıyorum köktende bırakıcam sizde bırakın çevremdeki insanların ne hallere geldiğini gördüm en yakın arkadaslarımdan biri alerjik astım oldu.1 yıldır kendi vücüdumda fiziksel olarak birşey gormuyorum ama ciğerimin ve miğdemın kötüye gittiğini hissedebiliyorum.Ve SİZİ UYARIYORUM her uyusturucu gibi bununda gün geçtikçe fazlasıyla dozu artmaya başlıyor ve bi yerden sonra yasadıgınız o 20-45 dk arasındaki kafanız bittiğinde 1 1.5 saatlik salaklıgınızda artık ustunuzde olmuyor 1 günde 2 kisi 1.5 paket içtiğimiz oluyordu.(içmeyin içirmeyin!).Gün içinde unutkanlık dikkat dağanıklığı vücutta güç düşmesi vb hastalıklar başınıza gelicek bunu unutmayın.
    İçindeki kimyasalları bilmiyorum ve araştırmadımda çünkü insan zevk aldığı şeyin icinde ne olduğunu pek merak etmiyor,Eğer bonzai jameicadan kurtulmak istiyorsanız aşırı bağımlısı deilsenız öğrenci veya bekar hayatı yaşıyorsanız günde uyusturucuya verceginiz paraya 1 2 bira için dışarda ve zaman geçirin,ailenızle yasıyorsanız bence asosyal olup 2 3 ay kadar bilgisayara odaklanıp oyun oynayın aklınıza biri söylemediği sürece kolay kolay geliceğini sanmıyorum benim gelmiyor,falan filan söylüyorum size anlatıyorum ama bağımlısı şu anda merakından okuyorsa :) afiyet olsun diyorum.Ama ben bırakıyorum size uyarım sizde bırakın 1 sene icinde cevrenızde sürekli ictiginiz insanlara bir dönup bakın bi dönup 1 yıllık geçmişinize bakın o zaman neler geçip gittiğini biliceksiniz...

    YanıtlaSil
  8. jamaika hakkında araştırma yaparken bu siteye rastladım ve alıntı yaptığım adsız arkadaşa katılıyorum ikinci yorumunda cok haklı ilk bali kullanıyordum bıraktım sonrasında esrar kullanmaya başladım esrarda sarmayınca bonzai denemeye başladım ilk bonzai icisimde kalp krizi gecirdim.ondan sonra jamaika denemeye başladım jamaika da şöyle bişi var üstdeki adminin paylaştığı konuyu okursanız tek nefesde bile size dünyayı yaşatıyor en kral icici bile 3 nefes zor alır jamaikadan neyse ilk kullanışım jamaika tek nefes aldım kapak 1 kere çekişimde direk beynime girdi ve nasıl söyleyim o an başka dünyada oluyorsunuz oturdugunuz yerdesiniz ama başka yerde giibi hissediyosunuz sanki sizle başkası konuşuyuo gibi yani ölümle ince cizgi arasındasınız diyebilirim :) icerken kafam iyiken bende cok toövbe ettim bide icmicem diye ama o anlık oluyor :) esrar koması diğer bir tabiriyle eger o komaya girerseniz daha cok şekerli yiycek icecek tüketin tavsiyem cabuk rahatlatır demişsin aynen katılıyorum güzel bi tespit bisküvü yedim kafam iyiken kendiime geldim ama fena bişşii ama yeni nesil özenti genclik laf olsun diye icmesin ölüm riski cok fazla gencliğinizi yakmayın bırakmak hayata güzel bakmak daha güzeldir :))))

    YanıtlaSil
  9. Bonzai bana hiç olma duygusunun ne iğrenç (ne ağır,taşınamaz) bir var olma duygusu olduğunu gösteren maddedir !!! -uzak durun-

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar, geçen ilk defa kullandı en yakın arkadaşım. sigaraya sarıp 4 defa çekti. şuan psikolojikmen çökmüş durumda, ve bagımlı olmaktan korkuyor. sorum şu tek kullanımda bagımlılık yapar mı bonsaı?

    YanıtlaSil
  11. YARDIM EDİN arkadaşlar ben bonzai bundan 4 ay önce bi defa içtim bide 2 ay önce içtim ama bıraktım bağımlısı olmadım hiç aramadım halada aramıyorum bana içtiğin bonzai değildir demeyin bonzai oldugunada eminim burda yazdığınız kafasınıda o an fazlasıyla yaşadım ama ilk bi ay bişey olmadı ama sonra 1 ay önce kötü hisler başladı durduk yere kalb atışlarım hızlandı ölüm korkusu başladı ellerim soğukken terliyo kalb krizi geçireceğim kafayı yiyeceğim korkusu var içinde bulunduğum kötü hisleri anlatamam bile bu bonzainin etkisimi öyleyse ne zaman yada nasıl geçer bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar rica ediyorum lütfen yardım edin bana hayattan kopmak üzereyim sadece 2 kez kullandım 2 ay arayla ve en son iki ay önce içtim 1 aydırda bahsettiğim etkileri var bu normalmi bonzaiden dolayımı

    YanıtlaSil
  12. YARDIM EDİN arkadaşlar ben bonzai bundan 4 ay önce bi defa içtim bide 2 ay önce içtim ama bıraktım bağımlısı olmadım hiç aramadım halada aramıyorum bana içtiğin bonzai değildir demeyin bonzai oldugunada eminim burda yazdığınız kafasınıda o an fazlasıyla yaşadım ama ilk bi ay bişey olmadı ama sonra 1 ay önce kötü hisler başladı durduk yere kalb atışlarım hızlandı ölüm korkusu başladı ellerim soğukken terliyo kalb krizi geçireceğim kafayı yiyeceğim korkusu var içinde bulunduğum kötü hisleri anlatamam bile bu bonzainin etkisimi öyleyse ne zaman yada nasıl geçer bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar rica ediyorum lütfen yardım edin bana hayattan kopmak üzereyim sadece 2 kez kullandım 2 ay arayla ve en son iki ay önce içtim 1 aydırda bahsettiğim etkileri var bu normalmi bonzaiden dolayımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım panik atak başlangıcını araştırmanı tavsiye ederim yada şu yazımı okuman sana yardımcı olabilir. http://www.ibrahimfirat.net/2013/05/panik-atak-nedir.html

      Sil
  13. YARDIM EDİN arkadaşlar ben bonzai bundan 4 ay önce bi defa içtim bide 2 ay önce içtim ama bıraktım bağımlısı olmadım hiç aramadım halada aramıyorum bana içtiğin bonzai değildir demeyin bonzai oldugunada eminim burda yazdığınız kafasınıda o an fazlasıyla yaşadım ama ilk bi ay bişey olmadı ama sonra 1 ay önce kötü hisler başladı durduk yere kalb atışlarım hızlandı ölüm korkusu başladı ellerim soğukken terliyo kalb krizi geçireceğim kafayı yiyeceğim korkusu var içinde bulunduğum kötü hisleri anlatamam bile bu bonzainin etkisimi öyleyse ne zaman yada nasıl geçer bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar rica ediyorum lütfen yardım edin bana hayattan kopmak üzereyim sadece 2 kez kullandım 2 ay arayla ve en son iki ay önce içtim 1 aydırda bahsettiğim etkileri var bu normalmi bonzaiden dolayımı

    YanıtlaSil
  14. yaklasık 2.5 senedir kullanıyorum hala devam edıyorum bu sıteyede sans eserı denk geldim ilk zamanlarda kimse bilmezdi bunu ozamanlar orjınal dalga vardı hıc unutmayacagım bir olay sudur ki polıs arama yaptı ustunuzdekileri masaya cıakrtın dedi jamy paketi sigara paketlerı ne var ne yok attık masaya bizi aradı masaya baktı yol aldı gitti ozamanlar emurlar bıle bılmıyordu aradan 6 -9 ay gectı orjınal jammy pıyasadan kayboldu her kosede gencler vermeye basladı dandık sıgaralar 15 dk kafası olan tabi biz kovasını yapıyoruz bu esyanın gecede 2 paketten asagıya ıcmıyoruz ıcmıyorum.. aradan gecen sure 2.5 3 yıl suanda egılıp kova yapamıyorum ama bad trip falan degıl yani onları gectık bız benım semtımde mıllet eroını bıraktı bonzai içiyor o kadar kerbale pislik madde ben neden kova alamıyorumartık asırı carpıntı yapıyor bırr gun sigara kıvırazsam otekı gun kesın bırısını oldururum okadar pislik birşey ondan sonra kafası cok fena bır nefes alırsın beynınle herseyı kontrol altına alıyorsun ( bagımlılık yapan noktası) cok zekı sın . karsındakinin dusuncelerini adeta okuyorsun aradan gecıyor 2 3 saat senı bır gerizekalı yapıyor onu ben bılırım kullananlar bılır ... yanii o sentetik madde aklını hızlı calıstıyıor zekanı doruklarında kullanıyorsun ondan sonra bitiyor o beynınde kullandıgın kısım oluyor bir daha kullanamıyorsun sıze oyle seyler anlatabılırımki 1 saaat ten fazla sure okursunuz kısa kesıyorum sonuca baglıyorum KULLANMAK ISTEYEN VE YENI BASLAYAN KARDEŞLERİM R yapın GEREK YOK birşeyide bilmeyiverin gerek yok BUNUN ICIN DEGMEZ bak cinsel manıtamla bir baslarım mokokoya o gece nasssıl sabah olur bılmezsin yatakta panzer olursun AMA sadece bi zevk ugrunamı bunlar degil aradan en fazal 2 3 sene gecsin suanda benım oldugum modda iseniz YARRAKLARA YAN BASTINIZ DEMEKTİR guzel kardeşlerim DEGMEZ hap yutun daha ıyı LİNE cekin daha iyi peynır kaydırın o bıle iyi dicem ama yok onada gerek yok cok istiyorsanız en fazla OT ıcın Kubar takılın seker sallayın ötesine bulasmayın bulastırmayın 2 sene 3 sene senden kesınlıkle HAYATINI ALIYOR ALIYOR ALIYORR okuyup gecebilirdi yorumları ama gecmedım Bı yorumda ben atayım dedim neden SİZLER İÇİN benım cokta umrumda ben bıtmısım gitmişim kaybolmusum SİZ KÖRELMEYİN O LİSEYE GİDEN UNIV: okuyan Kardeşlerim ÖNCE KENDNIZ SONRA AILENIZ ICIN UZAK DURUN UZAK DURUN UzAK DURU:N bu kadar ınsan bosa kurek cekmıyor .......... NOT:BU KESINLIKLE UYUSTURUCU DEGIL BEN BU ZEHIRE BAGIMLIYIM UYUSTURUCU KOKAINDIR OT KUBARDIR bu ZEHIRDIR UZAK DURUN UZAK DURUN UZaK DURUN

    YanıtlaSil
  15. yapmayın kullanmayın ben iki defa kullandım kova yaparak ikisinde de bad tribe girdim bad trip e girdiğinizde resmen diz çöker yalvarırsınız üşümeye başlarsınız hareket etseniz sanki kalp krizi geçiricek gibi olursunuz kendimi yormayayım hareket etmeyeyim dedikçe kötü olursunuz bunu bidaha asla içmeyeceğim ben çok gencim yaşamak istiyorum gibi haykırışlar o sıra nafiledir... Bİrdaha asla kullanmam! kullanmayın gerek yok arkadaşlar

    YanıtlaSil
  16. işi olmayan boş beyinsiz insanlar içer

    YanıtlaSil
  17. Bonzaiciler; arada bir ışıklar sönmüyorsa yola devam...

    YanıtlaSil
  18. kardeşim uzak durun bu illetten yok bırakamıyorum da diyemiyosun ayda bi kere içi bende oyle yapıyorum daha 17 yasındayın cigarayla başladık kova sigara ucu devam etti 2 kere bad tribe girdim birnde kusarak kendime geldim birinde de arkadasm beni kurtardı arkadas ortamlarında cok donuyor bu muhabbet çok farklı tripleri öldürür de güldürür de en iyisi hiç bulaşmamk

    YanıtlaSil
  19. Meraba gencler anlatıyosunuzda bunun etkilerini ben size anlatim jamaican siyah paket v.i.p hepsini kulandım ve herkezin yazısını okudum 2 yıldır bu maddeyi kulanıyorum ve halada kulanmaktayım bonzayinin en iyi kafası olan orjinali jamaicandır ve piyasada uzun suredir yok ölüm tribi arkadasın dedigi gbi ölmeden öldügünü sanmak öldügünü sanmak gözlerin kapanır acamazsın ben bunu ilk ictigimde kovadan aldım ne oldugunu bile bilmiyordum bundan 2yıl once oldu bu simdi ise gynde 1 paket 2 3 gram bitiriyorum ve etkisi unutkanlık sanırım bunyem alıstıgı icin ilk kulanımlarımdaki kafayı yakalıyamıyorum ve bi süre spnra insanı yalnızlıga mutsuzluga surukler bırakması ise benim gibi asırı icin insanşar icin cok hala bırakmak istiyorum fakat bırakamıyorum ve yanımdaki vogu arkadaım kayboldu cunku hayatım ondan olustu ve artık asırı bi kafa yapmadıgı icinde moral bozuklugu mutsuzluk yapıyor alısık olmayan olmayan ilk icen insan ölüm tribine girebilir ve ölür ben zor kurtulmustum telefonla konusurken birden ayagım kesildi ve arkadaslar iciyodu onlarda bisey yktu dustum ve polis sesleri duymaya basladım sesler öldüm dedim tövbeler ettim uyudum aksam uyandmmve yarım saat tribe girdim bana 5saat gibi geldi simdi ise bi sigara yapıp tek basıma icebiliyorum ama ne yazikki hala bırakamıyorumm.

