-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Yeni MacBook Apple'dan

ads
ads

Bu zamana kadar ki en ince Mac olan dizüstü bilgisayar serisine bir yenisini ekledi.  Apple yeni MacBook'un tanıtımını yaptı.

Oldukça hafif ve bileşenlerinin ağırlığı sadece 0,9 kg olan yeni MacBook 13.1 mm inceliktedir. Yeniden tasarlanan Mac bu zamana kadar en ince ekranlı dizüstü bilgisayarını ailesine kattı. 

12 inçlik ekrana sahip olan Mac, Retina ekranı bünyesinde barındıran ve  önemli miktarda  çok daha ince ve aşırı duyarlı olan, Apple tasarımı, büyük boyut  bir klavye bulunmaktadır.  Mac'e yeni bir etkileşim özelliği boyutu sunangetiren sıra dışı bir Force Touch trackpad'e, veri aktarımı ile , video çıkışları aynı zamanda tek bir konnektörde şarj için ilgi çekecek kompakt USB-C bağlantı noktasına ve bütün gün boyunca pil ömrü sunması için alanın her milimetresini en iyi seviyede tutan muhteşem pil ömrü de özellikleri arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra, MacBook ilk defa üç şahane alüminyum kaplama seçenekleri ile  kullanıcıya sunulmaktadır. Gri, altın ve gümüş olmak üzere ve tümüyle metal bir kasadan ibaret olan yeni MacBook tasarımı ile çok ilgi çekti.


Yeni MacBook Apple'dan



MacBook Fiyatı Ne Kadar?

Dünya genelinde en kaliteli  dizüstü bilgisayarı üreten Apple'ın yeni ürünü 10 Nisan 2015 Cuma günü Apple mağazalarında satışa sunulacak.  Yeni MacBook'un fiyatı ise  4.299 ile 5.299 TL'den başlayan  fiyat aralıklarıyla özelliklerine göre satışa sunulacaktır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.