-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Motorola Droid Turbo

ads
ads

Motorola Droid Turbo Resmi olarak tanıtımı gerçekleşti!


Motorola ailesine ait yeni akıllı cep telefonu olan "Droid Turbo" 28 Ekim 2014 Salı günü bir etkinlikte resmi olarak tanıtımı yapıldı. 


Motorola Droid Turbo Özellikleri Neler?

Oldukça yüksek seviye diye tabir edilen cihazlardandır. 5.2 inç büyüklükte  ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip olan ekranı bünyesinde barındırmaktadır. Bu ekran muazzam bir değer olan 565 ppi piksel derinliğine sahiptir.

Motorola Droid Turbo


Qualcomm'un şuan  kullanılmakta olan  en etkili işlemcisini bünyesinde barındıran yeni  akıllı model cep telefonunda  2,7 GHz hızında çalışmaktadır.  Snapdragon 805 yer almaktadır.  600 Mhz hızında çalışmakta olan  Adreno 420 GPU'sunun yer aldığı  Motorola Droid Turbo'da  ayriyeten  3 GB RAM bulunmaktadır.


Motorola Droid Turbo 1



DROID Turbo'nun en önemli özellikleri arasında yer alan oldukça büyük  3900 mAh bataryası dikkatleri çekiyor, başka bir şarja gereksinim duymuyor.  2 gün süresinde sorunsuz hizmet verebilecektir.. Bunun yanı sıra  15 dk bir şarjdan sonra cihazla 8 saat zamanla konuşma gerçekleştirebileceksiniz.


Motorola Droid Turbo 2


Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi bünyesinde barındıran motorolarının yeni akılısı "Droid Turbo" , 30 Ekim 2014 tarihinden  sonra  kontratlı olarak satışa çıkarılacaktır. 


Ülkemizde hangi tarihte satışa çıkarılacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmaktadır. Ancak en kısa  zamanda Türkiye'de satışa sunulması beklenmektedir.

Bir önceki konumuz >>  Sony Xperia Z3

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Görsellik olarak da hoş görünüyor. Bakalım nasıl olacak

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.