    YanıtlaSil
  20. Ben 18 yasındayım 2 3 yıldır iciyorum ve gunde 1 paket bitiyorum hic ayık gezmiyorum ve bırakamıyorumda bu cok kotu bi durum hemde cokk

    YanıtlaSil
  21. 3 yildr kullanan arkadasm var bi sikimi oldmadi herfe vucud calisiyo isine gidip geliyo isindede basarili kariyer sahibi haftada en az 4 5 kere aliyo zuladan hergun iciyo gayette saglikli sadece disleri zarar gormus

    YanıtlaSil
  22. Bana ulas dogruysa yazdiklari

    YanıtlaSil
  23. Kullanmayın yaziktir günah tir

    YanıtlaSil
  24. Bu tür maddelerin etkisini en iyi; bilinçaltı, yüklü insanlar anlayabilirler.Çünkü ölüm tribi dediğiniz gerçeklikte algılar tavan yapar.Bilinçaltı (kapılar) sonuna kadar açılmak ister ; normal zamanlardaki duygularınızı bastırmakta güçlük çekersiniz.Kapıları kapatabilen hayatta kalır; ben onlardan biriyim.Kimisi korkularını bastıramayıp o an ölür.İçiyorum bir şey olmuyor, bağımlıyım falan filanlara gelince inanın bu maddeler boş kafalarda kafa yapmaz(!) İşte bu nedenle bu da en saçma sapan triptir(!) (Vücudun bundan zarar gördüğü halde-belki sen bunun farkında bile olmadan- boşu boşuna içip duruyorsun) Ben bonzai den (hayalet diyolardı) iki kapak almıştım.İki yıl oldu hala hangi dünyada yaşadığıma dair kuşkularım var. Ölümü kim biliyor? Ölüp başka bir dünyaya geçmediğimin garantisi var mı? Belki de eski yaşadığım dünyada birileri şimdi nasıl bir yerde olduğumu ne yaptığımı düşünüyordur(?) İşte bonzai böyle bir maddedir ki kafasını çözebilenler (etkisini kavrayabilenler)için farklı dünyalara geçiş biletidir.Her şey; dünyalar halka halka içiçe geçer.(Öldüm ama hangi dünyada? Yaşıyorum ama hangi dünyada?)Gerçekten o anı yaşayanlar beni anlıyor.Saçmaladığımı düşünmek saçmalamak olur ya neyse.İçmesini bilmeyenlerde bağımlılık yapıyor onun için içmeye gerek yoktur...

    YanıtlaSil
  25. Bonzai'nin hayaleti6 Aralık 2013 10:29

    Bu pislikten ölenlerin (öldüğü sanılanların belki de) hala yaşıyor olma ihtimallerinin bile olduğu maddedir(?)(-o eziyet modunda tabii(!)-) Hayata birazcık saygınız varsa kesinlikle kullanmayın;kullandırtmayın!

    YanıtlaSil
  26. Bonzai Candır Gerisi Heycandır :D S.A

    YanıtlaSil
  27. ya çok berbat bişey hele hele siyah paket olunca kafası aniden geliyor ya panik yapıyorsun noluyo bana diyee sonra uyuduğun zaman çok acı çekiyosun hep aynı yerde donup dolanıyorsun bence içmeyin ...!!!

    YanıtlaSil
  28. herkese iyi günler Ey Ülkemin Gençleri!! !!!!!mutlaka okumalısınız!!!
    ben 19 yaşında lise mezunu bir gencim adım ''Atilla CEMİLOĞLU'' Aydının söke ilçesinden yazıyorumm..
    sizinle çok önemli olduğunu düşündüğüm fikirlerimi paylaşmak istiyorum lütfen beni dikkate alın!
    bu bonzai,jameica hikayesi nedir?
    görüşüm; dünyaya hakim olmak isteyen ego sahibi aşırı zeki insanların birçok ülke için geleceğe dayalı en güçlü yok etme silahıdır! çünkü bu silahın namlusunda çoğunluk daima gençlerdir bi ülkenin geleceği zamanındaki gençliktir, bu tür maddeleri üretip para kazanma hırsı olan insanlar aracılığıyla toplumun içine sokup yayılmasına ve bağımlılık yapmasına neden olan egoistler olduğuna inanıyorum emin olun ki bu böyle bu oyuna gelmeyelim bizi yok etmeye çalışıyorlar bakın bu yazdıklarımı yıllar sonra hatırlarsınız ama iş işten geçmiş olur ben farklı düşünebilen bi insanım lütfen kendinizi hayatın sahte gülücükleriyle kandırmayın bizim gerçek ağlayışlarımızda saklıdır bazen mutluluk beni dikkate alın! bu egoistlerin kurbanı olmayın kendinizi geleceğinizi yok etmeyin! ve eminim ki bu egoistler belli başlı ülke liderleridir ve bu çok acımasız bir komplodur!!!!!

    YanıtlaSil
  29. dün gece bi yorum yaptım lütfen yayınlansın gençliğimiz bilinçlensin.. lütfen!

    YanıtlaSil
  30. Bir zamanlar, bir ormanda çok güzel dans eden bir kırkayak yaşarmış.O kadar güzel dans edermiş ki onu görenler saatlerce izlemekten kendilerini alamazlarmış.Yalnız karakurbağa onu çekemez işini nasıl bozsam diye düşünür dururmuş.Bir gün aklına haince bir fikir gelmiş.Kırkayağı bulup ya kırkayak kardeş demiş sen dans ederken neyi düşünüyorsun? Nasıl dans ediyorsun? önce hangi ayağını kaldırıyorsun? sonra falan filan...O günden sonra kırkayak hayatında ilk defa bir birşeyi düşünmeye başlamış ya gerçekten nasıl yapabiliyorum? O zaman ayakları birbirine dolaşmış ve bir daha eskisi gibi dans edemez olmuş.Bonzaiden (kovasından) kesinlikle uzak durun...İnsan; yaratılışından gelen ne özelliği varsa sorgulayıp hayatını tatsız bir hale sokuyor.(Gerçekten o dünyayı(ölüm tribi) görüp te hayata dönebilen işin ustaları ne demek istediğimi biliyor.)

    YanıtlaSil
  31. MILLET BI HAYLI BU DURUMDAN MUZDARIP SAKIN BULASMAYINN BEN OKURKEN KÖTÜ OLDUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

    YanıtlaSil
  32. Arkadaşlar. Dün akşam olan bir olayı paylaşmak istiyorum. 3 kişiydik ve Arkadaşların evine gittik ve çok az miktarda jamaica vardı. Dikkat edin çok az miktarda 1 gr bile yok. Arkadaş normal sigara içine bir miktar koyup yaktı ve içti. Yaklaşık 2 - 3 dakika sonra ayağı kalktı ve kendini kaybetmeye başladı. Kapıyı tutturamayıp kapı kenarına kafasını çarptı. Bu başlangıc. Biz diğer arkadaşla çok panikledik fakat içmemiştik. Arkadaş o kadar kötü oldu ki kaslarında kasılmalar meydana geldi ve şoka girdi. Gözlerinden yaş geldi. Sürekli çenesini kontrol ettik boğularak ölmesin diye. Anlatılması güç bi olay. 1 yıldır içen arkadaşlarım var böyle birşey hiç görmedim. bayılmak üzereyken hemen banyoya götürüp soğuk-ılık suyla kafasını yıkadık. Biraz kendine geldi ama tam atlatamamıştı. 5 -6 dakika sonra tekrar kötü olduğunu hissetti ve kafamı yıkayın dedi. tekrar yıkadık kolanyayla yüzünü yıkadı. Sonra da 10 dakika boyunca kustu. Bu olaydan sonra kesinlikle öyle bir ortama girmeme kararı aldık. İçen arkadaşlardan uzak durma kararı aldık. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE KULLANMAYIN. He bana birşey olmaz diyerek kullanan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. ''Ölmezsen birgün sende anlarsın..'' :) Madde bağımlısı sağlıklı insan olamaz..

    YanıtlaSil
  33. bunu iki kere içenin aklı yoktur. içmeyin...

    YanıtlaSil
  34. bunu iki kere içenin aklı yoktur. içmeyin...

    YanıtlaSil
  35. içmemenizi tavsiye ederim yakınımdan çok yak8ınım ilk içmede öldü...

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar ne yazıkki böyle birşey var ben 2-3 aylık bi iciciyim .fabrikada calısıyorum yanımda 2 tane cocukluk arkadaşlarım var onlar sürekli içiyo içiyo bana uzatıyolar yok diyorum ondan sonra bi gün farklı bi arkadaşların yanına gittim baktım içiyolar dedim koy 1 kapak öyle öyle başladım ilk 5-6 içişime kadar içmeme istegi geliyodu şimdi hiç öyle birşey yok çünkü bünyeniz alışıyıo ve istiyo içmeden önce kartımda her ay 700 800 kalıyodu para aldıgım harcadıgım hariç şimdi içmeye başladım ayın 10 geliyo 15 geliyo para bitiyo paranız oldugumu .Jam da ilk içtiginizde öyle halüse felan gidersiniz ben tetris oldum bildigin araba yarışıyım dalga geçenler olabilir ama bu bi gerçek sonraki içişimde öyle olmadı müzikle kafa yaşadıgımda oldu bugun içtik mesela işkence cektim nasıl biliyonuz mu el hareketlerime kitlendim gözlerimle ellerimi kontl edemiyorum ayaklarımın altına vuruyo acısı hıssedıyorum salak salak sallanıyorum kendime gelebilmek için ama olmuyo zehri suratımda hissediyorum bırakın kardeşiim hepnizi bende en yakın zamanda bırakmaya çalışacagım .bana abilerim diyodu ot içerken jamdan uzak dur kimyasaldan uzak dur jama başladım haptan uzak dur dıyolar herşey bi kere başlanır ya devam edersin ya bırakırsın . ama hiç denememek en iyisi . HANİ SORUYOLAR YA OT MU GÜZEL JAM MI EN İYİSİ İÇMEMEK KARDEŞİM İÇMEYİN KENDİNİNİZE YAZIK EDERSİNİZ ABİLERİMDEN ÖRNEK VERİYİM ŞUANDA ELİMİZDE OLAN BİŞEY BIRAKMAK ÇOK DEĞİL YA 3 SENE SONRA BIRAKMA GİBİ Bİ ŞANSIN YOK DÜŞÜNSENİZE SÜREKLİ İCİYON ARIYON İÇMEYİN KARDEŞLERİM İYİ GECELER

    YanıtlaSil
  37. O kafa ile yazıları okudum az kalsın camdan atıyordum kendimi. İçilecek bi yanı yok içiote vad e girmeyebler var ancak Derman gibi güzel kafası yok. Ne varsa dermanda var. İçip mal olacagi ma. Kurnaz olup kafasını yaşarım.

    YanıtlaSil
  38. sevgili arkadaslar suan dun hayatimda ilkkez kullandigim jamaikanin etkisiyle yaziyoerum suan sagligim cok iyi hersey iyi bunuda sporcu ve dogal beslenmeye bagliyorum.ama soyle birsey varki dun hakikaten olumu gorur gibi oldum,gibisini neden soyluyorum cunku olumu gorup anlatan olmadi hic bana nasil bisey bilmiyorum olumun,ama hakikaten iradeli olun ailenize sevdiklerinize sahip cikin onlari insan olarak uzmelerimiz yetmezmis gibi kaybimizlada uzmeyelim.gercekten hic yasanmamasi gereken bir olaydir bu maddeler.hic yarari yoktur.ben bu gunden tobe ettim insallah sizlerde edersiniz.sizler dedigimde buraya yazanlar tam olarak deil esas bnim gibi dun icip sabah etkisini arastirarak burdakileri ve yorumlari okuyanlaradir.lutfenn....

    YanıtlaSil
  39. arkadaslar bu sey cok kotu.dun ictim ve tobeyi bugun ettim.gerekli deildirr.lutfen icmeyiniz.hayat guzel kaydirmayin.... (NÜTNAZ)NS

    YanıtlaSil
  40. arkadaş yıllardır ot-kubar türünden organik içmişimdir. sonra bu meret çıktı karşımıza geçen ay içtiğimde hiç bir şey olmadı. dün bi arkadaş ikram etti kırmadım 1 sağlam duman asıldım ki asılmaz olaydım. böyle tehlikeli ne olabilir ki? 1 duman ile 2-3 saat kafa yaşatacak sana bir de güzel kafası olsa neyse. kokonun koması gibi yere yatarsan uzanır san hareketsiz kalırsan bittin. bad tribe düşmemiştim hiç, neyse ki soğuk duş ve soğuk hava müdahalesi ve ayna yardımı ile kendim ile konuşarak uzaklaştım biraz da olsa. yinede beynin yaşadığı hasar çok büyük diye düşünüyorum. yok böyle berbat birşey. sanırım kimyasalın dibinin dibine vurmuşlar bu mereti üstüne bir de beyaz suyu sıkmışlar sanki çok büyük tehlike organik hiç bi madde 1-2 duman ile 3-4 saat kafa yaşatmaz hele ki bad tribe içicilerin kullananların %95 i düşüyor ise...

