-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doğru Adımla Başlar İş Hayatı

ads
ads
             Her insan bir gelecek düşünür, hayaller kurar bunları gerçekleştirmenin yolu bazen maddi bazen manevidir. Maddi boyut aslında insanoğlunun yaşamını devam ettirebilmesi için bir araçtır.
                 Altı yaşından beri eğitim hayatı olan insanın gençlik çağlarına gelince ileride olmak istediği konum yapmak istedi mesleğe karar vererek eğitimine yol çizer. Sonra da iş para kazanmaya gelir. Kendime uygun geliri iyi bir işi nereden, nasıl bulacağım sorusu doğar. Dünyanın dönmesi nasıl bir periyodikle gerçekleşirse içindeki hayat ta öyle devam eder.
cv

                 İşe ihtiyacı olanlar ile işçiye ihtiyacı olanlarda böyle buluşur işte. Firma personel alımı için ilan verir, kişide kendine uygun işi aramak için ilanlara bakar. Eskiden bunun tek yeri gazetedeki ilan sayfalarıydı. Gelişen dünyada ise bu durum yerini internet ortamına tamamen bırakmaktadır.

             Kişi internet sitelerinden aradığını sitedeki yerin anahtar kelime yazma yerine mesela Ankara iş ilanları gibi ana kelimeyi yazınca tüm Ankara’daki ilanlara ulaşmış olacaktır. Bu kişinin çalışmak istediği şehri yazarak gerçekleşen bir durumdur İstanbul içinse İstanbul iş ilanları gibi. Adana ise adana iş ilanları gibi. İnternet ortamında girebilecek ve istenilen kriterlerde aranılan iş sektörleriyle ilgili bir yerde www.cvhunter.net sitesidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş ayrıca kaynak siteyi çok beğendim, yazıyla alakalı olarak sunduğunuz siteyi sık sık inceleyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.