-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Modaya Yön Veren Ünlü Markaların Ürünleri Bir Arada

ads
ads
Modaya Yön Veren Ünlü Markaların Ürünleri Bir Arada
   İkinci el lüks giyim sitesi Modacruz.com, ikinci el ürünlere farklı bir bakış açısı getirmiştir. Dünyaca ünlü markaların seçkin ürünlerinin aynı çatı altında toplanmasını sağlayan Modacruz.com, az kullanılmış veya kullanılmamış lüks giyim ürünlerini alıcılarıyla buluşturmaktadır.

Kullanılmayan ve dolapta yer kaplayan giyim ürünleri için karlı bir çözüm olan Modacruz.com, Michael Kors gibi bir çok markaya ev sahipliği yapmaktadır. Michael Kors çanta, Michael Kors ayakkabı gibi ürün çeşitliliğinin de fazla olduğu bu sitede siz de rahatlıkla yer alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey siteye üye olmak. Daha sonrasında kendi dolabınızı oluşturarak kullanmadığınız kıyafetlerinizi elden çıkarabilir, yerine beğendiğiniz farklı ürünler satın alabilirsiniz. Dolabınızı oluşturmak ve sitede aktif bir şekilde yer almak istiyorsanız, yapmanız gerekenler çok kolay. Örneğin; siz siteye istediğiniz bir kullanıcı adıyla üye oldunuz. Sonrasında dolabınızı oluşturmak ve ürünlerinizi sergilemek istiyorsunuz. Bunun için elinizde bulunan ürünün fotoğrafını çekerek siteye yüklemeniz ve ürün hakkında detaylı bilgiler vermeniz gerekiyor. MichaelKors çanta, ikinci el Michael Kors çanta, Michael Kors çanta fiyatları gibi ürünün özelliklerini belirtecek başlıklar belirlemeniz de ürününüzün arama sonuçlarında çıkması açısından önemli. Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra siz de artık siteyi aktif olrak kullanabilirsiniz. Ayrıca sergilediğiniz ürünlerin beğenilerinin fazla olması sonucunda sitede sizin bir röportajınız yer alabilir ve daha çok kullanıcıyla ulaşabilirsiniz.


             Sitede yer alan tüm markalar için merak ettiğiniz her konudaki detaylı bilgiler için kategoriler bölümünden istediğiniz markayı seçebilirsiniz ya da Michael Kors ayakkabı, ikinci el Michael Kors ayakkabı, Michael Korsayakkabı fiyatları gibi sadece aradığınız bilgiye yönelik arama da yapabilirsiniz. Site kullanıcılarının istedikleri bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmeleri için tasarlanan site, kısa sürede çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olmayı başarmıştır. İkinci el lüks giyim seçeneklerinden siz de fadalanmak istiyorsanız Modacruz.com sitesine göz atabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.