-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hamile Giyim De Dikkat Edilmesi Gerekenler

ads
ads
Evliliğin en güzel çağlarından biri olan gebeliktir. Gebelikte birçok şeye dikkat edilmelidir. Bunlardan biri de giyecek olduğunuz kıyafetlerinizdir. Gebelikte alınan tatlı kilolar ile dolabınızı değiştirmektesiniz.
Hamile Giyim De Dikkat Edilmesi Gerekenler


Bu güzel zamanda dikkat etmeniz gereken hususlar vardır ve değiştireceğiniz kıyafetlerin kaliteli ve tarzınızı yansıtmasına önem gösteriyorsanız; www.gebe.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

 Hamileliğin ilk aylarında kilonuzu korumaktasınız, fakat üçüncü aydan sonra istenmeyen kilolar nedeni ile hamile kıyafet seçimi için arayışa girmenizdir. Bunun nedeni; yavaş yavaş kilo almanızla birlikte ayaklarda, kollarda ve karın büyüme başlayacaktır.

Bu zaman zarfında giyeceğiniz kıyafetlerde beli sıkan, naylon ve sentetik iç çamaşırı, karın bölgesini sıkan, vb… kıyafetlerden kaçınmalısınız.

Araştırmalarınızın sonucunda alt tarafı hamile elbise diyip geçmeden, bu zaman zarfında giymeniz gerek kıyafetler ise; eşofman, rahat ve geniş şortlar, bol tişörtler, pamuklu iç çamaşırları, bol rahat olacak elbise ve etekler, vb… kıyafetleri tercih edilmelidir.

Hamilelikte dikkat edilen kıyafetler gibi ülkeler ve kültürel anlamda farklılık göstermektedir. Günümüzde hamile olup iş hayatına devam eden birçok bayanımız vardır bu yüzden hamile kıyafetleri çeşitleri çoktur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.