-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » » » Vizyona Girecek 2015 Filmleri

ads
ads

Bu hafta vizyona girecek 5 film 15 Mayıs 2015

1. Kırmızı Filmi


Yönetmenliğini  Yücel Müştekin yaptığı kırmızı filminde oynayan oyuncular "Cemal Hünal, Leyla Göksun, Selim Bayraktar, Adeliye Yurasli ve Tayfun Talipoğlu" filmin türü gerilim içeriklidir.

2. Terkedilmiş Filmi


Korhan Uğurun yönetmenliğini üstlendiği terkedilmiş filminin oyuncularından bazıları "Levent Ülgen, Hakan Vanlı, Neriman Uğur ile Kyamran Agabalaev " polisiye türünde filmdir.

3. Azem 2: Cin Garezi Filmi


Korku türünde film sevenler için vizyona girecek olan çok güzel filmlerden biridir. Yönetmenliğini "Erdinç Kazımoğlu" yapmaktadır. Azem2: filminin oyunları "Murat Bülent Atacan, Ceren Gündoğdu ile İzzet Lüleci"

4. Siyahlı Kadın 2 : Ölüm Meleği Filmi


Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox ve Mary Roscoe'nun oynadığı "Siyahlı Kadın: Ölüm Meleği" filminin yönetmenliğini Tom Harper üstlendi. Film gerilim ve korku türündedir.

5. Tinkerbell ve Canavar Efsanesi Filmi


Steve Loter'in yönetmenliğini yaptığı film. Ginnifer Goodwin, Mae Whitman, Rosario Dawson ile Lucy Liu'nun seslendirme yaptığı aile ve animasyon türünde filmdir "Tinker Bell ve Canavar Efsanesi",

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.