-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Penguen 2.0 Güncellemesi

ads
ads
seo

Google Penguen  Güncellemesi

Google, Penguen güncellemesini geçtiğimiz günlerde yapmıştı.  Peki nedir bu penguen güncellemesi?  Google, sürekli kendini  ileriye seviyelere getirerek yeni algoritmalarla karşımıza çıkıyor. Google'nin amacı insanlara daha iyi, kaliteli, doğru bilgiler sunan arama sonuçlarını iyi bir şekilde listelemeye çalışmaktadır.  Her ay belirli aralıklara   bir çok güncelleme yapıyor.  Geçen yıl  yeni algoritması ile penguen güncellemesini yapmıştı. Amaç webspam ile  mücadele etmek niteliğinde bir güncelleme ile kendini gösterdi. Google resmi olarak  güncellemeyi tanıtarak, algoritmanın adını Penguen olarak bizlere açıkladı. 

Güncellemenin getirdiği yenilikleri şöyle sıralayabiliriz:

Adult,  spam ağırlıklı olan sitelerin arama motorlarından çıkarılacağı  hakkında bilgiler aktarılmaktadır. Keyword anchor text  değerlerinin azalacağı yönünde söylenen bilgiler, dünyanın en büyük webmaster forumlarında ve yabancı sitelerde söylenmektedir.  Fakat kesin bir şey  bu konu hakkında  söylenemez. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.