-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Vazgeçilmez Bir Tutkudur Adalar

ads
ads
 İstanbul’un en gözde semtlerinden biri de şüphesiz ki Adalar'dır. Eşle, dostla, sevgiliyle yapılacak Adalar gezisi eşsiz ve unutulmaz anlar geçirmenizi sağlayabilir. Adalar eşsiz manzarasıyla sizlere romantik anlar da yaşatabilmektedir.


Vazgeçilmez Bir Tutkudur Adalar

 Adalar toplam 5 adadan oluşmaktadır. Büyükada en çok tercih edilen adadır. Burada yapılan bisiklet turları, fayton gezileri, piknik keyfi unutulmaz anılara yelken açabilmektedir. Heybeliada ise Büyükada ya göre daha sakin bir ada.

 Vapurdan indiğiniz anda hemen karşınızdaki çay bahçesinde mükemmel manzara eşliğinde çayınızı yudumlayabilirsiniz. Faytonlarla tur atabilir kendinizi Marmara'nın serin sularına bırakabilirsiniz.


Adada gece kalmak istiyorsanız otel ve pansiyon da mevcut.  Burgazada ise adalar sıralamasında büyüklük olarak üçüncü sıradadır. Adanın çok eski bir tarihi yapısı var. Aya Yani Kilisesi gittiğiniz zaman görmeniz gereken en önemli yerlerden birisidir.

Sait Faik Abasıyanık müzesine de ev sahipliği yapan adada yine bisiklet kiralayabilir, fayton gezisi yapabilirsiniz.    Kınalıada, Sedef adası, Kaşık adası da gezmeniz gereken adalar arasındadır.

 Tüm bu adaları öğrenebileceğiniz, nasıl gidileceğini ne yapabileceğini öğrenebileceğiniz bir site olan http://www.adalardan.net/ sitesi Adalar tarihini en güzel anlatan siteler arasındadır. Adalar gezisi yapmak istiyorsanız mutlaka araştırma yapmalısınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.