    YanıtlaSil
  41. Şimddi nerden başlıyım 2 seneden fazla belki halen devam edıyorum bu boka ot kubr hatta exle alakası bıle yok bu bokun exi gun asırı 6 ay kullandım aramadım sonrasında ama bu bonzai yi ilk sarmada sonra pet de denemesını yaptım kafam beynım durdu yok dedım daha olurmu arada sarma sarma derken bı gun bakdım kovaya geçmişim level atlamısım ne o trıpler yanımda adam ölüm tiribnde klendısıne geldınde artık neleri yaşadını kafasında neler yasattını duydunu hepsini harfiyen soluyorum hatta cocuk bana sen nerden bılıyosun bende gecdım o bunaltıcı o mahvedıcı kafaları yasadım daha sonra içmicem dıyıp ucundan alıyım bı kapak deyıp yıne bayılmaları ama sonra bakdım aradan koskoca 2 sene gecdı o kafaları yasamak mı yanından gecmıyorum bıle cok nadır halisülasyona gırıyorum sıgara nın kafasına bağlı ortamda olmayan bos kalmıs koltukdakı ınsanlarla cıddı cıddı konusuyorum ama yoklar sonra arkadasım duzeltıyo yok kımse dıyerek durumu size esrar kubar gibi bişi bırakımı kolay var dıyen varsa o ınsan ya bılmıyodur ya kotulunuzu ıstıyordur dedım gıbı bırakıcam dıyorum son 7 aydır bugun sonr dıyorum her gun yıne yenıden pişman olmama rağmen aynı cok ırade gosterıparkadasım arkadaslarım bırakmak ıcın bırbırımızı ayartmaya calıssakda ayartmaya calısanıda vazgecırmek cabamız oluyo ama gunu gelınce 3 umuz de ıstıyosak o bok yıne kafamıza vucudumuza gırıyor hatta arkadasım 3 gundur ne guzel kalkıyorum ıcmeyınce daha bı guzel dıyor ıcelım dedımızde bağırıp cağıran yardımcı olalım ıcmeyelım dıyen arkadasıma gıpta edıp hak verıyorum bırakma moduna gırıyorum o arkadas yarın dayanamıyorum artık içelim diyor 2 sene boyunca bunu bırakma cabam 2 yada 3 kezdır en fazla bırakabıldım gun sayısı kendımı tuttum zaman dılımı 5 gundur bırakınca sağım solum ağrıyor kendımı bitmiş hissediyorum içincede o bok oluyoya kalbim teklıyo sıkısıyor bırakmak ıstıyorum ama faydasız bırakamıyorum bu laneti her akşam aralıksız 1.5 senedır boş günüm yok 4*5 kapak olucem dıyorum kendı kendıme irkil had ıkendıne gel dıyorum ama faydasız he sorarsanız bugun yıne bırakıcam dıyorum bu boku umarım bırakırız bulaşmamış ınsan bulkasmasın ben ot ta kubarda exde hepsını bil fiil kullandım 10 sne boyunca ıcdım bağımlmlık görmedım 2 ay ıcmesem aramam bunların hıc bırını ama bu bok oyle bı bok deıl hergun ıstetıyor düşünün kafasını yasayamıyorum ama yınede içmek ıcın cocuk gıbı can atıyorum unutkanlıklar hat safada beyin sıze yanlış gelen ne varsa butun hepsını bozuyo babam hasta yardımcı oluyum yok evlıyım karımı aldatıyım aldatırsın bunlar ayıpğ seyler bunlar hoş gelır hoş deıl normnal karsılarsınız herseyıdızlerım eklem yerlerıme işlıyo bu bok dusunun okdr derecede bıtıryor sabah kahvaltım sıfır ama aksam dan aksama yıyorum 1 1 tencere yerım gram kılo almam çürüyorum çünkü ölüyorum hergun bu bokdan ben uzak durmayı dusunuyorum sonumuz hayrolsun umarım bırakırız kendımızı hayata verırız ısden cıkdım ıs arıyorum nasıl aramaysa telefon ewdıcem ona bıle usenır hale geldım bir tek içmeye etmeye zıplıyorum uzak durun bu boktan ben cekdım cekıyorum

    YanıtlaSil
  42. Delikanlı adamı bozan tek madde
    ben izmirde yaşıyorum 19 yaşımdayım çok sayıda jamaika bonzai ve tüm uyusturucu maddeleri kullandım izmirdinde en hızlı yerindewn birinde yaşıyorum Bayrakıl Cengizhanda
    dediğim gibi jamaikada bonzaide diğer maddelere göre insanı insanlıktan çıkartıyor içmeyin içerseniz ya ölürsünüz yada çok büyük zararlarıjnı görürsünüz.

    YanıtlaSil
  43. İnsanı insanlıktan alan tek madde
    İzmirin en hızlı semtlerişnden birinde yaşıyorum Bayraklı Cengizhan jamaika bonzai ve diğer tüm uyuşturucuları kullandım ama jamaika ve bonzai harbiden insanlıktan çıkartıyor insanı yani tek kelime ile delikanlı adamı bozan tek madde kullanmayın içmeyin aklınız varsa içerseniz ya ölürsünüz yada vücüdunuzda daha farklı zararlasr görürsünüz .

    YanıtlaSil
  44. Arkadaşlar Merhaba,

    Önce ibrahim fırata teşekkürler.
    Ben istanbuldan yazıyorum. Dümyanın neresinde olur ise olsun ve her kim kullanıyor ise kullansın inşallah normal iken bırakmak ona nasip olsun. Yaşamam benim için mucize.
    Hayatımda 4-5 kere esrar içtim ve 1,5 ay önce ise arkadaş ortamında bonzai kullandım. Esrar gibi zannederek 2 kere çok sağlam içime çektim. ve sonrası halen kalp sızısı.....

    Çektikten sonra aptalca bir gülümseme anı ve sonra yanımda ki insanın bacağına elimi atıp ben çok kötüyüm demem ile başlıyor.

    Birden duvarlar üzerime gelmeye, etraf dönmeye ve pişmanlığın daniskasını düşünüyorum. Ellerim ve ayaklarım tirtir titriyor deprem olur gibi, ayaklarımın üşüdüğünü hissediyor ve yanımda sürekli içen 5 kişi bana bakıyordu.
    ve birden etraf karardı adece kalp atışlarımı duymaya başladım. kalp atışlarımı tık tık tık duyuyor ve kalp krizi geçirdiğii düşünüyordum ( erkadaşları başıma toplanmışlar ve sadece birisinini ambulans dediğini hatırlıyorum. tabi korkudan arayamamışlar.
    kalbim son atışlarını yerine getiriyordu ve az sonra öbür dünya ya gidecek o çok merak ettiğim yeri görecektim. Son saniyelerim de Allahaıma dualar ediyor anneme babama sevgilerimi not bırakıyordum. Bana bardak ile su içirmeye çalışıyorlardı ve son saniylerimdi ölüyorum ben diyordum sesli şekilde ve annamein ellerinden öptüğümü iletiyordum.

    Ve en çok merat ettiğim an burası. kalbim duruyordu ve nefesim kesilmek üzereydi, arkadaşların sesi duydum su dök su dedi birisi ve bir damacana suyu üzerime boşalttılar, uyandım ( Eğer uyanmasam gerçekten ölecekmiydim ??? ) ve allah beni yaşamam için geri gönderdi zannettim. sonra şokdan çıkamadım öldüm mü gerçek mi yaşadım mı soruları çıldırtacak idi ve camdan atlamayı düşündüm ve yavaş yavaş olayları çözmeye başladım.

    1,5 ay önce içtikten sonra ki gün yine buradan bonzai yi araştırdım ve şimdi sizlere yazabiliyorum. Bugün hala kalbim ağrıyor ve beynim uyuşuk gibi, hep öleceğimi düşünüorum. Tek temennim bir gün normalleşeceğim, psikolojimin düzeleceğiz.

    Bu anlattıklarımdan sonra içmeyin çok kötü öldürür demeyeceğim herşey zaten açık ve net.

    YanıtlaSil
  45. neyapsakta kurtulsak amatem'e gıdıyor halen daha aklımda cıkmıyor vucddan kac gunde cıkıyor bu..

    YanıtlaSil
  46. Arkadaşlar ben bu boku kullanmadım ama 1 sefer ot diye alıp içtiğimiz şey buydu heralde yada içine karıştırmışlardı bilmiyorum çokta anlamam ama daha önce ot içtiğimde yaşamadığım bişi yaşadım ve burda okudukçada bunun ot olmadığını anladım.arkdaşlarla evde kova yaptık 3 kız ve ben.kızlar pek içmedim yarım yarım 1-2 kez çektiler.bende ot diye öküz gibi asıldım 2-3 duman.ilk bikaç dakka iyi bişey yok ama 10 dakka sonra kalp atışlarım değişmeye başladı deli gibi kalbim vuruyo resmen göğsümden çıktı çıkıcak elim kolum kesildü gücüm kalmadı azım kurudu haraket edemiyorum ve kalp krizi geçirdğimi sanıyorum ha şimdi oldu ha olcak ölücem diye korku içinde kaldım ve kanet olası geçmekte bilmiyo her ne kdr aklımı başka yerlere yöneltmeye çalıssam brzdab biticek diye düşünsemde uzunca bi süre o kalp atışları ve ölüm korkusuyla yaşadım yattığım yerden kalkamadım ve gece bitmek bilmedi.trip mrip bilmem ama o kalp atışları hiç normal bişi değildi o gün kriz fln geçirmediysem şansımadır bidaha ne ot ne başka bişi içerim aman diim denemeyin bile.

    YanıtlaSil
  47. Bonzai ya da jamaican'ın kovasını kesinlikle denemeyin. O moddan kurtulabilmek için beynimde girip çıkmadığım oda kalmamıştı......

    YanıtlaSil
  48. Sadece deneme amacli 1 kere kullandim bi anlik cahillik sonucu yani cok kotu bisey yaklasik aradan 1 ay gecmesine ragmen etkileri gecmiyor yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi bosluktaymis gibi yasiyorum bazen ne yaptigimi idrak edemiyorum cevremdeki insanlari zor taniyorum zihnim gecmisimi hatirlamama enfel oluyor cevremde simdiki zamanda yasadiklarimi cok cabuk unutuyorum keske denemeseydim aptallik bu lanet bisey yardimci olun lutfen bu kalici etkiyle yasamak istemiyorum kimse istemez cok kotu cook biran once kurtulmak istiyotum ibrahimfirat kardes yardimlarini bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana iletişim bölümünden mail ile ulaşabilirsin..

      Sil
  49. Adım büşra istanbul silivride oturuyorum bu akşam bi arkadaşım bana dedi esrar yerine başka bişey içelim tamam dedim bonzai die birşey getirdi hayatımda ilk defa duydum içtik ben 2 kere çektim zaten iyi olmaya başladım 5 6 dk esrar kafası yaşadım sonradan baktım işler gerçekden kötüye gidiyor kalbim hızlanmaya başladı korkmaya başladım sadece oturuyordum arkadaşıma hiç birşey söylemedim geçer dedim geçmedi ölücem dedim en sonunda kalktım gezindim evin içinde tekrar oturdum gezindiğimi unuttum tekrar kalktım gezdim elimi yüzmü yıkadım suratıma baktım bembeyaz olmuştum ama içimdeki korku git gide artıryordu dışarı çıkmak istedim bu sefer üşüdüm üşüdükçe kalp atışlarım daha çok hızlandı elimi kalbime koydum dedim ben kesin ölücem ayaklarım bianda kesildi tutmadı oturdum kaldırma bi yandan kalp bi yandan ayaklar diğer yandan halüsilasyon görmeye başladım yapmak istediğim tekşey o trip den kurtulmakdı ölmek istemedim ama ölüceğimi çok iyi biliyordum bi arkadaşımı aradım o gelip aldı beni ayılttı. Siz siz olun içmeyin arkadaşlar ben hayatımda 1 kere içtim bi daha asla içmem hala kalbimin ağrısını hissedebiliyorum.

