-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kaplanın Kurbanı Genç Adam

ads
ads

Beyaz Kaplan Hindistan'da Adamı Parçaladı


Bazı kaynaklara göre dehşet verici bu olay 13:00 zamanında gerçekleştiği bazı kaynaklardan edinilen bilgilerdendir. Olay yeri Hindistan'ın Delhi ilinde meydana gelmiştir.

Hayvanat bahçesinde olan beyaz kaplan'ın bulunduğu alana genç bir adam düşerek kaplan tarafından farkedildi. Beyaz kaplan genç adamın etrafında 10 ile 15 dakika durarak genç adamı izledi. Bunun neticesinde kaplanı adamdan uzaklaştırmak için taş atarak ve değişik yöntemlerle yem olmasına engel olunmak istendi ama ne yapıldıysa kaplanın dikkatini dağıtamadılar.

Olay yerinde kaplan bir süre sonra adama pençe darbeleri vurarak boğazından ısırarak kendi barınağına götürdü. Genç adamın 20'li yaşlarda olduğu söylenmektedir. Kaplan bakıcıları ölen adamı çok kez uyardıklarına rağmen oraya atladığını veya düştüğünü açıkladılar. Buna göre sarhoş olabileceği düşünülmektedir.

Yetkililer bu konuda çok yetersiz kalmış ve genç adamın kaplanın kurbanı olmasını engelleyememişler. Herhangi uyuşturucu iğne veya şok ile uzaklaştırılabilir veya en basitinden kaplanı bayıltabilirlerdi. Görevlilerin bu olayla ilgili eksikleri olduğu kesindir.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.