-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mobil Algoritma Güncellemesi Ve Köklü Değişiklikler

ads
ads
                Google tarafından yapılan mobil sitelerin ön plana alınması adına düzenlenen güncellemenin Avrupa ülkelerinde etkisi hala sürerken ülkemizde de etkisi yakında arama sonuçlarına yansıtılması planlanıyor. Bu süreç içerisinde yeni yapılan internet sitelerinin de mobil uyumlu web sitesi olması gereksinimden çok şarta dönüşmektedir. 





Neden Mobil?

2014 yılı BTK verilerine baktığımızda 32 milyonu aşan mobil internet kullanıcı sayısı internet sitesi kullanım deneyimlerini arttırmak adına mobil tasarımlara ihtiyaç duyuyorlar. Ülkemizde otorite kurmuş birçok internet sitesi bu alandaki gereksinimi yerine getirirken eski tasarımları mobil cihazlara da sunan internet sitelerini büyük kayıplar bekliyor.

Mobil uyumlu olan internet sitelerinin %31 oranında yeni ziyaretçiye sahip olması fark edilirken, mobil uyumlu olmayan internet sitelerinin son birkaç ay baz alındığında %6,3 oranında ziyaretçi kaybetmesi de yapılan trafik ölçümlerinde ortaya çıkmıştır.

Mobil Ziyaretçilerin Beklentileri

Mobil internet kullanıcılarının internet sitesinden beklentilerini sıralamak gerekirse aşağıdakiler örnek olabilmektedir.

- Duyarlı tasarıma sahip olması
- Menülerin kolay ve anlaşılabilir olması
- Reklam sayısının az veya hiç olmaması
- Navigasyon menü bulunması
- Bağlantı butonlarının mantıklı boyutlara sahip olması

Seo Hocası İle Beklentilere Cevap Verin

Seo hocası tarafından başlatılan hizmet dâhilinde mobil ziyaretçilerin tüm istek ve beklentilerine cevap veren sitelerin oluşturulması mobil uyumlu site arayışını da ortadan kaldırmaktadır. Mobil site süreci ise tamamen profesyonel bir ekip tarafından sürdürülüp anahtar teslim şekilde site sahibine sunulmaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.