    YanıtlaSil
  50. en kral bonzai bile alıştıktan sonra 10 dakka kafa yapıyor

    YanıtlaSil
  51. arkdşlar fazla söze gerek yok ben çok fazla yuklendim 2 buçuk aydır hiç bir sey kullanmıyorum hergun yoğurt ayran faydası oluyo 1 ay önce çok kötuydum şimdi öyle deyilim ama hala çıkmadım bu işin içinden olmayan kafalar yasıyorum hala pisikolojikmidir nasıl çıkarım bu işin içinden biri bana gözunu sevim yarıdm etsin sonunda deliricem hergun bakıcam buraya biri bunu yanıtlasın lutfen

    YanıtlaSil
  52. Ölüm tribi ve sonrası(hayatta kalabilenler için)
    -Sürekli pot kırmak ya da kırma isteği
    -Saçmalama korkusu
    -Hayata ve ölüme dair fikirlerde belirgin bir değişme
    -Kendine özenin azalması
    -Kendini ikna etmede güçlük
    -Olumsuzluklara tepki göstermeyi gereksiz görme,,,,,,,ööööffff ...Anlat anlat bitmez bu pisliğin faydaları
    -

    YanıtlaSil
  53. Çok uzun olmuş okumadım sadece yorumları okudum bonzai hakkında iyi bir şey yazmamıs demekki gerçekten çok bveter ve kötü bir şey olduğu açıkca anlaşılıyor

    YanıtlaSil
  54. Benim anlamadigim, neden? uyusturucu kullanan`lar ...! "onlar bilmez ben en iyisini bilirim" tribine girer`ler..? herkes yasadigini bilir, herkes kendi beyninde donen olaylari yasadigi eoforu bilir.. bilgilendirip anlatmak yerine,sanki ustun bir basari gibiymis cesine, birincilik koltuguna oturmak istiyorlar.. ilk once egonuzu yenmeyi sonrada uyusturucuyu yenmeyi deneyin.. belki kurtulursunuz, umarim insallah yani.!

    YanıtlaSil
  55. Bu ne hiddet bu ne celal..? birisi damarina basmis anlasilan.. birgun sende varirsin farkina insallah,hak verir yol ararsin.

    YanıtlaSil
  56. içmeyin vaz geçin bu sevdadan

    YanıtlaSil
  57. ben Jamaika gold kulandım baya bı sure ölcemı duusnmek delirdimi anlamak tobe bide sakın denemmeyın arkadaşlar bok yolu bu

    YanıtlaSil
  58. arkadaşlar ben uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten zararlarını gördüm hala daha görüyorum dün çok kötü bi trip yaşadım ve bırakmaya karar verdim birşey olmaz diyen arkadaşlara sorarım ne kadar zaman kullandınız ne sıklıkta kullandınız da bunun kararını verdiniz insanın ruhunu degiştiriyor bu pislik antisosyal oluyorsun işin bittigi zaman aklına gelen hemen bi sigara yapar evde oturur tv izler sonra yatarım ve bu bir degil iki degil hergun boyle olmaya baslıyor sonra sırayla aılenden sevgılınden arkadaslarından ve işinden olmaya başlıyorsun sonra bi yanlızlık bi çaresizlik sarıyor bedenini ve daha kötüye gidiyor ümidini kaybetmiş hayatta yaşamaya hevesi kalmamış amaçsız hedefsiz yaşayan bi ölü oluyorsun allah kimseyi düşürmesin düşenlerede yardım etsin

    YanıtlaSil
  59. içmeyin zıkkımı

    YanıtlaSil
  60. uzak durun uzak hala akıllanmıyorsunuz gidin su için daha iyi

    YanıtlaSil
  61. neden içiyorsunuz adam mısın ız siz

    YanıtlaSil
  62. öncelikle selamun aleyküm ÖLÜM TRİBİNDEN ÇIKMA < Kusunca bütün pislik çıkıyor onun haricindeki bütün pislikler çıkmaya çalışıyor kusmak kurtarır aklınıza gelirse ve ölüm tiribindeyseniz kusun ve yüzünüzü suyla yarım saat yıkayın belki o süre size 1 2 saat gibi gelir ama ordan ayrılmayın ve öylece bitmesini bekleyin ama o bitmiyor o orda bekliyor dediğiniz zaman onu yoketmenin tek yolu vardır oda soğuk bir su içmektir buz gibi bir su içmektir üşümek biraz etkiyi azaltıcaktır ben dünyanın arkasındaki perdenin içindeki küçük 3 genleri gören her kovaya asıldığımda uzaya giden ve orada gerçek anlamda araştırma bile yapabilen birisiyim bu tıpkı bir kapı gibidir bilmediğiniz şeylerin hepsini size öğretir insanların ne düşündüğünü onların bakışlarından anlıyabilirsiniz eğer Bonzai içmiyorsanız içmeyin ama içyorsanız size tavsiyem siz onu esir alın o sizi değil o sizin beyninizi esir alırsa misal diyelim ben ilk başladığımda o beni esir almıştı ve evde kulanmıştım ev doluydu ve balkonda sadece siğaranın ucuna koyduğum 1 parçası beni öyle bir hale sokmuştuki bilğisayar başında tir tir titriyordum ne oluyor diye anlamaya çalışırken birden sesler kulağımda tükenmek bilmedi okadar çok yoğunlaşıyorduki beynim patlıcakmış gibi oluyordu ve o an öylece uykuya dalma çabasına girdim fakar uyuyamazsın dedi ben tuvalete gidersem yüzümğ yıkarım dedim ve su içtim kustum su içtim kustum su içtim kustum belki 15 dakika öyle geçti ve 2 şık geliyor ya bayılmak yada kalbinin durucağını sanmak senn kendine gel şıkı oluşturuyorsun düşünceni esir alan birşey bazen okadar halüsülasyon görürsünki kendi bedenini tanıyan içerdeki hücreleri bile inceleyen okadar dostum varki ben şuanda uzay triplerini yaşıyorum size tavsiyem paranız yoksa varsa bile içmeyin sadece özentilikten başka birşey değildir bende askere başlamadan önce içtim askerde daah çoktu ve şimdi siğara gibi günde 4 5 fişek içiyorum bırakamıyormuyum diye sorarsanız onun için yorum yapmam bu tamamen benim isteğime bağlı sizin gibi yani içerim içmem kimene gibi yani onun haricinde en kötü anınız beyninizi esir aldığı andır o an ne yaptığınızı bilmiyor çaresizce bekliyorsunuz o an gerçekten kendinize gelmeniz gerekir yoksa karanlığa sürüklenirken üzerinize toprak atıklarında bu artık çok geçtir o sizin beyninizi esir almıştır senelerce esrar iç herşeyi çözersin ama bonzu içip onun saana verdiği triplere dayanamıyorsan içme içiyorsanda azar azar iç olmadı bırak onu içme sivilce çıkmıyor unutkanlık yaşamak istemiyorsanız bol bol meyve ve sebzede yiyin yani kendinize iyi bakın ve kendinizi daima mutlu hisedin BY SİYAH . .

    YanıtlaSil
  63. beyler gecen hayatımda ılk defa exstacy attım meraktan oglen 4 te hıcbıse anlamadım arkadasa dedımkı bu verdıyınden bıse anlamadım oda bı uclu sarayım kafan guzel olsun ıstıyosan dedı adı bonzaı mıs aksam evde yaktım 4 fırt ve derın cektım abı etkısı 5 dakıkada geldı olum trıbı deyılde ama harbıden cehennemı gordum ve tovbeettım beynımden sılmeye baska seyler dusunmeye zorladım dusa gırdım ayaga kallkamadım dakıkalarca kustum rahatlamaya calıstım sarhos olup kafayı yastıga koyma gıbı bıse degıl bu belkı hapla bonzainın bırlesımı agır geldı ama aga ılktı ve son tıryakılerının allah yardımcısı olsun ama ıcmeyenlerde bulasmasın bence saygılar

    YanıtlaSil
  64. 2ay once arkadaslarimla bu lanet seyi icmeye karar verdik o gun ozel bi gundu ve altimizda arabamiz vardi ildisina arkadaslarin evine gitmistik alkolumuz sigaramiz esrarimiz herseyimiz vardi sigara esrar alkol herseyi.ictikten sonra kafalar guzel tabi arkadasim bonzaiyi icelim dedi herkezib ilk denemesi AMA ondan once esrar seker alkolu defalarca kullandik herneyse sigara icerisindeki tutunu bosalttik nasil olsa kafa yapmaz diye bonziyi icine bosalttik ve sigara izmaritiyle icmemize ragmen 6kisiydik ve arkadasim 5sn sonra bana girdi dedi biz dalga gecmeye basladik sukadarcik seyden nolcak diye o an banada geldi ve o saniyelerden sonra film koptu ayaklarinozdan bisey cikiyo kalp atislariniz hizlaniyo ve butun arkadaslarin ayri tiripte biri ayakta sallaniyo biri koltukta namaz kiliyomus gibi yapiyo biri gulmekten olecek digeri evden kacmak istiyo okadar kotu biseyki tam gecti diyosunuz tekrar basliyo o gece hepimizde yalvardik Allaha kafasi gitsin diye 2saat kafa yasadik ve bidaha para verseler icmem asiri derecede unutkanlik var suan arabayla gittigim yolu tekrar hatirlamiyorum mesela ICMEYIN arkadaslar

    YanıtlaSil
  65. Bonzai adami bozai aman bizden uzak bilader (baris ak)

    YanıtlaSil
  66. Deneyenler bir şekilde bırakabileceklerini veya etkilenmeyeceklerini düşünebilir,ama öyle değil.Bırakmaya çalışmak veya tekrar kullanmamak hiç denememekten çok daha zordur.İradenizi başta kullanıp hiç denemeyin.Madde kullanımı bir arayıştır veya kaçıştır...yanlış yerde arayıştır.farklı hobiler arayın dikkatinizi başka şeylere verin.bir hedef belirleyin ve onun için çalışın.Uyuşturucu sadece felaket getirir.Sizi sevenleri düşünün,onların hayatını mahvetmeyin

    YanıtlaSil
  67. Şuan kafam güzel yazıyorum bonzai jamaica esrar.. Ramazanda iftardan sonraki ilk sigarayı simgeler.

    YanıtlaSil
  68. arkadaşlar ben burdaki tüm yorumları okudum daha önce ve heves uğruna kullandm dün. amacım okuyup dahada heves yapanlara anlatmak istedm sadece. ilk defa kullandım ve bu on oldu ismini bile duymak itemiyorum acıkcası bu yorumu yapıp daha siteye bile girmicem. tek istediğim lütfen kaptırmayın kendnizi. ölmün eşiğin m döndüm desem, ölümle hayat arasındaki köprüde kafayı yiyip halay mı çektim desem, yada kalbimi söküp bitmesini mi istedm desem bilemiyorum. o an sayısızca düşncelere kapılıyosun ölmek itiyosun artık kurtulmak için. allahtan yanımda tecrübeli insanlar vardı da iki büklüm oldugumu görünce beni salladılar. yoksa kesin ölüyordm kalbim kaldramıyodu. ben sadece ne kadar kötü bişey oldunu anltmak istesemde ne kdar kötü oldugunu sözlerimlr anlatamam inanın ki. sadece heve yapıp denemeyin. çoook zararlı çıkarsınız ve panik atak basladı suan bende artık gerisini iz anlayın

    YanıtlaSil
  69. Merak etmeyin ben merak ettim ve içtim Yemin ediyorum kanlı düşmanım olsa basına gelmesini istemem LÜTFEN uzak durun bu bonzai ve jamaicadan...... sonradan ben ne bok yedim dememek için...

    YanıtlaSil
  70. Yasayan bilir haci.... uzak durun bu meletten ....

    YanıtlaSil
  71. kardeş hayat bu kadar guzeldıde sen neden ıctın bu kadar mıllet neden ıcıyo olaflar bos hayat acı ama güzel yanlarıda var uyuşturucuda böyle asırısı acı kendını ayarını bılıncını bılırsen keyıf verır bukadar basitt

    YanıtlaSil
  72. 19.04.2014:-SaaT 00 : 29 Vee GüzeL Bir Akşamm Adım Emre 21 Yasımdayım Ve Şimdi Bile Kafam GüzeLL ama Size Şunu Diyebilirimkii Bırakın Bırakın Çünkü bu adamı diri diri gömuyor hayalmi göriyorsun Belli DegiLL Gercekmi bilmiyorsun evdesin ama arabamı carpıcak onuda bilmiyorsun kafan testre tutmus kafanı kesiyorlar sanki Anlıcagınız Ölmek istiyenLer Anca Bunu içerLer Ben Gibi Bırakın !!!

    YanıtlaSil
  73. valla sana katılıyorum kardes bende kullanıcıyım ne bagımlısı oldum nede öldüm bu zaman kadar kaç paket bitirdim haddi hesabı yok bi bokta yaptıgı yok en fazla kafası yarım saat:D eskiden ot adımı öldürür diolarıdı şimdide bumu öldürüo ?????????

    YanıtlaSil
  74. Bakin arkadaslar icmeyin ictirmeyin ben ictim ama ne olur siz yapmayin gencliginizi curutmeyin bu bir kimysal fare zehirinden tut hayvan diskilarina kadar daha bilmedigimiz binlerce zehirli madde var icinde siz siz olun bozai ismini hic duymamis olun unutun...!!!!!!!

