-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Deri Modasına Siz De Uyun

ads
ads
             Deri hiç bir zaman modası geçmeyen bir ürün olup, kaliteli olduğu müddetçe senelerce giyilmektedir. Giydiğimiz birçok kıyafetle uyum içinde olmaktadır. Klasik tarz ve spor tarz olmak üzere iki çeşidi bulunmaktadır.

            Klasik tarzlar genellikle uzun ve kemerli modeller olmaktadır. Spor tarz ise kısa ve fermuarlı modellerdir. Birçok aksesuar ve giyimde kullanılmaktadır. Deri ceket için kullanılan renkler siyah, kahverengi, bordo ve taba olmaktadır.




            Deri ayakkabı bay, bayan herkesin tercihleri arasında yerini almıştır. Bayan ayakkabılarda oldukça renkli deri ve süet kullanılmaktadır. Narçiçeği, kırmızı, lacivert gibi renkler en çok tercih edilenler arsındadır.


            Erkekler için ayakkabı modelleri ise daha sade renkler olan siyah, kahve ve lacivert renkler bulunmaktadır. Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan deri mont ise oldukça rağbet gören kıyafetler arasında yer almaktadır. İnternet üzerinden birçok renk ve modele ulaşabilirsiniz. Bu sitelerden birisi de http://www.dericlub.com.tr/ adresi olmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.