-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Büyük Budapeşte Oteli (2014) Filmi

ads
ads
Büyük Budapeşte Oteli (2014)

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel Filmi


Vizyon Tarihi: 11 Nisan 2014
Yapımı : 2014 - ABD
Tür : Dram , Komedi
Süre: 100 Dakika.
IMDb: 8.2
Yönetmen : Wes Anderson
Oyuncular : Jude Law , Tilda Swinton , Adrien Brody , Edward Norton , Owen Wilson
Senaryo : Wes Anderson
Yapımcı : Miki Emmrich

Büyük Budapeşte Oteli filminin özeti:


2014 yılının  en güzel filmi ile karşınızdayız.  Filmin IMDb puan sıralamasında 10 üzerinden 8.2'lik değerler  oldukça yüksek yere ulaşmıştır. Keyifli ve sıkılmadan izleyebileceğiniz çok güzel bir yapıt. Hem güldüren hem düşündüren sanatsal, dram ve komedinin birleştiği izlenilesi filmlerin en başında yerini alır.

İki savaş arasındaki dönemde ünlü bir Avrupa otelinde lobi çalışanı  olarak çalışmakta olan  Gustave H ile lobi görevlisi Mustafa’nın dostluklarını anlatan eğlenceli bir hikaye.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.