    YanıtlaSil
  75. Arkadaşlar ben henüz 18 yaşındaydım. Yukarda anlatılanların hepsi doğru bizzat yaşadım. vayy anasını demekki tek bende olmuyormuş gibi söylendim kendime. Jameica yı ilk içişimde patronumla içmiştim. Jameica Vip Paket getirmişti istanbuldan. Ben hayatımda hiç jameica içmemiştim. Belkide ölüm tribini max. seviyede yaşayanlar arasındayım. Anlatılanlara göre kimse intihara teşebbüs etmemiş. Ramazan ayından yeni çıkmıştık. Patronum az öncede söylediğim gibi orjinal paket getirmişti. Gece karanlığında bir inşatta oturmuştuk. Bu b*ku karanlıkta içinde tribe girme olasılığı daha çok artıyor. Neyse tüm malı bir çarşafa doladıktan sonra ateşledi. Normalde çok az konulur adam malın hepsini çarşafa basmıştı. Tütünden çok jameica vardı. adam yarım duman aldı . "aynenn morukk" gibisinden konuşmaya başladı. Bende dedim dibine kadar kökliyeyim birde burnumdan vereym kafasını yaşıyayım. sıra bana geldi abii. Buna bi asıldımmm 5 sn diyorumm başka bişey demiyorumm. gözümden pıt bi damla. ardından Zıngggggggg diye bir ses. ve akabinde, zııııııııııııııııııı diye çoağılyor. aniden sanki bir suya düşmüşüm gibi oldum. her yerim kasıldı. " ebebebebebe" diye konuşmaya çalışıyordum. felç geçirmiş gibiydim. Ve sürekli yutkunmaya başlamıştım nefes alamıyordum. patronum bana 1 kere " tamam sakin ol kardeşim" dedi. Bana sanki 100 kere tekrarlıyormuş gibi gözüküyordu. dedim ben rüyadayım arkadaşş böyle bişey olamazz. allahımmm diye bağırmaya başladım. Tokat atıyordu bana sürekli. bende sanki düşmanmış gibi ondan kaçmaya başladım. Ve herşey slowmotion (ağır çekim) tarzındaydı. Dedimm kendimi öldüreyimde kurtarayım bu rüyadan. Koşarak kaçıyorum önümde bi tane kamyon as950 rahat altına girerim. Herşeyi kafamda kurmuşum. " Kafamı kamyonun kasasına vuracam ve uyanacam diye" allahım şahittirr tam kafamıı vuruyordumm allah korudu beni ayağım kaydı ve yere düştüm. Eve gidincede annemin üzüntüsünü hatırlamak istemiyorum. Ve ondan sonrada yatarken sankii bi yerden aşağı düşüyormuşum gibi. Kalbimde ritim bozuklukları. Göğsümde ağrılar. Piskolojik bozukluklar. Ve en önemliside Panik atak. Hayatınızı korkarak yaşıyorsunuz. Sanki öleckmişm hissi veriyor. Sigarada bu rahatsızlığı tetiklemeye başladı. sigarayı bırakamıyorum ve bu döngü sürekli devam ediyor. hayatımı korkarak yaşıyorumm. akşamları rahat uyuyamıyorum. esnemem hep yarım kalıyor ve ardından çokk sinirm bozuluyor...... anlatmakla bitmez. hayatım tam anlamıyla zehir oldu. O günden sonra da içmeye devam ediyordum. Ne zamanki boş kafayla sanki kafam güzelmiş gibi hissetmeye başladım o zaman bıraktım. Yemin ediyorum gerçek hayatı özledim. Yaşamımı sanki ruhumun bedenimden ayrıymış hissyle geçiriyorum.

    YanıtlaSil
  76. bende denedım ınanın besvakıt namaza basladım ınanın gercek ölumu tatdım arkadaslar sakına denemeyın ınanın 2 gundur daha ayıkamadın bırkeresıbıle ınsanı ölduruyor subır gerce kım nederse desın ölumu tatı yorsun

    YanıtlaSil
  77. çok tehlikelidir,

    YanıtlaSil
  78. çok tehlikelidir, beyin fonksiyonlarını bozar, ikiye ayrılır beyin bir tarafı fişi çekmiştir, diger tarafı fişe çeken tarafı kurtarmaya çalışır, belli bir süre kullanımdan sonra artık tamamiyle karamsarlıga ve tedirginlige sebeb olur, bunu her içtiginizde anlarsınız ve yavaş yavaş çöktügünüzü kamburlaştıgınızı hissedersiniz, hayat enerjinizi alır.. illaki bir şey içmen mi gerekiyor yani boş kafalar mezaramı diyorsun, o zaman alacaksın 4 bira biraz kuru et vs, içeceksin sevdigin kişilerle sohbet edeceksin keyfini süreceksin...

    YanıtlaSil
  79. salakmısın olm sen, nefes almayı unutuyorsun senin sinir sistemini felç ediyor beyin yapını bozuyor, ölüm tribi dedigin şeyde gerçektir trip degildir, kalp atışların hızlanır vucut ısın hızlanır sende bunun farkındasındır bu kadarının fazla oldugunu fazla geldigini bilirsin ve bu seni korkutur, korksanda korkmasanda ya normale dönersin yada kalbin bu ritme fazla dayanamayıp durur..

    YanıtlaSil
  80. arkadaşlar kişiliğinizi biraz düşünüyorsanız kullanmayın. bok yolunda ölmek istiyorsanız kullanın. ilk olarak arkadaş ortamından kurtulun. onlar sizi siz onları teşvik edersiniz. içenler için söylüyorum. nerden mi biliyorum, 1 senedir içiyorum kardeşimden öte birisiyle ve her Allah'ın günü buluşup jameika arıyoruz. başka sosyal aktivetimiz kalmadı. hayatımın amına koydu kız arkadaşımdan ayrıldım, sabıkam oldu ailem beni sevmiyor unutkan oldum vs.. içenlere bırakmalarını tavsiye edrim içmeyenlere de Allah'ın gösterdiği çizdiği yoldan ayrılmamaya bakın.

    YanıtlaSil
  81. Gencler mi desem abiler mi desem bilmiyorum. Her yasa Artik hitap Eden bir zehirin icine sakin dusmeyin. Ben tek seferde olsa Bu laneti denedim. be kendimi Bu tribin icinden cikartmak icin Cok calistim. Ben yarim saate yakin bir kafa yasadim. Sinirlerinize hakim olamiyorsunuz. Karsinizda biri yoksa yuksek kan pompalamasindan olursunuz. Kusmaya calisin. Tripden sadece karsinizdaki dun ne yaptiginizi anlatirsa kurtulabilirsiniz. Cektiginiz ikinci nefesden sonra en son yasadiginiz 5 dk Yi unutuyorsunuz. Diliniz damaginiz kuruyor. Su icin tarli birsey yemegin. Nasil sigara alti tatli nikotini daha Cok tutuyorsa. O meleti saatlerce tutar. Kalp ritminizi derin nefes alarak giderin. Yoksa fazla heyacan Kalp krizine yol acar. Devamli konusmaya calisin. Kendinizi oleceginizi veya õldůgunuzu dusunmeyin yeter. Yada Hic kullanmayin.

    YanıtlaSil
  82. Çocukluğum camilerde ve sokaklarda geçti.Hep bir yerde eksiklik olduğunu düşündüğüm için erkekliğe adım attığım ikinci senede yatılı okulu tercih ettim.Bol bol kavga ettim küfrettim ve sevişmeğe gayret ettim.On üç yaşımda sigara on dörtde alkol ve türevleri, on dokuzumda eroin hariç bütün sentetikleri kullandım. Buna rağmen üniversiteden çıktığımda iyi bir maaşım ve etiketim vardı.Kariyer efektlerimi kullanarak bana yaklaşan herkesi kozamdan uzak tuttum. Aylarca morfin kullandım ama asla bir orospunun kazandığı parayla bana viski ısmarladığı o an kadar keyifli olamadım... Şimdi o orospu yatağımda ve ben sigaramı dünyadaki bütün sentetiklerden daha fazla haz veren bir metaymışçasına kutsuyorum. Sigaramı en önemli yerde yaktığımı için kutsuyorum. Kutsuyorum ağza alınmayacak ne kadar edepsiz söz öbeği varsa. Ağza alınmayacak tek şey buymuş gibi kutsal sayıyorum kutsallığa layık görmediğiniz her küfrü,her kadını.

    daha öncesinde bali tantum soğutucu vb.. gibi şeyler kullandım ama hefedimde tek geçerli bir sebebim vardı kendimce " halüsinasyon görmek " inanın bana bir duman bile görmedim denecek kadar sadece yansımalar gördüm ne kullandıysam.. bu trip çok tehlikeli çünkü tantum attım görmedim bu sefer dedim bali kesin gördürür.. bali çektim 2 tüp gram halüsinasyon göstermedi ama biliyosunuz bali kafasını adamı insanlıktan çıkaran sebep.. sonra bugn arkadaştan extacy aldım ama yinede temkinli davranıp yarımını içtim kafası 1 saat sonra gelmeye başladı ve YİNE halüsinasyon göremedim.. tabiki bunu gösterebilecek birçok zararlı zararsız maddeler var örn:salvia divinorum, datura, psilocybin, muskat, sabah sefası tohumu, LSD vb.. ama tek gerçek varki kafamda değil kalbimde, korkucağımdan ve nefret ediceğimden ve ihtimalen psikolojim bozulacağından eminim.. bu konularda ço içiçeyim ve sağlam torbacıların bilmediği gizli uyuşturucuların içinde ki kimyasal elementlerine kadar neredeyse ezberledim tabiki psikolojik.. şimdi keşke diyorum kendime bunları ezberleyene kadar sure kuran ezberleseydim hiç değilse Allah katında rahat ederdim.. insan beyni çok tuhaftır.. genelde 18 yaşından sonra bu uyuşturucu dümenleri gençleri daha çok heveslendiriyor özendiriyor ve merak içinde bırakıyorlar. Özellikle benim gibi birde psychedelic (psy trance) müzik dinlerlerse bu merak oranı 3 kat artıyor.. bakın ben herşeye merak eden bir adamım ve içinizden fazla merak iyi deyildir demek geldiğinide biliyrum herşeyin farkındayım ama hayatta kullanmamanız gereken 3 tane uyuşturucu ismi vericem --[ LSD - DATURA - BONZAİ ]-- birde sentetik olarak TİNER .. bunlar beyin hücrelerini direk öldürüyor ve beyinde kesinlikle psikolojikte olsa kalıcı bir etki yapıyor.. ben ki elementlerine kadar bilen birisi bu sözü geçen bonzai kadar tehlikeli bişey görmedim.. DATURA da zehirler sizi hayatınızı yemin ediyorum cehenneme çevirir.. stres hormonu sıkıntı ve çok acı bad trip (kötü halüsinasyonlar) gsterir ve bunun zamanı bitmez yıllar geçse bile görürsün arada sırada.. LSD ise halüsinojen sınıfının Salvia divinorum dan sonra en büyük uyuşturucusudur. 30 mikrogramı bünye liderliğine sahip bir adamı yerden yere vurur.. Dikkat edin arkadaşlar bu işler beynimizde canlanarak basit hafif gözükebilir ama yemin ederim değil YEMİN EDERİM...

