-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kombitamircisi.com.tr den Kombi Servisi Talep Edenler Kazanıyor

ads
ads
Kombitamircisi.com.tr adı altında yıllardır teknik açıdan siz değerli tüketicilerinin yanında bulunarak bütün yardımları sunan firmamız her açıdan tüketicilerine değer ve önem verdiğini göstermektedir. Her daim ilkelerimizden şaşmadan sizleri de yalnız bırakmadan sorunlarınıza çareler ürettik. Her daim tüketicilerimiz nasıl memnuniyeti yaşar düşüncesi ile çalışarak faaliyetteki yerimizi aldık. Uygun fiyatlarımızın yanı sıra farklı çalışmalarımızı da aktif hale getirerek sizler tarafından güvenilmeyi hak ettik. Bu nedenle de bugün hala huzurlarınızda olabilmenin verdiği gurur ve huzur içerisindeyiz. Amacımız da sizlere yine en iyi faaliyetleri sunabilmek adına var olabilmektir. Kombi Tamircisi olarak Vaillant Kombi Servisi, Baymak Servis, Eca Servisi, Viessmann Kombi Servis, Ariston Kombi Tamircisi olarak çalışıyoruz ve bu şekilde de çalışmalarımızı ilerletiyoruz. Sizlere sadece bu alanda değil daha birçok alanda hizmetler sunmaktayız. Yani yer aldığınız semti aynı zamanda cihazınızda oluşan sorunla birlikte cihazınızın marka modelini de kesinlikle ayırt etmiyoruz. Her aşamada sizlere yardımcı olabilmek ve her ne olursa olsun sorunlarınızı çözüme ulaştırmak bizler için görevdir ki bizler de bu görev için sizlerleyiz. 

Kombitamircisi.com.tr den Kombi Servisi Talep Edenler Kazanıyor


İşte sizler için sunduğumuz çeşitli avantajlı hizmet paketlerimiz:
Öncelikle servis ücretine son veriyoruz. Eğer bizden servis talebinde bulundunuz ve 3 yıl içerisinde yeniden arıza tekrarında dönüş yaptıysanız sizden bir seferliğine mahsus servis ücreti almadan hizmet sağlıyoruz. Bunun yanı sıra hızlı servis avantajımızdan 6 saat içerisinde faydalanabilirsiniz. Bunun için bizlere mesai saatlerimiz içerisinde ulaşmanız yeterlidir. Bu şekilde alınan hizmetlerimizde yalnız çift servis ücreti alınmaktadır. Site içinde birkaç kombiye bakım yapılacak ise toplu bakım kampanyamız ile kombi bakımınızı %40 oranında düşürebilirsiniz. Ayrıca tesisat yıkama yani peteklerin temizlenmesini istediğinizde kombinizin bakımını ücretsiz hale getirebilirsiniz. Bu şekilde bütçenizi de zor durumda bırakmamış olursunuz. Bunun yanı sıra sizlere sunduğumuz bir diğer avantajlı paketimiz sağlık korumada bire birdir. Gaz alarm cihazı diye adlandırdığımız gaz kaçağı algılayıcı cihaza sahip olarak kombinizin temizliğini ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.
İşte bu gibi kampanyalar www.kombitamircisi.com.tr olarak sizlere özel hazırlanmıştır. Dilediğiniz zaman dilediğiniz kampanyadan yararlanabilir bunun için de bizlere ulaşabilirsiniz. Gün boyu sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına mevcudiyetini geliştiren firmamız uzman tekniker ve bilgili çağrı merkezi personelleri ile huzurlarınızdadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.