-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Google Plus’ta Takipçi Sayını Çoğalt

ads
ads
google

Google + Takipçi Nasıl Arttırılır?

Google Plus'ta Takipçilerini Arttırma Yöntemleri

Twitter, Facebook ve diğer sosyal ağların faydalı olabilecek tanıtımlarını bir önceki konularımızda yapmıştık. Bugün Son zamanlarda oldukça popüler olan Google Plus ile takipçileri doğal yoldan nasıl çoğaltabiliriz öğreneceğiz.

Sosyal Ağ sitelerinin vazgeçilmezlerinden bir tanesi takip edilmektir. Bu durum bütün sosyal medya siteleri için geçerlidir. 

Google Plus Nedir?

Google Plus, diğer google araçları ile çevrenizdekiler, arkadaşlarınız ve sizleri takip edenlerle birlikte buradaki yapılan etkinlikleri ( paylaşımları ) paylaşabileceğiniz sosyal ağdır.  Diğer sosyal ağlar ile benzerlikleri vardır.  Benzer yanları:  Sosyal medyanın olmazsa olmazlarından olan takip etme ve takip edilme sistemidir. Google Pluıs'ta bu durum aynıdır. Ancak farklı isimlerle anılmaktadır. Çevreler olarak adlandırılmaktadır. Çevrenizde sizi takip eden ve sizin onları takip edebileceğiniz kişiler vardır.  Çevrelerde kategorilendirme vardır. Arkadaşlar, aile, tanıdıklar  vb. bölümler mevcuttur. Dilerseniz kendinize özel bir çevre oluşturarak takipçilerinizi buraya göre kategorilendirebilirsiniz.

Google + Takipçi Arttırmak

Shared Circle: İlk olarak Google Plus’ın diğer sosyal ağlarda olmayan tek özelliği ile tanışalım Çevre Paylaşımı. Twitter ve Facebook’ta listelere benzer şekilde Google Plus’ta da takip ettiklerinizi listeliyorsunuz. Fakat G+ size listelerinizi paylaşabilme imkanı sağlamktadır.. En Fazla 500 kişilik çevre oluşturabilirsiniz. Paylaşılan çevreleri tek bir bölgeden takip edebilirsiniz..  Twitter'daki gibi takip edildikçe takip edilebilirsiniz. Bu yöntemi Google Plus için kullanabilirsiniz. Takip ederseniz takip edilme oranınız hızla artacaktır.. Yapmanız gereken eylem, G+ arama kısmına Shared Circle yazmak. Herkesin görebileceği onlarca paylaşımı görebileceksiniz.


Uncircle Inactives: Google Plus'ın kötü durumlarından biri diğer sosyal ağlara nazaran aktif kullanıcısı genel olarak çok değildir. Google + kullanıcılarının yoğunluğu inaktif kullanıcılarıdır. Bu kullanıcıları çevrelerinize eklemeniz size olumlu geri dönüş sağlamayacaktır. İnaktif kullanıcıları belirlemek için aşağıdaki anlatılanları uygulayın.

Buradaki "https://chrome.google.com/webstore/detail/circloscope-free-inactive/dhcfgcecigkknnimiljlbcjmnbeeodhl" Eklentiyi Chrome'a kurun. Sol kısımdaki çevrelerimizden çoğaltmak istediğinizi işaretleyip Apply Inc/Exc ‘e tıklayın.  Alt kısımda kaç tane inaktif kullanıyı listeleyeceğiniz yazıyor. Devamın da Check Activity’e tıkla. Aktif kullanıcıların yanında OK işareti bulunurken  inaktif kullanıcıların yanında X işareti yer alamktadır.  İşlemleri  bitirdikten sonra yapacağınız eylem Uncircle’a basmak.  Bu sayede artık hiç aktif olmayan kullanıcıları takip etmeyeceksiniz.


Uncircle Uncirclers+ : En önemli bölüme geldik.  Buradaki "https://chrome.google.com/webstore/detail/circloscope-free-uncircle/fnckobddbbbgfabnhogmncmghngohflh" chrome eklentisini tarayıcınıza kurun. Arama yapacağımız çevreleri seçerek Apply’e basın. (Sol bölümde seçtiklerinizi arar) Arama sonunda yapmanız gereken işlem Uncircle’a basmak.  Sizi takip etmeyenleri belirleyip takibi bırakmak için gerekli eklentilerden biridir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.