-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » AÖF Bahar Dönemi Sınavı (2016)

ads
ads
Açık öğretim  fakültesi güz  dönemi sınavlar bu ı haftasonu yapılacak. AÖF  imtihanlarının  yaklaşmasıyla öğrencilerdeki adrenalin  daha fazla olmaya başladı.  Açık öğretim fakültesi bahar döneminde vize imtihanına  girmek isteyen adayllar giriş  dosyasını  açıkça tedrisat fakültesi formel internet sitesi üzerinden alsuiliyorlar. engelsiz talim fakültesi girizgâh belgesi ve açık talim fakültesi ilkbahar dönemi vize test yeri sorgulama işlemleri hsuerimizin detayında. Her sene binlerce kişinin girizgâh yaptığı boş tedrisat fakültesi çıplak talim dışarıdan uzaktan üniversite kavramak isteyenlerin en çok rağbet ettiği adres oldu

açık talim fakültesi eğitim ve öğretimde ekonomik müşterek bulunduğu yera gelen çıplak tedrisat liseleri okunuşu engelsiz öğretim fakülteleri her gecen çağ daha da gereğinden ehemmiyet arz ediyor. açıkça tedris fakültesi 2016 Bahar dönemi antrakt imtihan okunuşu 2016 baharat dönemi yarıyıl sonu final test leri açıklanmıştır. örtüsüz tedris fakültesi öğrencilerinin bahar dönemi vize sınavları bu sene ilk olarak 16 - 17 april 2016 lerinde gerçekleştirilecek. İkinci ilkbahar sınavı ise 04 - 05 Haziran 2016 lerinde uygulanacak. Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 dönemi hareketsiz ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 inde gerçekleştirilecek.

AÖF imtihan TARİHLERİ hangi ZAMAN?

açık talim fakültesi öğrencilerinin bahar dönemi vize sınavları bu yıl ilk olarak 16 - 17 april 2016 lerinde gerçekleştirilecek. İkinci ilkbahar sınavı ise 04 - 05 Haziran 2016 lerinde uygulanacak. Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 dönemi yalnızca ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 inde gerçekleştirilecek.

Açık öğretim fakultesi  SINAV SAATLERİ

Ssuah oturum: 09:30-11:30
İkinci oturum: 14:00-16.00

AÖF GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN NELER GEREKLİ

açık tedris fakültesi imtihan antre belgelerinin edinilebilmesi düşüncesince vacip olan ilk nesne açıkça tedrisat fakültesi bürolarından kişilere zatî olarak verilen şifredir. boş tedrisat Fakültesi öğrencileri bu kod ile Anadolu Üniversitesi teklifli sitesi https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim üzerinden şakirt bili sistemine girebilir, engelsiz tedris fakültesi test antre yerlerini kolayca öğrenebilir. başkaca sınava ağrı özgü ihtiyacınız olan açıkça talim fakültesi test antre Belgesi’ni de gene aynı yerden edinebilir. Öğrenciler bu belgede yazılı olan test il, ilçe, bina, salon, sıra, ve saatte sınava yazılmak zorundadırlar. Fotoğraflı engelsiz öğretim fakültesi imtihan girizgâh belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir.

SINAVA GİRİŞ yoluna vacip BELGELER

*Fotoğraflı imtihan girizgâh BelgesiFotoğraflı okunuşu Onaylı Kimlik Belgesi
*Fotoğraflı ve duygudan damgalı nüfus cüzdanı, çoban belgesi, süresi geçerli pasaport, ıztırari askerlik görevini alegori getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler hakkında askerî hüviyet belgesi, Türkiye Barolar Birliği türünden verilen Baro Kartı/Avukat hüviyet Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar okunuşu bunların kanuncu mirasçılarına ilgilendiren pembe/mavi kartlar, vatan sayılmazsa yapılan sınavlarda o ülkeye ilgilendiren popülasyon cüzdanı niteliğindeki teklifli doküman bu amaçla kullanılır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.