-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İş İngilizcesi

ads
ads
Küreselleşen dünyada ortak bir dilin konuşulması her noktada insanlar için işlevsel olmaktadır. Bu konuda veriler bile bir kişi için bu ortak dilin hemen öğrenilmesi gerektiğini göstermektedir. Dünyada yaklaşık 1.8 milyar kişi bu ortak dili yani modern zamanın ingilizcesini kullanıyor. Farz edelim bir sektörde yoğun bir iş akışınız mevcut iç piyasada önemli ve saygın bir yere sahipsiniz sonrasında önünüze koyacağınız hedef dış piyasaya açılarak iş hacminizi büyütmek ve görününürlüğü arttırmak olacaktır.Bu durumda profesyonel bir kurumdan alacağınız dil aktarımı ve dil konusunda size açacağı öncülük ile hayal edemeyeceğiniz noktalara göz açıp kapayıncaya kadar gelebilirsiniz. Büyük hedeflerinizin önünde duran koca bir kayayı küçük bir kum tanesine dönüştürmek için alacağınız bu destek sadece iş hayatınızda değil hayatınızın her alanında size destek olacaktır.


Modern zamanın ingilizcesi ülkemizde eğitim ve öğretim açısından gerçekten yanlış bir noktadır. Bu noktada genelde çevremizden duyduklarımız ve bize öğretilmeye çalışan sadece teorik esaslı öğretilerdir. Örneğin size sadece kelime ve nerelerde kullanılacağı gösterilmeye çalışılır. Ama bunun yanında pratik olarak nasıl kullanacağınız veya kullanacağı yere göre nasıl konuşacağınız konusu hep geri planda kalmaktadır.Dili bir matematik olarak düşünürsek bazı kurslar size hep aynı problemin aynı çözüm yollarını gösterirken, Executive English Coaching size problemin farklı çözüm yollarını göstererek size dilin güzelliklerini gösterecektir.

 iş dünyasının profesyonelleri, işe yeni girenler ve globalleşen iş dünyasının rekabetçi iş ortamında yerini almak isteyen üniversite öğrencileri ve şirketlerinde iş ingilizcesi kullanarak kariyerde üst noktalara gelmek isteyenlerin hedeflediği bir eğitim programıdır. İş ingilizcesi kursları iş hayatınızda gereksinim duyacağınız dinleme,konuşma,okuma ve yazma becerilerinizi geliştirmeyi sağlamaktadır.İngilizce konuşulan bir ofis ortamında bulunacaksanız,yabancı müşterilerle sık sık yazışmalar ve diyaloglar yapacaksanız,yurtdışına iş seyahati gerçekleştirecekseniz iş ingilizcesi eğitimi ile iş dünyasında bir adım önde  olacaksınız.


Executive English Coaching iş ingilizcesi konusunda zengin uygulamaları ve içerikleri ile, her iş adamının kariyeri için ihtiyacı olan mükemmel bir gelişim tercihidir. Executive English Coaching iş İngilizcesi kursu ile eğitim aldıktan sonra yurtdışından gelebilecek her türlü talep ve teklifleri hızlı bir şekilde değerlendirip yanıtlandırabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz sektörde öğrenilen iş ingilizcesi ile saygınlığınız ve itibarınız artıcaktır. Kulaklık ile etrafta dolaşarak iş ingilizcesi öğrenmek yerine eksikliklerinizi anında gören profesyonel bir yardım almanın nasıl olduğunu görmek istemez misiniz? 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.