-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İnsan doğduğu yerde değil, doyduğu yerdedir

ads
ads
Genel olarak bizler   hayatımızın olduğu memleketlerde ikamet ederiz. Bu yüzden doğduğumuz yerlerden büyük şehirlere göç ederiz. Ancak doğduğumuz yeri her zaman severiz ve unutamayız. İnsanları, hayatı, doğayı, hayvanları doğduğumuz yerde görmüş ve tanımışızdır.  Çocukluk yıllarımız oralarda geçmiş ve unutulmaz dostluklar edinmişizdir. Kimse  doğup büyüdüğü ve geçmişinin yaşandığı yerlerden uzak yerlere gitmek istemez. Kim ister ki?

İnsan doğduğu yerde değil, doyduğu yerdedir


Ancak hayatın bizlere sunduğu koşullar nedeniyle bu durum değişiklik gösteriyor. Nüfus çoğalıyor. Tarlalar, iş yerleri insanlara yetmez hale geliyor. Başka yerlere girmek, iş bulmak gerektiği durumlar oluyor. İş bulunca da, gidilen yerde takılıp kalınıyor. Bu yüzden memleketine, doğup büyüdüğü yerlerde yaşayamaz oluyor.

Bu zamanda iş bulmak, ev geçindirmek çok zor hale geldi. Bunu gözlemleyebilmekteyiz. Bununla birlikte iş bulmak ve daha iyi gelir elde etmek için  ülke dışına çalışmaya gidenlerin sayısı az değildir. Büyük ülkelerde onlarca işçiler çalışmaktadır.

Gurbet hayatı oldukça zordur. Bunu ancak yaşayan bilir. İnsanın sevdiği kişilerle,  doğduğu yerde hayatını devam ettirmesi en güzel şeylerden biridir. Ancak ne yazık ki, bu durumdan dolayı insanlar  doydukları yerde yaşamayı tercih etmek zorunda kalıyorlar. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.