-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Pc Webim | Bilgisayar ve Teknoloji

ads
ads
İnternet Bloğu, kurulduğu günden itibaren ziyaretçilerine en kaliteli bilgileri paylaşmaya çalışan güncel bir blog oldu. Pc Webim kelime olarak Pc ve Web kelimelerinden oluştuğundan dolayı bilgisayar ve internet alanında birçok içerik üretti. Hata Çözümleri kategorisini açarak karşılaşılan hatalara çözüm getirdi. Bilinmeyen bilgisayar terimlerini  açıkladı, uygulama tanıtımları yaptı ve Webmasterları unutmayarak Web Araçları kategorisini de açtı ve webmaster arkadaşlar için içerikler üretti.

Pc Webim | Bilgisayar ve Teknoloji


Bilgisayar ve Teknoloji kategorisi ile de oyun severleri unutmayarak oyunlarla ilgili yama ve inceleme paylaşmayı eksik etmedi.

Filmler kategorisinde Pc Webim yöneticileri gidip sinemada izledikleri filmlerin eleştirilerini yazdılar. Bu sayede filmi izlemeyen kullanıcılar film hakkında bilgi sahibi oldular.

Pc Webim kendisini güncel oluşuyla ziyaretçilerine tanıttı. Her gün yeni içerikleriyle ziyaretçilerine yeni bilgiler öğretti. Her gün gelişmekte olan bir site olarak ziyaretçilerimizin de desteklerini bekliyoruz.

Pc Webim'e ulaşmak, soru sormak, sohbet etmek istersen aşağıdaki mail ve skype adresleri üzerinden ulaşabilirsin.

Mail: destek@pcwebim.com

Skype: pcwebim
"Bilgisayardan korkmuyorum, onun yokluğundan korkuyorum."

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.