-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ali Kundilli Full İzle

ads
ads
Son dönemde komedi filmi denildiği zaman insanların akıllarına gelen ilk filmlerden bir tanesi hiç şüphesiz ki Ali Kundilli. Filmin ana karakteri, adından da anlaşılabileceği üzere Ali Kundilli. Bu karakter her ne kadar içerisinde yer aldığı mahalleli tarafından çok sevilse de aslında herkesin bildiği karakterlerden biraz farklı. Çünkü Ali Kundilli hayatını icat etmeye ve yeni şeyler üretmeye ayırmış. Böyle olunca da çevresindekiler tarafından pek fazla ciddiye alınmıyor. Onu bu hayatta en çok anlayan kişi ise en yakın arkadaşı Vedat. Çocukluktan beri birlikte hayallerini gerçekleştirmek adına çeşitli şeyler yapan bu ikili, Vedat’ın sevdiği kız Ayşe ile evlenmek istemesi sonrasında ayrı yollarda ilerleyemeye başlıyorlar.




Bunun nedeni ise Ayşe’nin ailesinin kızlarının Vedat ile evlenmesi için sigortalı bir işte çalışmasını istemeleri. Vedat sigortalı bir işe girerek çalışırken Ali için de işler çok iyi geçmiyordur. Çünkü o da Ayşe’nin ablası İlknur’u sevmektedir ve nasıl ki Vedat istenilen bu şartları yerine getiriyorsa aynı şekilde Ali’nin de sigortalı bir işte çalışması gerekiyordur. Ancak Ali İlknur’u istediği yüksek standartlarda yaşatmak için başka planları vardır. Ali Kundilli fullizlerken de göreceğiniz gibi her şey Vedat ve Ayşe’nin kına gecesinde değişecek ve birbirinden komik olaylar sizleri daha öncesinde olmadığı kadar eğlendirecektir. İnternetin en sevilen kişilerinden bir tanesi olan Cem Gelinoğlu’nun filmi, Türk sinemasına yeni bir soluk getirmeyi de başarıyor. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. vaktiyle sabit kancayı izlemiş ve gülmüşseniz, bu film tam size göre.

    YanıtlaSil
  2. Komik bir film olmuş. Gülmek isteyenler izleyebilir.

    YanıtlaSil
  3. idare eder gülmek için ideal ama konu biraz yarım kalmış gibi...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.