    YanıtlaSil
  83. Merhaba Arkadaşlar Ben Emre Buraya Yazacaklarımı Dikkatlice Okuyun..! Ve Benim Düştüğüm Hataya Asla Ve Asla Düşmeyin..!
    Bir Zamanlar Arkadaşlarla Gezmeye Gittim O Zamanlar Hiç Bir Kötü Alışkanlığım Ve Beni Bir Kulube Gibi Bir Getirdi Bana Bir Sigara Verdi. Güldüm Kullanmıyorum Dedim..! Ama Nafile Arkadaş İşte Kıramıyosun..! Aldım İçtim 5 dk Sonra 1 Tane Daha Derken Zamanla Buna Alıştım Sonra Arkadaş Mesaj Attı Ve Beni Kulubede Beklediğini Söyledi Oraya Gittiğimde Bira Almış Beni Bekliyordu Aynı Şekilde Yine Kullanmıyorum Dedim Israr Etti İçtim 7,8 Gün Sonra Bir Daha İçtim Nerdeyse Her Hafta Bunu İçer Gibi Oldum Daha Sonra Mahhalleye Yeni Bir Arkadaş Taşındı. Ve Onunla Çok Samimi Arkadaş Olduk. Onunda Kötü Alışkanlıkları Vardı. Bildiğim Halde Onunla Arkadaşlık Yaptım Ve Bir Gün Bana Kafan İyi olsun İster misin ? Dedi
    Bende Bira Sanarak Evet Dedim Ve Bir Marketi Girdi Ben Onu Bekliyordum Dışarı Çıktığında Ellinde Bir Şey Yoktu "Almadınmı ?" Dedim "Yürü Bize Gidiyoz" Dedi
    Evlerine Gittiğimde Bana Çakmak Gazı Verdi "Bune Lan!" Dedim "İç" Dedi Olum Bu İçilirmi Adamı Öldürür Dedim Bişey olmaz Dedi Zar Zor Onun Azımıza Dayayıp İçimizi Gazla Doldurduk Zamanla Günde 2 Tane İçer Olum Sonra Teyzemin Oğlunu Çağırdım Oda İçiyordu Böyle Şeyleri Onu Markete Yolladım Ve Çakmak
    Gazı Almasını Söyledim "Tamam " Dedi Ve Gitti Geldiğinde Elinde Bali Kutusu Vardı Olum Nasıl İçcez Onu Dedim Sen Poşet Getir Ben Göstercem Dedi Ve Artık Bir Baliciydim Geceleri Evlere Gitmezdik Günlerce Sokakta Kalırdık Haraç Keserdik Günde 7,8 Tane Bali İçikiyordum Bunu 1,5 Sene Kadar Bu Şekilde Kullandım Daha Sonra Beni Eve Kitlediler 5 Ay Kadar Evden Dışarı Çıkamadım Artık Bali İlletinden Kurtulmuştum Aradan 2 Sene Geçti Artık Hiç Bir Madde Kullanmıyorudum (Sigara Ve Bira Hariç) Yine Teyzemin Oğlunla Anlaştık Bira İçmeye Gidecektik OnunLa Buluştum Ve Bira İçerken Bana "bonzai" Diye Bişey Duydunmu Hiç Dedi "Hayır"
    Dedim Kanka Çok Fena Dedi Çok Güzel Falan Tamam Dedim Varmı Var Yapta İçelim Dedim Ve (Keşke İçmeseydim Dediğim Tek Madde) Artık Bonzai Bahımlısıydım Ve Buna Ek Olarak Esrar,Ex Falanda Kulllanıyordum Artık Bunların İçdindeydim Hergün Çeşit Çeşit Bunu 1 Sene Kadar Aralıksız Kullandım Artık Deliden Bir Farkım Yoktu Geriye Baktığım Zaman Eski Halime Arada Çok Fark Var Pişmanlık Yine Bıraktım Son Pişmanlık Fayda Ettmez Bırakırım Dedim Ben Neleri Bıraktım Keşke Buda Onlar Gibi Olsaydı Daha İlk Akşamdan Canım İstedi Gittim Aldım Zamanla Bundan Kurtuldum Aradan 2 Ay Sonra Tekrar Kulanmaya Başladım Ve Yine Bıraktım Ve Günümeze Kadar Böyle Devam Ettim Şu Anda 6 Aydır Kullanmıyorum Ve Bonzai'nin Etkileri Halen Üzerimde Bildiğin Bir Salak Gibiyim Okulumdan'da Oldum Ve 7/24 Bilgisayar Başındayaım Yemeğimi Bunun Başında Yiyiyorum Günde 2 Veya 3 Kere Lavobaya Gidiyorum Ve piskolejik Tedavi Görüyorum Kısacası Size Diyeceğim Ne Olursa Olsun Kötü Alışkanşık Edinmeyin Kötü Arkadaşlardan Uzaklaşın Ben Yapamam Diyenler Varsa Bu Yazdığım Yazıdan İbret Alsınlar Bu Benim Hayat Hikayem AsLa Eskisi Gibi Olamassın Çok Ararsın Pişman Olursun Ama Nafile Benim Yaşım 18 Bir Delikanlı Olmam Gerikirken Kendimi 30 Yaşında Gİbi Hissediyorum Hayattan Solmuş Bir Vaziyette Uzun Lafın kısası Bu Yazıyı Dikkate Alın Size Yalvararak Söylüyorum Ne Olur Başlamayın...!
    Emre.D

    YanıtlaSil
  84. Merhaba Arkadaşlar Ben Emre Buraya Yazacaklarımı Dikkatlice Okuyun..! Ve Benim Düştüğüm Hataya Asla Ve Asla Düşmeyin..!
    Bir Zamanlar Arkadaşlarla Gezmeye Gittim O Zamanlar Hiç Bir Kötü Alışkanlığım Ve Beni Bir Kulube Gibi Bir Getirdi Bana Bir Sigara Verdi. Güldüm Kullanmıyorum Dedim..! Ama Nafile Arkadaş İşte Kıramıyosun..! Aldım İçtim 5 dk Sonra 1 Tane Daha Derken Zamanla Buna Alıştım Sonra Arkadaş Mesaj Attı Ve Beni Kulubede Beklediğini Söyledi Oraya Gittiğimde Bira Almış Beni Bekliyordu Aynı Şekilde Yine Kullanmıyorum Dedim Israr Etti İçtim 7,8 Gün Sonra Bir Daha İçtim Nerdeyse Her Hafta Bunu İçer Gibi Oldum Daha Sonra Mahhalleye Yeni Bir Arkadaş Taşındı. Ve Onunla Çok Samimi Arkadaş Olduk. Onunda Kötü Alışkanlıkları Vardı. Bildiğim Halde Onunla Arkadaşlık Yaptım Ve Bir Gün Bana Kafan İyi olsun İster misin ? Dedi
    Bende Bira Sanarak Evet Dedim Ve Bir Marketi Girdi Ben Onu Bekliyordum Dışarı Çıktığında Ellinde Bir Şey Yoktu "Almadınmı ?" Dedim "Yürü Bize Gidiyoz" Dedi
    Evlerine Gittiğimde Bana Çakmak Gazı Verdi "Bune Lan!" Dedim "İç" Dedi Olum Bu İçilirmi Adamı Öldürür Dedim Bişey olmaz Dedi Zar Zor Onun Azımıza Dayayıp İçimizi Gazla Doldurduk Zamanla Günde 2 Tane İçer Olum Sonra Teyzemin Oğlunu Çağırdım Oda İçiyordu Böyle Şeyleri Onu Markete Yolladım Ve Çakmak
    Gazı Almasını Söyledim "Tamam " Dedi Ve Gitti Geldiğinde Elinde Bali Kutusu Vardı Olum Nasıl İçcez Onu Dedim Sen Poşet Getir Ben Göstercem Dedi Ve Artık Bir Baliciydim Geceleri Evlere Gitmezdik Günlerce Sokakta Kalırdık Haraç Keserdik Günde 7,8 Tane Bali İçikiyordum Bunu 1,5 Sene Kadar Bu Şekilde Kullandım Daha Sonra Beni Eve Kitlediler 5 Ay Kadar Evden Dışarı Çıkamadım Artık Bali İlletinden Kurtulmuştum Aradan 2 Sene Geçti Artık Hiç Bir Madde Kullanmıyorudum (Sigara Ve Bira Hariç) Yine Teyzemin Oğlunla Anlaştık Bira İçmeye Gidecektik OnunLa Buluştum Ve Bira İçerken Bana "bonzai" Diye Bişey Duydunmu Hiç Dedi "Hayır"
    Dedim Kanka Çok Fena Dedi Çok Güzel Falan Tamam Dedim Varmı Var Yapta İçelim Dedim Ve (Keşke İçmeseydim Dediğim Tek Madde) Artık Bonzai Bahımlısıydım Ve Buna Ek Olarak Esrar,Ex Falanda Kulllanıyordum Artık Bunların İçdindeydim Hergün Çeşit Çeşit Bunu 1 Sene Kadar Aralıksız Kullandım Artık Deliden Bir Farkım Yoktu Geriye Baktığım Zaman Eski Halime Arada Çok Fark Var Pişmanlık Yine Bıraktım Son Pişmanlık Fayda Ettmez Bırakırım Dedim Ben Neleri Bıraktım Keşke Buda Onlar Gibi Olsaydı Daha İlk Akşamdan Canım İstedi Gittim Aldım Zamanla Bundan Kurtuldum Aradan 2 Ay Sonra Tekrar Kulanmaya Başladım Ve Yine Bıraktım Ve Günümeze Kadar Böyle Devam Ettim Şu Anda 6 Aydır Kullanmıyorum Ve Bonzai'nin Etkileri Halen Üzerimde Bildiğin Bir Salak Gibiyim Okulumdan'da Oldum Ve 7/24 Bilgisayar Başındayaım Yemeğimi Bunun Başında Yiyiyorum Günde 2 Veya 3 Kere Lavobaya Gidiyorum Ve piskolejik Tedavi Görüyorum Kısacası Size Diyeceğim Ne Olursa Olsun Kötü Alışkanşık Edinmeyin Kötü Arkadaşlardan Uzaklaşın Ben Yapamam Diyenler Varsa Bu Yazdığım Yazıdan İbret Alsınlar Bu Benim Hayat Hikayem AsLa Eskisi Gibi Olamassın Çok Ararsın Pişman Olursun Ama Nafile Benim Yaşım 18 Bir Delikanlı Olmam Gerikirken Kendimi 30 Yaşında Gİbi Hissediyorum Hayattan Solmuş Bir Vaziyette Uzun Lafın kısası Bu Yazıyı Dikkate Alın Size Yalvararak Söylüyorum Ne Olur Başlamayın...!
    Emre.D

    YanıtlaSil
  85. ben ve aşkım5 Haziran 2014 14:38

    slm arkadaşlar öncelikle böyle bilinçli olan sunumlar öneriler destekleri olan arkadaşlara teşekkürler eder ve bende bu uzun hikayeme başlamaktayım.yıllar süren savaşımı sizlerle birlikte paylaşmayı borç bilirim..ben83dogumlu 2abisi1erkek kardeşi olan evin1 kızıydım ben 15 yaşımda tanıştıgım eşimle7çıktık askerlik nişan derken2002yılında olan evliligimle başlamıştı herşey 2haftalık eviliyim daha eşimle 1likte işten geldik ben mutfakta ugraşıyorum eşimde masaya geldi 1seylerle ugraşıp duruyo aşkım bune tabii ben saf aşkım1sey içmiştim askerde onu deneye bilirmiyim falan esrar tohum ayıklıyo öyle ve tabi merakta var neymiş falan derken hafta sonlaı full duman kafayız hafta içi1sey yok sonradan heraşkam alınan esrarlar derken2yıl geçti yalansız söylüyorum hiç boşluk olmadan içiyoruz makara tukara iiyyi geliyor hersey ardından bitmek bilmeyen kavgalar yeter aşkım alma bak2yıl oldu bu böyle olmıcak desemde nafile hamile kalmaya karar verdimki bu ararada kurtuluruz diyeyaşımda daha22 bekledigim mutlu haber geldiama2hafta sürmeden düşük çok üzüldük ben başladım tabii işte bak otuu içtim kahrolmalar falan derken hemenilk ayda 1çocuk daha dünyalar benim olmuştu korkmuştum olmaz diyenler vardı.ve bu dönem ben iyiydim hamileliğim dönemimde eşim çok almaya başlamıştı önüne geçemiyodum tabii ardından haplar faslı başlamıştı22yaşımda1erkek oglum oldu dünyalara bedel sapasağlam emzirme dönemin geçti sanki bu korkuları yaşamamışım gibi oglum1yaşına geldi eşim beni dinlemiyo kapagın dibine vurmalargecenin1ri kavga gürültü eşimin kafa balon ben aldım oğlumu dedim ya biz ya bu pislik karar ver karar senin ben bunu bırakmam demesiyle gecenin1vakti sokaklardayım eşim arkamdan gülmeler tmm gel almıacm1daha söz vermeler döndük eve nereye gidiyosunki deliler gibi seviyorum 1hafta geçmedi ot hanemizde hiçç üzerine gitmeden otuurdk kovanın başına tmm dedim sen kendine acımıyosun sen içiyorsan bende içiyorum bırakırsam allah belamı versin diyede yeminler ettim.bunca yıl boyunca haplar esrarlar gitmedi evimden ne eşim bıraka bildi nede ben tabii1yandanda ben vırvır sarıyorum ona yapmayalım bak çocuk büyüyo falan diye marifetmiş gibide saklıyorum herkezden ben belli etmezdim eşim gözlerden kendi ailesine yakalandı tabi açıklamalar inkar etmeler kendimizi savunmalar evimde içiyorum eşimleyim kimene demeler bana söylemeyin oglunuza söyleyin ben yemin verdim o içmezse bende içmicam ama yanlışta anlaşılmasın eşim zorla içirmedi ben çoktan mübtezel olmuştum 2011de bonzai tanımadan bitermi zaten ot kafaya girmiyo artık hafta son almış geldi ilk içtiğimde uçuyor gibi kafayı keşfetmeye çalışmalar her içtiğimizde az gelmeye başlamasıyla 2yıldırda kova içiyoruz 5aydır bırakmak içi dahada çabasındayız31yaşındayım şuan oğlum9yaşında3.sınıfa gidiyor elinde buraşüürlerle okuldan eve gelmeler annem bak bunu içen ölüyomuş öğretmenler vermiş ellerine okullarda seminerler içimiz içimizi yiyor bırakamıyoruz eşimin kız kardeşi bize kalmaya gelmişti22yaşında sigara dahii içmez benimde her zaman dertleşir ogece oğlumla halası odada biz odamızda kapak faslı devam 3yıl sonundaogece beklediğim an geldi kuzsam1dert nefes alamıyorum işte ölüm tribi kalbim heryerimden çıkmaya yer arıyodu sanki kardeşi falan gördü halimi aslında hayal meyal hatırlıyoruz ya zaten abisine ne yapıyosunuz siz böyle diyerek abisine bagırmaya başlamıştı siz kendinizi bu halleremi sokuyosunuz abiii yengemm ölüüyyooo demesiyle ben bayılmışım yere eşimin buz gibi suya sokmasıyla ayıldım tahminde ettiğiniz gibi artık bilinçli içiyoruzz yyaa her yöntemleride biliyoruz 1hafta içmedik bu korkuyla bitmiyoki sen istediğin kadar içmiyorum de istersen içme çalışıyoruz uyku yok sizlere yemin ederimki eşimle kardeş gibi yatar olduk
    ama nafile bu okadar kötü1illetki bırakmıyo beynimizi yiyoruz.

