-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Vücut Geliştirme Ve Diyet Uygulaması ( Android )

ads
ads
android
Teknolojinin gelişmesiyle Android cihazlar hayatımızın bir kısmında yer almaktadır. her yönüyle Android  uygulamalar bizlerin yardımına koşmaktadır.  Sürekli yenilenen ve yeni uygulamalar ile karşımızda. Bugün ki konumuzda sağlık alanında yapılan  "Diyet ve Vücut Geliştirme" uygulamasının tanıtımını ve incelemesini yapacağız.

Bu uygulama Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Yazımızın sonunda indirme bağlantısını vereceğiz. 

Uygulamanın amacı:  Rahatlıkla vücut geliştirme hareketlerini görebilirsiniz ve vücudunuza uygun hareketleri yapmanıza yardımcı olur.  Uygulamanın içinde bulunmakta olan özellik, ideal kilo hesabı menü yardımı ile kilonuza göre en iyi bilgleri bulabilir  ve ona göre gereksinimleri yaparsınız.  Spor, sağlık vb.  özellikleri bünyesinde barından Android Vücut Geliştirme ve Diyet uygulaması ile kullanıcısına  10 günde 5 kilo verdirmeyi hedefleyen birde diyet bölümü yer alıyor. . Google Play Store üzerinden araştırma yaptığınızda göreceksiniz bu uygulama için gayet olumlu yorumların yer aldığını..

Uygulamayı indirmek için >>   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vucut

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. yüzlerce uygulamadan sadece biri. fakat ne yazık ki bazı uygulamalar çok basit ve saçma olabiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Fitness'a giden biri olarak bu uygulamayı deneyebilirim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.