-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA UYGULAMALARI

ads
ads
KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA UYGULAMALARI
Kauçuk maddesi son yüzyılda dünya üzerinde pek çok sektör için son derece önemli olan bir madde olmuştur. Doğal kauçuk ağacının liflerinden üretilen kauçuk maddesi, liflerin çeşitli işlemlerden geçirilmesi ile üretilmektedir. Ancak artan ihtiyaçları karşılamaya yetmeyen doğal hammaddeye ilave olarak dünya ihtiyaçlarını karşılamak üzere sentetik kauçuk araştırılmalarının ardından artık piyasada sentetik ve doğal olmak üzere 2 tür malzeme bulunmaya başladı. Ayrıca yıllık 18 milyon ton hammaddenin yaklaşık 12 milyon tonu sentetik kauçuktan oluşmaktadır. Bu durum doğal hammaddenin yetersiz oluşunu kanıtlamaya yönelik bir bilgi olurken sentetik ve doğal hammaddenin her ikisi de çok yönlü olarak kauçuk zemin kaplama uygulamaları başta olmak üzere pek çok alanda kolay ve pratik olarak kullanılan bir ürün olmaktadır. Kauçuk zemin kaplama uygulamaları; özellikle çocuk oyun alanlarında kaydırmaz oluşuyla tercih edilirken gürültüyü emme özelliği ile de yaygın kullanıma sahiptir. Okullar, üniversiteler, ofisler, ticari işletmeler, perakende tesisler ve pek çok spor alanında da zemin kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır. Dünya üzerinde pek çok stadyumda da vazgeçilmez zemin uygulamaları arasında yerini almaktadır. Bakımı ve temizliğinin kolay olması, rahat, pratik, uygulaması kolay ve kaydırmaz oluşu ile diğer zemin uygulamalarına göre pek çok avantajı olan bir zemin kaplama malzemesi olan kauçuk esnek oluşuyla da tercih edilebilirliğini arttırmaktadır.

Kauçuk zemin kaplama uygulamalarını geliştirerek çok farklı ve yenilikçi biçimlerde zemin kaplama işini başarılı şekilde yürüten bckkaucuk.com, uygun fiyatlı kaliteli satışları ile dünyanın her yerinde bulunan stadyumlardan oyun alanlarına, yürüyüş parkurlarından peyzaj uygulamalarına kadar pek çok alana hitap etmektedir. Firmanın zemin uygulamaları arasında kauçuk rulo, sentetik çim ve poliüretan zemin uygulamaları en fazla tercih edilen zemin tercihleri arasında yer almaktadır. Spor sahalarının, stadyumların ve peyzaj uygulamalarının vazgeçilmezi olan çim saha olarak bilinen sentetik çim uygulamaları, çift renkli olarak kullanıldığı gibi son derece kolay bir bakıma sahiptir. Kauçuk rulo uygulaması ise siyah, yeşil ve kiremit rengi renk seçenekleri ile özellikle yürüyüş parkurlarında esnek bir zemin oluşturulabilmesini sağlarken rahat ve konforlu bir zemin oluşturulmasını sağlamaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.