    YanıtlaSil
  86. ben ve aşkım5 Haziran 2014 14:44

    sabahtan beri yazıyorum yazıyorum kısamı yazmamız gerekiyodu ya kitap gibide anlatmıştım12 yılımı bu oldumu şimdi yaa

    YanıtlaSil
  87. 14 yaşımdan beri uyusturucu kullanıyom ciqara kubar şeker çakmak gazı bali dahil hepsini içtim 20 yaşındayım Bi uyusturucu bağımlısı olarak söylüyorum içmeyin içittirmeyin bu bonzaiyi.
    Bonzaiyı yaklaşık altı yedi ay boyunca bi fiil kullandım içtim her gün içiyoduk arkadaşlarla kovada ilk başlarda masumuş gibi geliyo bişey yok bağımlılıqı yok kötü etkisi yok diyosun ama öle deqil içen bazı arkadaşlarım anlatırdı ölüm tirbne girdiqini fln inanmazdım ama arkadaşlar size yemin ederim kullanıyosanız ve ölüm tirbine girdiyseniz beni anlarsınız illa ölüm tirbine girceksin die bişey yok ne zaman nerde gireceqini bilemezsin bir içersin girmezsin ertesi gün içersin girmezsin dört beş böle sürekli içersin qirmessin ama mutlaka birgün kullandıqında kullanmaya devam ettiğinde girersin.
    Biz arkadaşlarla her gün içerdk kovada kafamızı yaşardık zamanla zamanla artık iyice bağımlısı her gün içer olduk bir gün hiç unutmam toplandık arkadaşlarla oturduk en zararlı yerını bonzaının tozunu içtik kovada 5 dk qeçti 10 dkka qeçti birden zıng kafama bi girdi durduramyosun git gide yükseliyo kafası telde msj bile okuyamadım bulanık görmeye başladım 1 tane yazıyı bile görmemeye başladım kafam öle bi zirveye çıkıyodukı durduramıyodum bile yüzüm bembeyaz kıreç gibi oldu içimden dua etmeye başladım kafası düşüşlere geçsin die ama bi türlü geçmek bilmiyodu zaman geçtikçe daha çok zirveye çıkmaya başladı kafam kalbim yerinden çıkacak gibi atıyodu ölecegimi hisseddim korku kapladı her yerimi aklıma ailem geldi aileme ne diecem diyodum ölürsem napcam diye düşünüyodum dualar etmeye başladım her an bayılcak gibiydim gözüm kararıyo bayılcak gibi oluyodum kendimi toparlamaya çalışıyodum bi türlü geçmiyodu ölcem die düşünüyodum sürekli içimden konusarak kendimi teselli ettim sürekli dualar ettim ölmeyim geçsin artık allahım yardım et die arkadaşlar öle kötü bi an ki allah düşmanımın bile başına vermesin böle bişey sonra arkadaşlarım kötü oldugumu anladılar konuşmaya başladılar benle iyimisin kendindemısın onlar bana böle sorular sordukca iyice sıkıntıya girdim sonra dışarı temiz hava almaya çıkak dediler ama bırak yürümeyi yerimden bile kalkamıyodum koluma girdiler dışarda hava aldım 10 dkka fln oturtum dışarda değişik değişik şeyler görmeye başladım çok kötüydü elimi yüzümü yıkadılar içeri girdik sonra biraz düzeldim sonra yavaş yavaş kafası geçmeye başladı o günden sonra aralıklarla 3 yda 4 günde bir haftada bir fln 1 ay içtim hep arkadaş ayağına içtim içmeyince kardeş dediğim insanlar arkadaşlarım küsüyodu ısrar ediyolardı hep iç die hep onların ayaqına içmeye devam ettim sonra bırakmaya karar verdim bi buçuk aydır içmiyorum iki gün önce bonzaıden bi zamanlar beraber içtiğim kardeşim dediğim arkadaşımı kaybettık bonzıyı yüzunden öldü gencecik yaşta toprağa verdık hala aklımdan çıkmıyo canımdan can gitti uyuyamıyorum artık beynımde kalıcı hasar olustu o gün yasadıklarımdan dolayı ciqara bile içsem aynı tripleri yaşar korkar oldum kalıcı hasar bıraktıqı için içmeyin arkadaşlar sevdiklerinizi arkadaşlarınıza bile içtrmeyin o ortamdan uzak durun allaha çok şükür çevremi değiştirdim artık o arkadaşlarımla takılmıyom en önemli şey bırakmak kurtulmak içmemek istiyosanız eğer kötü arkadaş cevresinden uzak durun biz arkadaşımızı kaybettik bu illet yüzünden arkadaşlar yalan değil bunlar araştırn bakın öldürüyo öldürüyo içmeyin içmeyin karar verdim ciqarayı bile bırakcım boş sigarayı bile azaltcam artık spor yapcam içmeyin arkadaşlar ailenizi sevdiklerinizi tekrar göremek istiyosanız içmeyin içittirmeyin...

    YanıtlaSil
  88. ilk defa bugün radyoda duydum bu zıkkımı. meraktan okuyorum neymiş diye ama yorumlar beni çok korkuttu. sonu aman içmeyin ölürsünüz diye bitse de, herkes öyle anlatmış ki, yok kafası şöyle yok böyle diye bunları okuyan bile özenir böyle şeylere. bu siteyi kuran arkadaş lütfen yazılanları okuyup öyle yayınlayın, bu konular çok ciddi, çok hassas. çünkü hedefleri yeterli bilgiye sahip olmayan, sübyanlar. sizlerde farkında olmadan çanak tutmayın bunlara.

    YanıtlaSil
  89. Zaten o korku ölümüne neden oluyo insanların cok tehlikeli hele hele türkiyede el altından üretilenlere dek gelirlerse kesin zehirlenme yada kalp krizi her şey de olduğu gibi yine bokunu çıkarıyoruz.

    YanıtlaSil
  90. selamün aleyküm arkadaşlar 6 yildir uyuşturucu kullanmiyorum ALLAHima hamdolsun bonzai nedir bilmedim hiç içmedim extazy esrar hergün deli gibi içiyodum günde 20 tane hap attigimi biliyodum rabbim beni kurtardi iradenize sizlerede güç versin rabbim uyuşturucu kullanmayin ailenize yazik eger çevreniz yüzünden kullaniyosaniz vazgeçin yazik günah kendinize şu an en büyük keyfim çay sigara geçen sene ramazan ayinda başladim çaya sigarayada tekrar 6 ay içmemiştim tek keyfim çayim sigaram onada dokunmak istemedim insanin beyni çok etkili beyninize komutu verin UYUŞTURUCUDAN vazgeçin! ALLAHa siginin gidin namaz kilin camiiye koşun RABBİM hepinizin yardimcisi olsun birakin ALLAH rizasi için!

    YanıtlaSil
  91. Bende içiyorum ama çok kötü bişe ama ireden olacak aga yoksa bırakamazsın yani içtikçe içersin. ha ama sakın esrarla içme esrar daha da çok ölüm tribine falan sokar. ama bonzai jamaica içeceğine gir organik uyusturucu esrar iç daha iyi enimn ol ;)

    YanıtlaSil
  92. ÖLÜMMM DE VAR. o ölüm saniyelik nefesi alır veremessin .ben bıraktım ALLAH cc islah etsin gençliğimizi bitirmek istiyorlor.düşünün bi savaş çıksa ne olur halimiz haraket bile edemezsiniz

    YanıtlaSil
  93. SELAM ARKADAŞLAR BEN DIĞER ARKADAŞLARA GÖRE BİRAZ DAHA TECRÜBESİZİM BU KONUDA ÇÜNKÜ ASLA İÇKİ KULLANMAM UYUŞTURUCU ALMAM SENEDE BİR ARKADAŞLARIN BAZEN SARDIĞI NORMAL DOĞAL OT HALİNDE CİGARALIK SARARLARDI BÜNYEM ÇOK SAĞLAMDIR HIÇ KAFA YAPMAZDI 3 - 5 - 7 YUDUM İÇERDİM KALKAR GİDERDİM INANIN NİYE İÇERLER BUNU HIÇ ANLAMAZDIM SON İÇTİĞİM CİGARALIKTAN 3-4 SENE SONRA BİRİNDEN CİGARALIK OT ALMAYA GİTTİK HERİF BİZE YOK ÇEKİP JAM DENİLEN BI TOZ VERDİ SONRA ÖĞRENDİK JAMAİKA OLDUĞUNU BONZAİNİN BI ALT MERDİVENİYMİŞ HER NEYSE SARARKEN İÇİNE ÇOK AZ DENECEK KADAR BI MİKTAR KOYDULAR SARDILAR YANIMDAKİ ARKADAŞLAR BİRER YUDUM ALIN FAZLA ALMAYIN DEMESİ GARİBİME GİTTİ ÖNCELERİ İÇTİĞİM CİGARALIK ZANNEDİP 3 YUDUM ÇEKTİM SONRA Bİ 3 YUDUM DAHA ÇEKTİM HIÇ BİŞEY YOK VERDIM BI DAHA ALMADIM İÇMEK İÇİN FAKAT SADECE 5 DAKİKA SONRA VÜCUT UYUŞMAYA BAŞLADI KOLUMU HAREKET ETTİREMEDİĞİMİ ANLADIM VE FARKETTTİĞİM BİRŞEY DAHA DERDİMİ ASLA YANIMDAKİLERE ANLATAMIYORUM KOLUM KALKMIYO LAN DİYECEM KONUŞMA YOK ONUN DIŞINDA HERŞEY NORMAL ÇOK İYİ HATIRLIYORUM NELER YAŞADIĞIMI ARKADAŞLAR KONUŞTURMAYA ÇALIŞARAK BÜYÜK BI HATAYA DÜŞTÜLER KONUŞMAYA ÇALIŞTIKÇA KILITLENDİM AMA SADECE 10 DAKİKA SONRA İNİŞE GEÇMEYE BAŞLADI ETKİSİ VE NORMAL MUHABBET ETMEYE BAŞLADIM ÇOK AZ KULLANDIĞIMIZ HALDE ETKİSİ BU ŞEKİLDEYDİ BİRAZCIK DAHA FAZLASI ÖLÜM TRİBİNE SOKACAĞI KESİNDİ FAKAT NE KONUŞTUĞUMU UNUTTUĞUM İÇİN KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDEMİYORUM VE DAHA SONRALARI HAFIZAYA ETKİSİ KORKUNÇ RABBİM BU İLLETE KİMSEYİ BULAŞTIRMASIN BEN MERAKIMI GİDERDİM SADECE ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN

    YanıtlaSil
  94. çok zehirli adamı zehirler bizden söylemesi bonzai içmeyin hiç bir maddeyi içmeyin

    YanıtlaSil
  95. Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir , jameika denen sentetik uyuşturucuyu kullanıyorum ve kullanmaya devam etmekteyim , hepinize dikkat sakın başlamayın çünkü bu maddeye başladığınız zaten çevrenizde hiç kimse kalmıyor asosyal oluyorsunuz hayatınız sadece o oluyor , zamanla para yetiştiremediğiniz için hırsızlık yapmaya bile başlayabilirsiniz saat gece 04:00 genellikle günde en az 20 tl lik tüketiyorum ama bazen olmuyor mesela şimdi yok bakın uykumda yok o olmadığı zaman geceleri uyuyamıyorum , o olmadığı zaman onu tüketmediğim zaman gün içersinde yemek dahil yiyesin gelmiyor (75 kilo dan 58 kiloya düştüm) hiç kullanmamış denememiş arkadaşlarımı cidden uyarıyorum sakın ama sakın başlamayın ..

    YanıtlaSil
  96. Bonzai yi 1 kere icilirse maksimum 10 yıl yasaniyormus dogru mudur?

    YanıtlaSil
  97. Selam aleyküm arkadaşlar öncelikle firat kardeşim bu sayfa icin teşekürler benim müptezellik hayatim 10 seniliktir ilk bali + tiner + ot + kubar +roj+eks+kokain ve + bonzai yani uç nokta içenlerin çoğunluğun yaşadiği ölüm tribini yaşayarak başladim ve sonu gelmedi mebla git gide arti 2 3 ay zaman dilimi icinde gunde 3 4 sigara cikti ve bu git gide zamanla çoğalmaya başladi arkadşimla gunde 10 15 sarma içtiğimiz oluyordu ve bu naletle 2 sene beynimde savaştim birakmam gerektiğini yani sirf bonzai deyil bütün kullandiklarimi artik keyiflik bi yani olmadiğini adim adim ölüme gittiğimi ama en sonunda başardim ve hepsinde kurtuldum ve arkadaşimla başardik 1.yil oldu uyuşturucunun iyisi doğali yok arkadşlar biri çabuk öldürür diğeri yavaş uyuşturucunun uç noktasini görmüş biri olarak uyuşturucu kullanarak benliğinizi kaybetmeyin yani asker tabiriyle kep gitti g..t gitti misali ayik kafalarda buluşmak dileğiyle.

