-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yatak Odası Mobilyalarınızda Sağlık ve İşlevsellik

ads
ads
Her günün sonunda yorgunluğumuzu attığımız ev yaşamımızın en önemli ve kişiye özel mobilyalarından bir tanesi de yataklardır. Gün içerisinde uzun saatler geçirdiğimiz yataklar yorgunluğumuzu atmak ve rahat bir uyku uyumak için dikkatle seçilmesi gereken bir eşyadır. Evinize eşya alırken belki de en çok yatak odanıza özenmeli, ilk olarak yatağınızın rahatlığına dikkat etmelisiniz. Uzun saatler üzerinde yattığınız yatağınızın rahatsız ya da konforsuz olması sağlığınızı kötü yönde etkileyecektir. Yanlış yatak seçimleri çeşitli sırt, bel ya da kas ağrılarına sebep olurken, uykunuzun bölünmesine ve yeterince iyi dinlenememenize neden olabilir. Sağlıklı bir seçim yapmak isteyen herkes gibi siz de tercihinizi visco yatak üzerinde kullanabilirsiniz. Peki bu visco yatak nedir? Visco yatak vücut basıncına duyarlı, vücudunuz ile yatak arasında hiç boşluk kalmamasına olanak sağlayan, kendi kendine solunum yapan organik bir kılıfa sahip olan bir yataktır. Aynı zamanda viscoelastik bir malzemeden üretilmektedir. Nasa tarafından geliştirilen bir malzeme olan viscoelastik, astronotların maruz kaldıkları basıncı önlemek amacıyla geliştirilmiştir. Visco yatak modelleri ve visco yatak fiyatları ise internet üzerinden kolayca araştırılabilir. Yatak odanızda sağlıklı bir yatak bulundurduktan sonra orayı kullanışlı bir hale getirmeye geliyor sıra.



Yatak odanızda en çok yer kaplayan eşya muhtemelen yatağınız olacaktır. Özellikle çift kişilik yataklar yatay olarak konumlandığı için çok yer kaplamaktadır. Bu noktada bu alanı değerlendirmek çok mantıklı bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun için en iyi çözüm ise açılabilir bir baza satın almak olabilir. Açılabilir baza yardımı ile odanızda kullanışlı bir dolabınız da olmuş olacaktır. Yine internet üzerinden araştırabileceğiniz gibi baza modelleri ya da baza fiyatları gibi bilgileri mağazalardan da edinebilirsiniz. Evidea.com internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için ise güzel bir seçenek, mobilyalarınıza uygun baza başlığı araştırabilir ve çeşitli modellerde baza başlıkları hakkında bilgi sahibi olup beğendiğinizi satın alabilirsiniz. Hem sağlığınız hem de işlevsel kullanım için baza yatak seçiminlerinizde bütün bunlara dikkat ederek evinizi, odanızı güzelleştirmeniz mümkün diyebiliriz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.