-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Epilasyon İle Tüylerden Kurtulmak

ads
ads
                Epilasyon kelime anlamı olarak istenmeyen tüylerden kurtulmak ve bir daha çıkmaması için belirli aletler ile uygulanan tedavi veya cilt bakımı olarak adlandırılan bir uygulamadır. Epilasyonu sadece kadınlar değil birçok erkekte tercih etmektedir. Bunun nedeni dış görünüşe özen göstermek olarak da tanımlanmaktadır.




                Epilasyon vücudun göz hariç bütün bölgesine yapılabilen bir uygulama olarak bilinmektedir. Epilasyon fiyatları ise vücudun bölgelerine ve kullanılan cihaza göre farklılık gösterir.
            Vücutta daha zor ulaşılan ya da daha çok tüy bulunan bölgeleri daha fazla fiyat içermektedir. Lazer epilasyon ise yapılması gereken en sağlıklı ve en güvenilir epilasyon çeşidi olarak bilinmektedir. Çünkü bu lazer epilasyonda hiçbir şekilde ağrı ve sızı gibi insanı rahatsız edebilecek durumlar yaşanmamaktadır.

            Sadece kısa bir süre itibari ile en fazla yarım saat boyunca kızarıklık görülme olasılığı bulunmaktadır. Lazer epilasyon fiyatları ise yine aynı şekilde olduğu gibi kullanılan cihaz ve alete göre farklılık görülmektedir.


 Lazer epilasyon yaptıranların bir diğer avantajı ise az sayıdaki seansla tüylerden kurtulma imkanının bulunmasından kaynaklanmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.