-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bayan & Erkek Cüzdan Modelleri ve Fiyatları

ads
ads
Bayanlar genel olarak deri cüzdan kullanmaktadırlar. Ancak bazı markalar tesktil veya poliüretan benzeri malzemelerden üretilmiş cüzdanlar piyasaya sürüyorlar. Kadınlar hem uygun fiyatlı hemde biraz kullanıp değiştirmek isteyeceklerinden dolayı uygun fiyatlı olan cüzdanları da tercih edebiliyorlar. Hakiki deri cüzdan ortalama olarak 10 yıl kullanılabilmekteyken, diğer malzemelerden üretilmiş cüzdanlar 6 ay civarı kullanılmaktadır. Cüzdan fiyatları hakkında da kısaca bilgi vermek gerekirse 10 TL den 45.000 TL ye kadar cüzdan bulmak mümkün. 45.000 TL ye cüzdan mı olur demeyiniz oluyor :) Elmas ve altın işlemelerle süslenen ve kişiye özel tasarımla üretilen bu cüzdanlar bu fiyatlara alıcı bulabiliyor. Ancak genel olarak deri cüzdan fiyatlarına bakacak olursak ; erkek deri cüzdan fiyatları 40 TL ile 90 TL arasında , bayan deri cüzdan fiyatları ise 60 TL ise 120 TL arasında değişmektedir. Bu verilen fiyatlar hakiki deriden üretilen cüzdan fiyatlarıdır.

Deriza.Com sitesinin satış istatistiklerine göre bayanlar 2013 yılında en fazla kırmızı , fuşya , mor , turkuaz , siyah renklerini tercih etmektedirler. Yani her 10 kadından 8 tanesi renkli cüzdan tercih etmektedir. 2 kadın ise siyah veya kahve cüzdan tercih ediyor. Bayanlar genellikle uzun kesimli cüzdan modelleri tercih ettiğinide söyleyelim. Yani kısa cüzdanlar yerine daha çok büyük ve uzun olan cüzdanları tercih ediyorlar. Erkekler ise en fazla siyah, kahve , taba renklerini tercih etmektedirler. Yazımızın sonunda kadınların ve erkeklerin en fazla tercih ettiği cüzdan modellerini görebileceksiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.