-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sağlığınıza İyi Gelecek Tuz Lambaları

ads
ads
             Hem şık hem de sağlığınız için birçok fayda sağlayan tuz lambası üretimi ve satışı yapan Çankırı Tuz Lamba, sağladığı bu hizmet ile müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı başarmış bir kuruluştur.

                Bölgede yaşayan ve bu işle uğraşan ancak ürünlerini geniş kesimlere yayma şansı yakalayamayanlar için de bir umut ışığı sağlayan kuruluş, yöre halkıyla yaptığı iş birliği sonucu ürünleri tüm Türkiye'ye tanıtma şansı elde etmiştir. Tuz lamba, tamamen doğal ürünler ile elde edilmektedir. Tuz mağarasından alınan tuzlar farklı şekillerde işlenmekte ve farklı motifler kullanılmaktadır.




                Tuz lambası sağlığa çok faydalı olması sebebi ile de birçok kişi tarafından özellikle tercih edilmektedir. Eksi iyon üreten bu lambalar, yandıkları vakit havanın kalitesini daha da arttırırlar. Aynı zamanda yanarken yaşattığı görsellikte görülmeye değer biçimde.


                Çevreye duyarlı bir biçimde faaliyetlerine devam eden kuruluş, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmetlerine devam etmektedir. Sunduğu hizmetler ile ilgili ayrıntılı bilgiler http:/www.cankirituzlamba.com adresinde yer almaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.