-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzai Uyuşturucu Nedir ve Zararları Nelerdir?

ads
ads

Bonzai kullananlar jamaica kullananlar bonzainin zararları jamaica'nın zararları 
Bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonsai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. türkçeye bonzai olarak geçmiştir...
Bundan 3 - 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyuşturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkes buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyuşturucu tek seferde bile ölüm riski oluşturabiliyor ve öldürüyor. 

Örneklerini belki görmüş ve ya duymuşsunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır zamanın en tehlikeli uyutturucuları arasındadır. Kullanıldığı zaman terleme ağız kuruluğu Bad trip yani ölüm tribi de denir buna. Ölüm tribine girildiği zaman ölüm riski % 99 dur. Bir anda dünyadan baska bir yere gidiş, halisülasyon görme, öldüğünü ve yahut öleceğini düşüncelere kapılıp, kalp krizi geçirerek ölüme neden olabiliyor..
Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa içmenizi tavsiye etmem. Mutluluk yerine mutsuzluk tedirginlik uyuşukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağını son kez ismini duyun ve unutun hayatınızda bu ismi duymamış olun ve unutun gitsin..
Jamaika Gold + Jamaika Süpram + Jamaica VIP + Jamaika Exterme vs Nedir?
Jamica sınıflarına ayrılır yukarıdaki başlıktaki gibi isimleri vardır kalitesine etkisine göre bu isimler değişmektedir. Eskiden yasal olan bu maddeler yakın bir zamanda ülkemizde uyuşturucu sınıfına girmiş bulunmaktadır. Cezaları da çok ama çok ağırdır. Aslında bu da bir bonzai çeşididir. Sadece geldiği ülke yetiştirildiği ülke Jamaika olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir. 
Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması, ani kan basıncı yükselmesi, ateş basması, halisülasyonlar görerek, korkular yaşayarak kalp krizi geçirip öldüren bir maddedir..
Tek dumanda bile ölüm riski % 99 olan bünyeye göre ve ya kullanıcıya göre bu değişir, sonuçta anlık ölümlere neden olan bir maddedir. 
Uzun süre kullanımında ne gibi belirtiler oluyor diyeceğim ama bu maddeyi 2 sene kullanan hiç görmedim. 

Jamaica ve bonzai’yi 5 - 6 kez kullanımdan sonra insan üzerindeki etkileri: 
Vücudun muhtelif yerlerinde iri sivilceler çıkar, deri hastalıkları görülür, saç dökülmesi olur, hafıza kaybı yaşanılır ve delilik gibi rahatsızlıklara yol açar.
Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz. En önemlisi canınız gitmese bile sağlığınız gidecek..
Çok geç olmadan uzak durun....!

Yazar: ibrahim fırat  ( iF )

Devamı İçin TIKLA BONZAİ

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.