-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » The Walking Dead 5. sezon Son Bölüm (9 Mart)

ads
ads

The Walking Dead 5. sezon 13. bölümü Ekranlara Geldi.


Yürüyen ölüler (The Walking Dead) dizisi 9 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı. Tüm dünyanın beğeniyle izlediği ve izlenme rekoru kıran gerilim dizisi 5. sezonda zirvede olmayı başardı. 13. bölümü FX tv kanalında izleyiciyle buluştu. AMC yapımı olan Yürüyen ölüler dizisi izleyenleri ekrana kitledi.



The Walking Dead 13. bölüm özeti:


Rick ve Darly kaygı içinde ve  Aaron yaptığı teklifi kabul ederek ıssız ve zombilerle dolu yola çıktılar. Tam olarak nereye gittiklerini ve başlarına ne tür belalar geleceğini bilmeden. Çünkü başka çareleri ve planları olmadığından dolayı teklif kabul edildi. 

Rick çocuklarının geleceğini düşünürken, Aaron ise gruptaki kişiler gayet iyi tavırlar sergilese de kuşkular hiç bir zaman eksilmedi. Rick grubun önderi olduğu için her zaman doğru kararlar vermesi gerektiğini ve insanların zarar görmesini istemediğinden dolayı sıkıntılı anlar yaşadı.  Rick  Aaron'a sorular sordu ancak aldığı yanıtlar genel olarak tatmin edici cevaplar değildi. 

Kapının ötesinde neler olduğu gerçeği ise 13. bölümde tümüyle ortaya çıktı.  The Walking Dead son bölümde  Aaron'un samimi davranışları gerçek mi?  yoksa sahte mi?  tüm detaylar   meydana çıktı. 

Yürüyen ölüler bir zombi dizisi olduğu halde  5 sezondan beri soluksuz kendini izleten ve dünyanın en iyi dizilerinin başında gelir. Her ne kadar kurgusu basit gibi görünse de dizide izleyiciyi bağlayan sıra dışı gelişmeler ve farklılık ile uzun yıllar kendine hayran bıraktı. Gizemli havası ve zombilerden kaçış, arkadaşların samimiliği veya samimiyetsizliği ile 5. sezon 13. bölüme kadar soluksuz izlendi. 


The Walking Dead 5. sezon Son Bölüm



Rick ve Grubunda Olanları Daha Zor Günler Beklemektedir.

Kısa bir özete göre dünyayı saran ölümcül virüse hala bir çare bulunamamış ve birçok insan zombiye dönüşmüştür. Tek umutları Rick ve yeni bir dünya için herkesin ona ihtiyacı var. Ancak çok zor günler onları bekliyor. Grubun içinde değişimler olacak ve ayrışmalar aynı zamanda güvensizlikler de ortaya çıkacak. 


The Walking Dead 5. sezon 14. Bölüm Fragmanını izlemek için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın


https://www.youtube.com/watch?v=qOMQZYnFr5I

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. İlk bölümünden itibaren güncel takip ettiğim dizi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.