-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaybolmuş Küp zeka oyunu

ads
ads


Gerçek bir online zeka oyunu ile tanışmaya ne dersiniz. Oyunumuzun adı: Kaybolmuş küp. Bu keyifli zeka oyunu oynayarak, ne kadar dikkatli ve şekilleri yerleştirme konusunda ne kadar iyi olduğunuzu görebilirsiniz. Zeka oyunları oynarken, diğer oyunlarda olduğu gibi vakit kaybetmiş olmazsınız. Oyunu sadece eğlenmek için oynamayın. Her bir zeka oyununun size farklı getirileri olacaktır. Sizi düşündürüp, zorlayacak oyunlar tercihiniz olmalı. Bu zeka oyunumuz siz oyun severler için gerçekten çok faydalı bir oyundur. Oyunumuzda sarı kübik şeklimizi yerine götürmeye çalışacağız. Ama önce bulmacayı çözmelisiniz. İlk başlarda kolay g,b, gözüken oyunumuz git gide, zorlaşarak size eğlenceli vakit geçirtecektir. Bulmacalar, hafıza ile ilgili bir çok hastalığın tedavisi ve önleyici etmenidir. Bunu sakın unutmayın. www.onlinezekaoyunu.com sitesinde bir çok farklı oyunu oynayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.