-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Herşeye Rağmen Hala Çizgi Film

ads
ads
Okul olmadığı zamanlarda öğrenciler tv de çizgi film*izlemeye bayılırlar. Aslında her erkeğin çocukluk yıllarında izlemeyi en çok sevdiği programdı çizgi filmler.


Kendi çocukluğumda izlemekten en çok keyif aldığım çizgi filmler Kaptan tsubasa, pokemon, jetgiller, ayı yogi vs diye sıralayabilirim. Çocukluğumuzun ve zamanımız çocuklarının en çok sevdiği çizgi filmlerin sevilen bölümlerini alternatifli videolarla birlikte bir araya getirerek güzel bir kaynak oluşturduk. Bir çok çizgi filmin hemen hemen tüm sezon, tüm bölümleri eklendi sizler için.


 Herşeye Rağmen Hala Çizgi Film

Çizgi film arşivimizde en çok beğenilen ve izlenenler arasında penguen çizgi film kategorisinde yer alan madagaskar penguenleri çizgi filmi. Yakın zamanda bu çizgi filmin animasyon filmi de sinemalarda gösterime girdi. İzlenme rakamlarına baktığımızda çocuklarımız hayvan karakterlerinin olduğu çizgi filmleri seviyorlar. Beklentilerin üzerinde ilgi gördü. Madagaskar penguenlerinin ardından benimde favorim olan çocukken hiç bir bölümünü kaçırmadığım hatta tekrar tekrar izlediğim pokemon çizgi filmi bölümleri yer alıyor. Üşenmeden her sabah erkenden kalkıp tüm bölümleri izlerdik. Pikaçu, ash ve arkadaşlarının maceralarını hiç kaçırmadım.


Sizlerinde geçmişte hiç kaçırmadığınız, izlemekten keyif alacağınızı düşündüğünüz çizgi filmleri izlemek için bekleriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.