-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Birleşen Gönüller Filmi (2014)

ads
ads
Birleşen Gönüller Filmi (2014)

Birleşen Gönüller Filmi Hakkında:

Yerli yapım olan "Birleşen Gönüller Filmi" 24 Ekim 2014 Cuma günü vizyona girmiştir. Yönetmen koltuğunda "Hasan Kıraç" ve oyuncu kadrosunda bulunanlardan bazıları "Hande Soral , Fikret Hakan , Serkan Şenalp , Ferdi Akarnur , Atılgan Gümüş" 2014 Türk Yapımı ve vizyonda olan sinema filmidir. "Birleşen Gönüller "

Birleşen Gönüller Filminin özeti:


Acımasız bir savaş vardır. Sovyet Rusya'sı ve Naziler arasında, sene 1940 yıllarından bahsediyor. Cennet ve Niyaz daha yeni evlenmiş çiftlerdir. Savaş nedeniyle ayrı düşeceklerdir. Birbirine bağlı büyük aşkları vardır. Naziler neredeyse tüm köyleri işgal altına almış ve kuşatmıştır. Köy halkını zorla Almanya'ya çalışmaya götürmek için hazırlıklar yapılır. Bir yolunu bulup kaçma planları yaparlar, Niyaz kaçar ancak geride Cennet kalır. Cennet yakalanır. Yeni doğmuş olan bebeği ve geride kalan eşi için kendini yer bitirir. Hayattamı, öldümü ve hiçbir şey bilmiyordur. Film bir yolculuğun, aşkın, sabrın ta kendisidir.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.