-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 7. SINIFLAR İÇİN MATEMATİK, SOSYAL BİLGİLER, FEN VE TEKNOLOJİ ÇALIŞMA KİTABI CEVAPLARI

ads
ads
7. sınıflar için matematik çalışmakitabı cevaplarına sitemizden rahatlıkla ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 7. sınıf matematik çalışma kitabının içerisinde öğrencilere sunulan konuların sonlarında bulunan ve kitabın en sonunda bulunan tüm testlerin ve soruların cevaplarını siz değerli öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla sitemizde sunmaktayız. Ancak bu cevapları soruları kendiniz çözmeden buradan almanız sizler için yararlı olmayacaktır. Matematik dersi bir çok formül barındıran bir derstir. Bu yüzden soruları önce kendi bildiklerinizle çözmeli daha sonra sitemizden doğru yanıtlarla karşılaştırmalı ve kendi yanlışlarınızı kendiniz görmelisiniz.

ders


                7. sınıflar için sosyal bilgiler çalışma kitabı cevaplarınısitemizde siz değerli öğrencilere yardımcı olmak amacıyla sunuyoruz. 7. sınıf sosyal bilgiler çalışma kitabının içerisinde bulunan tüm soruların cevapları sitemizde mevcuttur. Bu cevaplar sizlerin ödevlerinizde yanlışlarınızı görebilmeniz ve bu yanlışları düzeltebilmeniz için verilmiştir. Hiç kimse başarıya kolay yoldan ulaşamamıştır. Bu yüzden sizde kolay yolu seçip cevapları direk olarak almak yerine önce kendiniz soruları çözmeli daha sonra sitemizde yer alan cevaplarla karşılaştırmalısınız.


                7. sınıflar için fen ve teknoloji çalışma kitabı cevapları sitemizde mevcuttur. 7. sınıf fen ve teknoloji çalışma kitabı içerisinde bulunan tüm konuların ve kitabın sonunda yer alan tüm soru ve testlerin cevaplarını sizler için sitemizde barındırmaktayız. Öğreniminiz açısından bu cevaplardan önce soruları kendiniz çözerek çözemediğiniz sorular için sitemizden yararlanmanızı tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.