-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Duygu Yüklü Oyunlar

ads
ads
makakale

Çocuk oyunlarında muhteşem oyunlar vardır. Bunları genellikle kategorize edilmiş şekilde görebiliriz. Bu yüzden oyunları seçmeden önce beğendiğiniz kategorideki çocuk seviyesinde oyunları oynamanız gerekebilir. Hal böyle olunca daha önceden hangi kategoride oyun oynuyorsanız yine aynı kategori üzerinde seçiminizi yaparak oyunu başlatmalısınız. Bu oyunların futbol için olanları da vardır elbette. Örneğin çocuk frikik atışı oyununda serbest vuruştan gol bulmaya çalışacaksınız..

Oyunda farenizi kullanarak isabetli ve sert atışlar yapmak zorundasınız. Frikik kullanırken karşınızda duran yani baraj kuran rakip takım oyuncularına isabet ettirmeden kaleye topu atmanız gerekiyor. Bu sayede size verilen atış hakkı kadar gol atabilirseniz bir sonraki seviyeye geçiş yapabileceksiniz. Ancak bu, normal bir geçiş olmayacak. Haliyle rekor kırarak geçtiğiniz için herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Nitelikli çocuk oyunlarının bu kısmında alt taraftaki göstergeleri kullanarak atış seçeneklerini ayarlayıp vuruşunuzu yapmanız gerekiyor. Ancak bunu yaparken baraj kurmuş halde sizin vuruş yapmanızı bekleyen rakip takım oyuncularına da isabet ettirmeden atışınızı yapmak zorundasınız.

Öyle ki rakibe hızlı çarpan bir topun size sarı karta mal olacağını asla unutmamanız gerekiyor. En soldaki seçenek topun, kalenin hangi kısmına gideceğini sormaktadır. Bu seçeneği işaretledikten sonra orta kısımdaki barda da topun falso alacağı kısmı belirlemelisiniz. Çocuk oyunlarında Bu bar, sırasıyla sağa sola doğru hareket edecektir. Hangi tarafa falso almasını istiyorsanız seçiminizi yaparak bu seçeneği de değerlendirmeden çıkarmalısınız.

Son olarak da en sağ kısımdaki güç seçeneğini belirleyerek topun hangi hızda kaleye ulaşacağını ayarlayın. Sarı kısım yani orta tarafta bulunan gösterge, topun normal hızda gideceğini işaret etmektedir. Tüm bu seçenekleri sırasıyla seçerek topu en etkili şekilde kaleye atmaya çalışın. Vuruşlarınızda yüksek isabet oranı sağlayarak oyunu kazanmaya çalışın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.