-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Baymak Servisi

ads
ads
Baymak Servisi olarak yıllar öncesinde var olarak tüketicilerimize her anlamda yardımcı olabilme sözü verdik. Çalışmalarımızı en başından iyi bir şekilde başlattık ki tüketicilerimiz tarafından iyi bir firma olarak anımsanabilelim. İşte bu nedenle de Baymak Servis olarak yaptığımız her bir çalışma gereği arkamızda memnuniyeti yaşamış tüketiciler bıraktık. Yıllardır alanımızdaki ilerlemeden ödün vermedik her zaman da iyi olabilmek adına huzurlarınıza çıktık. Özel servis olarak huzurlarınıza çıkan firmamız baymakservisi.net adı altında çalışmalarını iyi bir şekilde sürdürmekteyiz. Tüketici beklentisi ne ise tam anlamıyla yerine getirilmekte aynı zamanda kullanıcılarının isteklerine de yanıtlar vermektedir. Bizler işte bu sebeple var olan bir firma olarak çalışmalarımızda öncelikle tüketicilerimizin isteklerine yanıtlar vermekteyiz. Bunun yanı sıra yaşanılan Baymak cihaz sorunları ne ise özel servis olarak hizmetlerimizi gerçekleştirmekte her anlamda tüketicilerimize bekledikleri o güveni vermekteyiz. Eğer sizler de teknik açıdan iyi bir Baymak Kombi Servisi arıyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz. Sizlere bu anlamda hizmet sunabilmenin verdiği haz içerisinde yine yenilenen faaliyetlerimizle huzurlarınızdayız. Sizlere bir de baymakservisi.net firmamız tarafından çıkarılan kampanyalar hakkında da bilgiler sunalım…

Baymak Servisi


Kombi bakımının önemini vurgulamakta olan firmamız bakım konusunda kullanıcılarına yardımcı olabilecek kampanyaları çıkarmıştır. Özellikle de bakım konusunda iyi kampanyalar söz konusudur. Mesela gaz detektörü kullanmak isteyen herkese Baymak kombi bakımı bizden… Üstelik 100 tl değerinde olan kombi bakımı için ücret alınmıyor. Bunun yanı sıra petek bakımı yaptırmak isteyenlere yine 100 tl olan kombi bakımı bizden bedava… Birden fazla kombiye bakım yaptırılmak istendiğinde yine bakımlar %40 oranında indirimli olarak yapılıyor. Bunun yanı sıra yapılan başka kampanyalar; servis ücreti alınmadan arıza tespiti yapılmasıdır. Özellikle de bizlerden öncesinde hizmet almış tüketicilerimizin 3 sene içerisinde yine kombi sorunu yaşadığında ve bizden hizmet almak istediğinde servis bedelini almadan faaliyet sunuyoruz. Buna ek olarak hastası ya da yaşlısı olan tüketicilerimize bizlere ulaştıkları günün 6 saati içerisinde hizmetler sunuyoruz. Bu da hızlı yani vip servis kampanyamız oluyor.


Baymak Kombi Teknik Servisi’mizin sizlere sağlamış olduğu hizmetler bunlarla da sınırlı değildir. Uzman ekibi ile tüm işlemlerini yürüten firmamız bilgili çağrı merkezi personelleri ile de çalışmalarını sürdürmektedir. Eğer sizler de teknik açıdan bilgi ve yardımlar alabileceğiniz iyi bir Baymak Servisi istiyorsanız bizlere dilediğiniz zaman dilediğiniz her konuda ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Baymak kombi kullanıcıları için oldukça iyi kampanyalar yapmışlar ben zaten yıllardır çalışıyordum ve çok memnunum. Tesisat yıkama kampanyasını mutlaka deneyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.