-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yerli Şarkı Sözleri

ads
ads
Merhaba akradaşlar,

Hepimiz bir şarkı dinlediğimizde hoşumuza giderse şarkı sözleri'ni merak ederiz ve internetten şarkı sözü sitelerine girerek merakımızı gideririz.Bu bağlamda internet aleminde bu hizmeti sunan kaliteleri siteler vardır. Bu sitelerde Yerli Şarkı Sözleri ve Yabancı Şarkı Sözleri bulunur. Bazen şarkıyı dinleyerek sözleri tam anlamayabilirsiniz. Çünkü şarkıcıların telaffuzları gerçekten tam anlaşılamayabiliyor ve bu anlamama arkadaşlarınız arasında şarkıyı söylerken gülüşmelere neden olabilir. Bu olay gelenllikle Yabancı Şarkılar için geçerlidir. Şarkıları söylerken kelimeleri yuvarlar vasire siz tam anlayamazsınız onun için Şarkı Sözü sitelerine girerek duyduğunuz kelimeyi teyit etmelisiniz.

Bizde Sitemizde elimizden geldiğince yeni şarkıları takip ediyoruz ve ekleye çalışıyoruz...



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.