-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » CAST AJANSI NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?

ads
ads
Vizöre karşı duracak olan yüzleri profesyonel bir şekilde seçen birimler cast ajanslarıdır. Televizyonlarda,filmlerde ve reklamlarda gördüğünüz yüzleri genelde cast ajansı aradaki iletişim ağlarıyla bağlantılı olarak seçer. Bu seçilen yüzler konusunda da elinden desteği gösterir. Bu desteği veren ajanslar işini ciddiye alan ve bu konuda profesyonel çalışan ajanslardır. Cast ajansı ülkemizde kamera olan her yerde yoğun bir şekilde görülen bir oluşumdur. Türkiye son yıllarda film,reklam ve özellikle dizi sektörlerinde yoğun bir talep mevcut. Bu talebi karşılamak için cast ajansları yoğun bir şekilde sıraya girmiş durumdadır. Kamera karşısında kendinize güveniniz mevcutsa,diksiyon konusunda dikkatli iseniz cast ajansına başvuru yaparsanız belki önünüzde yeni bir yol belirecektir. Son yıllarda genelde cast ajansları oyuncular konusunda daha hızlı reaksiyon vermeye başladılar. Gelişen dizi sektörüyle beraber yoğun bir talep mevcut olduğundan dolayı oluyor. 

Cast ajansı durumlarında en çok yakınılan konu ise başvuru yapan insanların geri dönüşlerde sıkıntı ile karşılaştığıdır. Buraya başvuru yapan arkadaşlarımız oynayabilecekleri alana göre,süreye göre,yere göre ve yüze göre seçildiği için her başvurusu olan kişiyi kamera karşısına çıkaramıyoruz. Ama bu işi yapmak isteyen istekli insanları görünce elimizden gelen desteği istekli insanlara aktarmak istiyoruz. Hayatın her alanında olduğu gibi bu casting noktasında daha disiplinli ve enejisi yüksek bireylerin öne çıktığını görmekteyiz. Cast ajansına başvuru yapacak arkadaşların buna da dikkat etmesi gerekmektedir. 

Cast ajansı mentalite olarak sadece aracı kurum şeklinde çalışmamalıdır. Bünyesinde yer alan kişilere deneyim aktarımı ve eksik kaldığı noktalarda yardım edebilmelidir. Bunu yapan cast ajansı iş alanında devamlılığını sürdürecektir. İstanbul'da bu konuda yoğun bir insan topluluğu olduğu için cast ajansı sayısıda fazladır. Bu nokta seçilebilirlik cast ajansında yer alan kişilerin nasıl bir yol izlediğine bakmaktadır. Yeni büyüyecek ışıkların, çevreye ışık saçan ve yol gösteren kişiler tarafından desteklenmesi her yönüyle bu sektörün değişmezlerindendir. Tümay Özokur cast ajansı olarak bu alanda sağlam yerlere gelmiş insanlarla çalışarak, gelecekte rol alacak yıldız adaylarına da deneyim aktarımını yoğun bir şekilde yapıyoruz. Cast ajansı donanımlı kişilerin,sektörde sağlam yeri olanların ve hayatını sadece yetenek bulmaya odaklamış insanların yapması gereken bir alandır. Bu konuda özveri göstermeyecek insanlar, karşısında yetenekli ama ışığı güçsüz kişileri yıpratarak iki yönlü olarak fırsat kaçırmış olurlar. Oyunculuk yönü ile zayıf olan ama içindeki ateşi sürekli tutan kişilere yönelik olarak bu eğitimi de sağlayabiliyoruz. Tümay Özokur cast ajansı ile hemen iletişime geçerek içinizdeki kanatlanan kuşu özgür bırakabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.