-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Çindeki Sırrı Çözülemeyen Gizemli Olay

ads
ads
Eylül 2012 yılında Çin'de yaşanan bu olayın üstünden yıllar geçmesine rağmen hala sırrı çözülebilmiş değil. Bir sokak kamerasına yansıyan görüntülerde bisikletli kişi hızla yola çıkıyor ve ondan daha hızlı şekilde gelen bir kamyon tam üstünden geçeceği sırada bir kişi onu kurtarıyor ve yolun öbür tarafında sanki o an yaşanmamış gibi çekiyor. 

Bu olay gerçek mi? sahte mi? bunu tam olarak kimse bilmiyor. Ancak birçok görüş var, İnternet aleminde insanların çoğunluğu fake (sahte) diyor. Fakat insanların çoğu zaten ne görürse fake demeye alışmış, üstünde iyi bir inceleme ve araştırma yapılmadan bu sözleri birçok inanmamak için der. Profesyonel şekilde bir araştırma sonucunda gerçek mi sahte mi olduğu anlaşılır. Bu yüzden bazı kaynaklarda bu olayın gerçek olduğu yönünde söylentiler var. 

Sonuç olarak zaten izleyen kişiler inanmak veya inanmamak arasında kalıyor.  Eğer gerçekse değişen bir şey olmaz,  eğer gerçek değilse kim hayal ettiyse ve bu kurguyu yaptıysa çok iyi iş başarmış demektir. 

Videoyu izledikten sonra bu konu hakkındaki görüşlerinizi  yorum kısmından yazınız.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.