    YanıtlaSil
  98. Bad trip teyim suan bi uyusaydim yeaaavvv :D nasil insanlarsiniz siz ya biz sigara icmey3 korkuyoz omrumuz kisalacak diye siz bonzai cameika diyirsnuz tovbeee :D :)))

    YanıtlaSil
  99. Bana bugün habersiz bir şekilde icirdiler . Birden kafası geldi 1 buçuk saat kafa yaşadım çok yüksek bi kafa . Ama bir daha cidden töbe yani . Ölüyorum dedim beni tut abla diye bağırıp bayilmisim . Saatlerce aglamışım onun tadı ağzımda şu an hala . Hayattan igrendim sakin denemeyin . Ben bu sayfayı daha önce okuduğum için biliyor dum nasıl geçeceğini o yüzden fazla trip Halise falan girmedim. Ama bünye niz zayıf olabilir sakin denemeyin . Beni Allah korudu . Iyi len ortamda durmayın sakin

    YanıtlaSil
  100. Ali Şen bağımlı olduğun için suan ole düşünüyorsun .

    YanıtlaSil
  101. Senin yaş kaç kardeş? Extacy halüsinasyon göstermez. Ve LSD şuanda dünyadaki en güçlü halusinojendir. Salvia ondan daha aşağıda yanı. Ayrıca dediğin kadar tehlikeli değildir Lsd. Datura yanı boru otununda kafa yapma olayı tamamen şehir efsanesidir. 13-14yasinda ki sigara bile içmeyen donanım haber bebelerinin uydurması. Sadece bogaz kurutur. Türkiye de kafa yapan maddelerin hepsi ya recetelidir ya da yasadisidir.

    YanıtlaSil
  102. Bonzai kullanımının başlıca belirtileri şunlardır;
    • Baş dönmesi
    • Halüsinasyon, hafıza kaybı, duygu ve düşünce bozuklukları, oryantasyon bozukluğu
    • Görme ve işitme ile ilgili, algıda bozukluklar dilorom abidova sendromu
    • Geçici felç durumu, bilinç kaybı
    • Ağrılı uyaranlara duyarsızlık, nöbetler ve koma
    • Çarpıntılar, ritim bozuklukları, kalp atışlarının artması, nabız yükselmesi, kan basıncında (tansiyonda) hızlı düşme, şok, kalp krizi
    • Nefes darlığı, öksürük, kas kasılması, göğüs ağrıları
    • Ağız kuruluğu, bulantı ve kusma, yutma güçlüğü,
    • Karın ağrıları ve kanamalar gibi mide bağırsak etkileri
    • Hareket bozuklukları, kaslarda ağrı, sertlik ve kramplar
    • Kan şekeri düşüklüğü dilorom
    • Açlık hissi, iştah bozuklukları, sıvı kaybı abidova
    • Elektrolit bozuklukları, vücut ısısının yükselmesi, aşırı fuhuş terleme gibi metabolik bozukluklar

    YanıtlaSil
  103. İnsan bu tür şeylere hep meraktan başlıyor. Ardından da bana bir şey olmaz diyerek devam ediyor. Bununda en büyük etkeni arkadaş çevresi, genel olarak 15-20 li yaşlar en tehlikeli yaşlar başlama konusunda. Ebeveynler çocukları ile ilgilenmeli onlara mutluluğu dışarıda aratmamalı püf nokta bu bence.

    YanıtlaSil
  104. Bonsai ve Bonzai... Bonsai, yaşayan ağaçlara duyulan saygıyı ve bu ağaçların yaşamasını konu alan bir sanattır... Bonzai, Kenevir etkisi veren bir sentetik uyuşturucudur.

    YanıtlaSil
  105. Cok cekinerek yaziyorum buraya. Erkek arkadasimin bir defa bu jamaica yi kullandigini soyledi arastiriyorum fakat ne kadar sure icinde bagimlilik yapicagini galiba gozumden kacirdim. Bir defa kullanimla bagimli olunurmu lutfen bana yardim edin :(

    YanıtlaSil
  106. bu melet son dönemde patladı zaten okul köşelerine kadar indi zaten yorumlardan da anlaşılıyor

    YanıtlaSil
  107. Valla bu bonzai çok berbat bişey ben ankarada çinçinde şahit oluyorum gerçekten gençlere üzülüyorum yerlerde yatanamı hergün gelip ara sokaklarda içenimi her türlüsü var ve en kötüsü 15-18 yaş aralığında satılan bir madde olması bildiğiniz at narkozu bu

    http://www.naturpystore.com

    YanıtlaSil
  108. bazen diyorum içinden insanoğlu nasıl bukadar salak düşüncesiz olabiliyor? kendini zehirliyor aptalca,hükümette buna izin veriyor..

    YanıtlaSil
  109. Bonzai'yi çıkaranı da üreteni de Allah ıslah etsin ne diyelim. Şimdiki neslin verdiği savaş da bu ve bunun gibi vücuda, bünyeye zarar veren maddeler herhalde. Artık öyle kanlı savaşlar yok gençlerin bütün savaşı bunlar...

    YanıtlaSil
  110. Bunu ilk defa kullanan bir arkadaşımın anlattığına göre ölüm tribini atlatmak çok zormuş, bir nevi boşluğa düşüp bo boşluktan kurtulma veya kurtulamama gibi bir ruh haliymiş

    YanıtlaSil
  111. Bonzai gençlerin kullandığı bir illet. Aileler çocukları bilinçlendirmeli. Aile eğitimi ile bu ölümlere son verilebilir.

    YanıtlaSil
  112. tecrübeniz yoksa sakın ama sakın demeyin ölüm korkusuyla kalbinizin tak diye durma olasılığınız çok yüksek.

    YanıtlaSil
  113. yazılanları üzülerek okudum malesef genclerimiz uyuşturuluyor bizde değil tüm dünyada dönen çarkın dişlileri- para hırsı yüzünden insanlar bilerek veya bilmeyerek zehirlenerek benlikleri yok oluyor.

    YanıtlaSil
  114. Bonzai vs. kimyasal yada ne ise kullananları amatemde ekt odalarına sokmak lazım. Bu illeti bırakmak için bilmem kaç jul elektriği yerken gözünün içine bakmaları lazım. işte o andan sonra eminimki bir daha içemezler.

    YanıtlaSil
  115. bonzai sonuc itibarı ile bir zehirdir kime faydası olmuş insan kendisini sorgulamalı

    YanıtlaSil
  116. Ya ülkemizde uyuşturucu madde tüketimi bu yıllarda ilk okullara kadar düştü,hele bu konuda anlattığınız meret ucuza satılıyor ondan dolayı herkez alabiliyor.Kesinlikle devletin bu işle ilgilenmesi gerekli..

    YanıtlaSil
  117. Kesinlikle bulaşılmaması gereken bir illet,Allah hiç bir kulunu bu şekilde sınamasın.Berbat birşey madde bağımlıları hastanesinden çalışan bir arkadaşım var.Abi lütfen abi lütfen diye yalvarıyorlarmış,ve intahar girişiminde bulunannlarda oluyormuş..

    YanıtlaSil
  118. kardes farz etki dünya üzerinde böyle bişey yok hiç olmadı buna inandığın zaman olay bitmiştir

    YanıtlaSil
  119. 10 yıldır aralıksız içerim bir bağımlılığını görmedim halen..
    Demek istemiyorsanız kullanmayın kullandırtmayın en güzel kafa boş kafa :)

    YanıtlaSil
  120. slm arkadaşla.. şimdi beni lütfen iyi dinleyin.. daha yeni ayrılıyorum..Konu bonzai..bundan bir kac saat önce ben bu dünyada değildim..ve ilk kullanmamm olduğunu söylemek isterim.Ve yaşadığım o 2 ci dünyadan cıktığıma inanamıyorum.. cok fazla değil arkadaşlar bildiğimiz LM sigaranın ucunda 2 sigara içtim.. ve bakın neler oldu..önümü görüyordum fakat gördüğüm herşey Çok canlı renklerdi heryer rengarenk di daha sonra kör oldum.. karanlık dunyamda kendi yüzümü gördüm..o kör karanlığın içinde beynimi renkli olarak gördüm dokunarak beynime yaşadıklarımı film şeridi olarak hepsini saniyeler içinde herşeyi gördüm.. ışıklar yine geldi ve beynimde acı verici bir zonklama beynim gözlerime kadar inip rahatsız etti.. ölüm korkusu sarmaya başladı ve ben o an allah la pazarlık yaptım.. aynen şöyle dedim allahım ne olur bitsin bu acı ben bu dünyadan al kendi dünyama götür.. o an Azraili gördüm desem kimse inanmaz ensemden tutup yuları kaldırdı ve üstümdeki tişörtün boynu nefesimi kesti ve yine başladık panik atak..ve ben bu arda arkadaşlarım söylüyor deli gibi bağırıp kendimi ordan oraya atıyormuş ki onları dahi hatırlıyorum üstüme litrelerce soğuk su döktüler hatırlıyorum hatırlıyorum ki o suyu ben tenimde hiç his etmedim.. ufacık çocuktan yalvarırcasına su istedim..ölümü cok sık yaşadım korku desen ona keza nefesiz kaldım bir atla arıktan su içmek bile istedim.. arkadaşlar kullanmayın ve kimseye kullandurmayın. şimdi bazı arkadaşlar ulan hadi ordan cok abartıyorsunuz bildiğin ot diyen arkadaş.. o dünya ya ayak basmamış demektir.. Yani o öle mutlu.. fakat benim bir kaç saat önce yaşadıklarım anlatılamaz bişey. kendime gelince ilk işim bu jamaika otunu araştırdım internetten. ve okurken cok ağladım ve bu yaşadıkarımı sizinle paylaşmak istedim.. umarım sizi sıkmadım..

    YanıtlaSil
  121. Aklınız varsa yaşamayı seviyosanız içmeyin hergün bir fiil içiyordum bunu bırakalı 1 hafta oldu nefes aldıgımı anladım dün ne yaptıgımı hatırlıyabiliyorum artık kafam güzelken yaşadıgım triplerin içine sıkışmaya başladım piskolojim bozulacaktı ben bunun bagımlılıgına inanmıyorum eger bagımlılık olsa ben bırakamazdım ama içmeyin aklınız varsa içmeyin ben günde 150 200 tl lik mal içiyordum inanın sonu yok başka bi mal geliyor oo iyiymiş diyosun devam başka bişey geliyor devam beyninizi bitiriyor bütün hayatımı mahfetti nişanlımdan bu bok yüzünden ayrıldım içmeyin içirtmeyin İçmeyin, İçirtmeyin, Alıştırmayın, Kötü Örnek Olmayın, Satmayın, Satdırtmayın, Bırakın, Bıraktırın, Zararlarını Bilin, Bilmeyenlere Anlatın.

    YanıtlaSil
  122. Yazılanların hepsi tamamen gerçek ölüm tribi bana noluyor neredeyim ben keşke içmeseydim felan. vs.. her defasında aynı dalgayı yaşadım yinede vazgecemyorum. Ben 8 yıldır esrar içiyorum. Bu da iyi değil ama jamaika bonzai 'ye göre kat kat iyi içinde kimyasal yok. Madem içiceksiniz esrar için alın sağlam 3 4 kapak yeterli bu zehiri içmektense tek bagımlılıgım esrar olsun. Yinede hiç birini tavsiye etmiyorum arkadaşlar, daha dün gece girmiş olduğum trbi hatırladıkca korku içine giriyorum. Canını seven içmesin.

    YanıtlaSil
  123. senın beynının nörotoksınlerı kullanmaktan firar etmıs dostum olum trıbı denılen sey bır cok uyusturucuda vardır lsd extacy marıjuana bonzai bunların hepsı ölum trıbıne sokar guzel trıpede sokabılır tamamen kullananın psıkılojısıyle alakalı senın gıbı muptezeller kovadan 2 3 kapak alınca sankı dunyaya bır hayrı dokunmus gıbı bır afra tafralara gırıyor ulan dunyaya ne faydan var ınsanlık adına ne yaptın hatimmi indirdin bırıne sadakamı verdın neyınle hava atttını sanıyosun sen bu dunyada senın gıbılerden mılyonca var her ınsan vucudu uyusturucu ıce ıce alısır ztn maddeye onemlı olan onu kullanmamak bırakmaktır ıste sızın gıbılerde o tıcarı kafa bulunmaz sen 2 kapak kovadan alınca kendını superman sanan muptezellerdensın ne yazıkkı bınlerce ınsan o trıpe gırıp öldu kalplerı dayanmadı daha gecen gun bızım burda kendını 6.kattan aşşa atmıs 36 yasında bır adam vardı bu boku gelıp burda ıyıymıs gıbı gostermeye kalkma uyusturucu ıcıp ıcıp bıtırdın beynını bole ıslere yorma sen

    YanıtlaSil
  124. bonzai içen ve kendini hic olmadığı kisiler olarak goren bir sürü insan gordum. bana hic keyif almıslar gibi gelmiyordu. bunu içiyorsanız hiç yoluna olumu göze alın. oldukten sonra arkanızdan pek hos gözle bakılmayacağınıda bilin. herseyin hayırlısı olduğu gibi olumunde hayırlısını isteyin

    YanıtlaSil
  125. bu tür beynı uyusturan herseyden uzak durmalı. gecnliğimizi resmen curutuyorlar boyle seylerle. toplumların yaspısını cokeltmek icin yapıldığını dusunuyroum

    YanıtlaSil
  126. uzak durmak lazım çok bela bir şey

    YanıtlaSil
  127. baştan sona kadar yazıyı ve yorumşları okunumuz ju laa

    YanıtlaSil
  128. tehlikeli uzak durun

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.