-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aşk Yeniden Son Bölüm (Fox tv) Yeni Bölümü

ads
ads

Aşk Yeniden Dizisi

Fox televizyonun sevile dizilerinden olan "Aşk yeniden" son bölümü ile izleyicileri ekrana kitlemeyi bu haftada başardı. Dizi karakterlerinden şevket reisin emri üzerinde tümü Rize'ye gitti. Yeni bölümde neler yaşanacak aşk yeniden dizinin son bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Aşk yeniden son bölüm fragmanı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.


http://www.fox.com.tr/Ask-Yeniden/tanitimlar


Aşk Yeniden Dizisi Son Bölüm Detayları


Şevket Reisin emri dahilinde herkes Rize'ye gider.  Türkiye'nin en güzel yerlerinden olan Karadeniz bölgesine gittikleri andan itibaren eşsiz doğası ile herkes büyülenir.  Ancak ilk anda doğasal yerlerde yaşayama alışkın olmayanlar  başta zorluk çekseler de doğal güzellik kendine çeker ve kısa  zamanda bölgeye alışırlar. 

Aynı zamanda macera için çıktıkları yola Fatih ve Zeynep gruba öncülük ederler.  Rize'ye  gerçekte gelmelerinin sebebi çay toplamaktır. Kısa bir süre içinde işlerine başlarlar. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.