-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Balinese Kedi Cinsi

ads
ads
Balinese Kedi Cinsi

Balinese Kedi Irkı ve Özellikleri

Balinese,Oldukça hassas olan bu kedi ırkı, sporu çok seven, cana yakın ve yalnız kalmaktan hiç hoşlanmazlar. Sokakta yaşayabilecek düzeyde değildir. Bu yüzden bahçe kedisi olmasına karşın sokaklarda yaşayamazlar. Her  zaman ilgiye ihtiyaç duyarlar.  Balinese  kedi ırkını genel olarak sistemli ve düzenli kişiler tarafından sahiplenilirler. 


Balinese Kedi cinsinin Görünüşü Nasıldır?


Vücuduna orantılı biçimde kafa yapısı vardır. İlk defa görenlerin dikkatini  kulaklarının dikliği çeker. Kulaklarında siyah çizgiler yoğunluktadır. Aynı zamanda burunları çok küçüktür.  Badem şeklinde gözlere sahip ve burunlarına doğru eğimlidir. Kasları oldukça gelişmiş ve orta büyüklükte kedi ırkıdır. Bunun yanı sıra en narin kedilerden sayılmaktadır. 

Tüyleri ise uzun ve ince yapıdadır. Kuyruğu ise gayet esnektir. Tüyleri ipeksi görünüme sahiptir. 


Tüy Bakımı Nasıl Olmalıdır?


Tüylerinin haftada bir kaç kez taranması her kedi ırkı gibi bu kediler içinde eğlencelidir. Düzenli olarak fırçalama hoşlarına gidecektir. Ve tüylerini kısaltmak yerine biraz uzun kalması görünüm ve sevecenlik açısından daha iyidir.


Balinese Kedi Irkının Kökeni


Bali Denizi'nin güney kesiminde bulunan Asion şehridir


Bir önceki kedi ırkı olan Australian Mist Kedi Cinsi özellikleri, tüy bakımı, kökeni ve temel özellikleri olan yazımızı okuyabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.