-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » 3 Adımda Filo Kiralama

ads
ads
Uzun yıllara dayanan deneyimleri, her marka ve model araçlardan oluşan geniş filo yapısı, güçlü iş ortakları ve uzman kadrosuyla DRD Filo Kiralama, ihtiyacınızı ve beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan çözüm alternatiflerini hızla ve zahmetsizce sunuyor.

İhtiyacınıza göre alternatif ürün ve hizmet paketleri sunuluyor.

İş modelinizi, mevcut araç parkınız, hizmet ağınız, sahip olduğunuz insan kaynağı, beklenti ve öncelikleriniz gibi detaylarıyla analiz ederek ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde tespit ediliyor. Size en iyi hizmeti sunabilmek üzere, verimliliğinizi ve karlılığınızı artıracak alternatif ürün ve hizmet paketleri oluşturarak fiyatlandırılıyor.
3 Adımda Filo Kiralama

Size en uygun seçeneği belirleyerek araçlarınız hızla teslim ediliyor

Alternatif ürün ve hizmet paketleri içerisinden, ihtiyaç ve beklentilerinizi en üst düzeyde karşılayacak seçeneği birlikte belirleniyor. Sözleşme sürecini tamamlayarak, güçlü iş ortaklarımızla talep ettiğiniz her marka ve model aracı hızla ve güvenle teslim edeliyor

Filonuz etkin şekilde yönetiliyor.

Araçların teslimatını takiben DRD profesyonelliği ile “operasyonel kiralama” başlığı altındaki tüm hizmetleri, Türkiye genelinde yaygın hizmet ağımız ve üstün kalite standartlarında sunuluyor.
DRD hizmetlerini, www.drd.com.tr/  adresinden istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.