-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Vaillant Servisi Turkiyevaillantservisi.com dan Alınır

ads
ads
Vaillant kombi kullanıcılarının her zaman yaşadıkları Vaillant kombi sorunlarında gereken yardımları sunan Vaillant Servisi teknik açıdan en iyi hizmeti ayağınıza kadar ulaştırmaktadır. Teknik anlamda her bir sorun yaşandığında kullanıcılarının yanında bulunan Vaillant Servis www.turkiyevaillantservisi.com ile de tüketicilerine gereken yardımları sakınmadan sunmaktadır. Her zaman en iyi olmak için çabalayan ve bu sebeple de tüketici huzurlarından ayrılmayan Vaillant Servis bugün de elinden gelen yardımları sizler için sizlere sunacaktır. Türkiye genelinde her zaman beklenilen hizmeti tüketici huzurlarına kadar ulaştırmakta olan firmamıza güvenirseniz her zaman rahatlığı elde edersiniz ve rahatlığı da yaşarsınız. Bizler ülke genelinde hizmet sunan bir firma olarak da karşınızda bulunarak sizleri mağduriyetten kurtarıyoruz. Bu sebeple de dilediğiniz zaman yardım almak istediğiniz her bir sorunda bizlere ulaşabilir sorunlarınızı da çekinmeden dile getirebilirsiniz. Dilerseniz sizler için hazırlanan bir kampanyamız hakkında da bilgiler sunalım. Mesela bakımla alakalı olan bir kampanyamızı sizlere sunalım…

Vaillant Servisi Turkiyevaillantservisi.com dan Alınır


Vaillant Servisi’nden Sizlere Özel Ücretsiz Bakım Kampanyası

Kombinizin bakımını ücretsiz hale dönüştürmek ister misiniz? Biliyoruz ki kombinize çoğu zaman bütçe bakımından müsait olmadığınız için bakım yaptırmıyorsunuz. Bu açıdan da bakımları ücretiz hale getirmek için araştırmalar yapıyorsunuz. Sizlere hemen buna özel sunulan ve hazırlanan kampanya hakkında bilgiler sunalım. Yaptırmak istediğiniz 2 uygulama ile kombi bakımlarını ayrı ayrı ücretsiz hale getirebilirsiniz. Mesela peteklerinizin temizliği için yardım istediğinizde Vaillant kombi bakımını ücretsiz olarak yapıyoruz. Yani bu uygulama için sizlerden ücret almıyoruz. Kombi bakım bedeli ise normalde 100 tl değerindedir. Bunun yanı sıra gaz kaçağı algılama özelliğinde olan gaz alarm cihazı aldığınızda da yani firmamızdan talep ettiğinizde de yine sizlere 100 tl olan kombi bakımını uyguluyoruz ve bu uygulama için yine sizlerden ücret almıyoruz. İşte bu iki kampanyamız gereği diyebiliriz ki kombi bakımları hediye ediliyor ve herhangi bir ücret de alınmıyor.
Dilerseniz bu kampanyalardan yararlanmak adına 444 18 37 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşarak bizlerden bu konuda yardımlar alabilirsiniz. Dün de olduğu gibi bugün de teknik açıdan uzman olan ekibimizle huzurlarınızda bulunarak sizlere yardımcı olacağız. Bizlere ulaşırsanız daha farklı kampanyalarımız hakkında bilgiler de alabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.