-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Keyifli ve Dinlendirici Semazen Gösterileri

ads
ads
Yazın gelmesiyle birlikte düğün mevsimi açılıyor. Bu sene en moda olan düğünler arasında muhafazakâr düğünler yer alıyor. Bu düğünlerde tercihe dilen müzikler ise ilahiler üzerine oluyor. Bursa’da hizmet veren “Beyaz Güller İlahi Grubu” size en keyifli ve dinlendirici semazen gösterisini sunarak düğünlerinizi ya da davetlerinizi renklendiriyor.

Sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçerek bu eşsiz gösteriyi yapacağınız organizasyona çağırabilirsiniz. Böylece davetlilerinize unutamayacakları bir gün yaşatabilirsiniz. Tamamen profesyonel bir ekip olan “Beyaz Güller İlahi Grubu” sizin için en güzel ilahileri seslendirecektir. Böylece düğününüz ya da davetiniz çok daha güzel bir hal alacaktır. Bu konuda size vereceğimiz hizmete güvenebilirsiniz.


Hz. Mevlana yolunda ilerleyen Semazenlere bakarak tamamen kafanızdaki stresi atabilir ve o anın muhteşemliğine hayran kalabilirsiniz. Ayrıca ilahi dinletileri ile kendinizden geçerek muhteşem bir gün geçirebilirsiniz. Bu açıdan sitemizde gerekli olan tüm bilgiler en detaylı şekilde sizlere sunulmaktadır. Bursa semazen organizasyon teklifleriniz için hemen bizimle iletişime geçerek bu eşsiz ve unutulmayacak gösterileri keyifle izleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.