-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Çeyizlik lif modelleri

ads
ads

Çeyizlik lif modelleri

Çeyiz bohçalarında birçok ürün olur ama bizce ilk sırayı her zaman lifler alır. Hem gelinin çeyizine hem damadın çeyizine hem de gelin tarafından akrabalara dağıtılan bohçaların başında lifler gelir ve bazen bir adet değil, birden fazla yapılarak süslenip hediye edilir. Dolayısı ile de genç kızlar erek kendileri gerek ailesinin ördüğü banyo lifleri en özenli şekilde saklar ve bohçaların içine girecek şekilde özel motifler ve özel desenlerden oluşturarak saklamayı bir görev bilirler.



Peki, çeyizlik lif modelinin herhangi bir artısı ya da farkı var mıdır? Elbette vardır. Çeyiz için vereceğiniz ürünlerin daha özenli ve modelinin her yerde bulunmayan bir örnek olması çok daha tercih edilir. Güzel renk uyumları ve yumuşacık iplikler ile yapılacak ve hediye verilmek üzere sahiplerini bekliyor olacaktır.



En güzel modelleri önünüze döker ve ilk sırada evleneceğiniz kişinin annesi ve babası için güzel bir bohça hazırlar ve içine de çeyizlik lif modelleri koyarsınız. Daha sonrasında teker teker dağıtabilirsiniz çünkü zaten hepsi el emeği ve göz nurudur. Elbette ne kadar özenli örülen ve güzel motifli bir lif hediye edilirseniz o kadar çok artı alırsınız ama bizce liflerin önemi zaten emek verilmiş olmasından geçiyor ve sizlerde hediye ederek bunu fazlası ile başarmış olacaksınız.



Bohça lif modelleri için görülmemiş olan modelleri tercih edip en yeni lif modellerini baz alabilirsiniz. Birden fazla örnek kullanmanız ve uyum sağlamanız çok daha güzel bir görüntü verecektir. Desenleri ile bildiğimiz motifler olabilir ama onu süslemesi ve renk ayarlarını yapması ise sizin zevkinize ve yeteneğinize kalmış olacak. Dilerseniz kurdele ile süsleyebilir ya da fiyonklar ile çevreleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.