-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » Evde Canı Sıkılana 2015 Filmleri

ads
ads
    Sizlerin de evinizde otururken canınız sıkılıyor, yapacak bir şey bulamıyor musunuz? O halde, siz de güncel 2015 filmlerini izlemeye ne dersiniz? İster sinemaya gidip, isterseniz de online film izleme sitelerini açıp, izleyebileceğiniz bu birbirinden harika 2015 yapımı filmleri bu yazımızda sizler için topladık. İyi seyirler dileriz.

   Ölüm oyunu, 2015’in ilk aylarında vizyona giren, başarılı bir korku filmi. Ölüm Oyunu filminde, gerilimi iliklerinize kadar hissedecek, heran nereden ne çıkacağı korkusu içerisinde olacaksınız.
   Ölüm Oyunu filminden hemen sonra, listemizin ikinci sırasında Viral yer alıyor. Bu da, 2015’in ilk günlerinde vizyona giren, başarılı bir korku filmi. Filmin senaryosu pek çok kişinin elinden geçmiş ve beyaz perdeye bu şekilde aktarılmış. Farklı ellerden geçen filmin, renkli yönünü, korku dolu sahnelerinde bolca göreceksiniz.


Evde Canı Sıkılana 2015 Filmleri



   Outcast gene 2015 yıllarının ilk aylarında, beyaz perde ile izleyicisinin karşısına çıkan bir film.  Fantastik tarzda oluşturulan, Outcast, geçmişinde karanlık bir savaşçının yeni hayatını konu alıyor. Filmde, bolca aksiyon sahneleri mevcut. Keyifle izleyeceksiniz.

   2015’e bomba gibi giren, Akrep Kral serinin dördüncü filmi, Akrep Kral 4 ile fantastik dünyanın en iç noktalarına ulaşacaksınız. Bu filmde, eski kral, yakın dostu tarafından ihanete uğruyor. Bu ihanet onu, karanlık güçler ile başbaşa bırakacak gibi gözüküyor, bakalım neler olacak.


   88’de 2015’in ilk aylarında izleyici ile buluşan filmler arasındaki yerini aldı. İntikm hırsı ile sevgilisinin katillerinin peşine düşen bir kadın, filmin başrol oyuncusudur. Gwen, sevgilisinin katilini bulup, ona hak ettiği cezayı vermek için, elinden geleni yapmaktadır. Hemen hemen her yolu deneyen, Gwen, en sonunda katilin kim olduğunu öğrendiğinde çok şaşıracaktır.

2015 filmleri


      Fatih’in fedaisi filminde, tarihi öğelere çokca değinecek, keyifle izleyeceksiniz. Harika bir film, tarihi dokuya değinerek işlenmiş efekt sahneleri ile izleyiciyi bekliyor. Fatih’in Fedaisi, 2015’te sizleri bekliyor.

    JUSTİCE LEAGUE: THRONE OF ATLANTİS filmi de gene fanstasyik tarzda oluşturulan, 2015’in filmleri arasında. Animasyon türünde oluşturulan film, adından da anlaşılabileceği gibi, kayıp şehir atlantisi konu alıyor. Animasyon olmasına aldanmayın, filmin hitap ettiği kitle oldukça geniş.

   Vice filmi ile aksiyonun doruklarına ulaşacaksınız. Bruce Willis’in başrolde oynadığı bu eşsiz aksiyon filmini, 2015 yılı itibari ile mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz. Filmi izleyecek bir platform bulamazsanız, Fimcuk sitesinden, yüksek kalitede izleyebilirsiniz. 

Evde Canı Sıkılana 2015 Filmleri 1


    Birdman yani kuş adam da gene 2015 yılınan ilk aylarında izleyici karşısına çıkan filmler arasındaki yerini alıyor. Filmde bir tiyatro sahnesi sırasında ortaya çıkan kaos ortamı ile oyuncuların sebebi bilinmeyen şekilde yaralanması ile olay örgüsü başlıyor. Gizem ve aksiyonun bolca olduğu, Birdman filmine bayılacaksınız.

    Tevar filmi de gene 2015’in tavsiye edilen vizyon filmleri arasında. Dram kategorisinde oluşturulan, Tevar hint filmi, izleyicisini zaman zaman güldürüp, zaman zaman ağlatabilme özelliğine sahip.

    2015 yapımı Hacker – Blackhat filmi de biraz bilimkurgu biraz da aksiyona kaçan türde bir film. Siber suçlar işleyen grubu konu edinen filmde, siber suç dünyasına dair geniş bilgiler edinirken, aksiyon sahneleri ile yerinizde duramayacaksınız.

Evde Canı Sıkılana 2015 Filmleri 2

    Size tavsiye ettiğimiz tüm bu 2015 filmleri izlemek için, tavsiye adresimiz Filmcuk isimli, online film izleme sitesidir. Bu sitede, bu filmleri ve çok daha fazlasını en iyi kalited, ses senkronizasyonlarında hiçbir hata olmaksızın izleyebilirsiniz. Filmcuk sitesi emsallerinden oldukça farklı, kalitesini ilgili adminlerinden alan, başarılı bir sitedir.  Rakipleri Filmcuk’u kendilerine örnek alır. Filmcuk’un tek rakibi, kendi sitesidir. Eğer, internetten film izlemek istiyorsanız, tercihiniz Filmcuk.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.