-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Android DNS Değiştirme

ads
ads

Android DNS Değiştirme

Sosyal medya hesapları arasında en çok kullanıcıya sahip olan sistem milyar’ı aşkın üyesi ile dünya genelinde aktif olarak hizmet vermekte olan facebook olarak görülmektedir. Facebook hesabınız sayesinde yeni insanlarla tanışabilir, uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ekleme imkanına sahip olabilir, bir yerde tanıştığınız bir bireyi aradan geçen bir süre akabinde bir ortak arkadaş sayesinde ekleme imkanına sahip olabilir, uygulamalar üzerinden oyunlar oynayabilir ya da geliştirici olarak çalışmalarda bulunabilirsiniz. bunun gibi bir çok farklı unsuru da beraberinde getirmekte olan facebook hesabı üzerinde ansızın yapacağınız tüm aramalar facebook arama geçmişi kısmına yansıtılmaktadır.

Android DNS Değiştirme


Risk almamak için facebook arama geçmişini silmek her zaman için faydalı sonuçlarla karşılaşmanızı sağlayacaktır. Eğer ki facebook hesabınızın şifresi sizin dışınızda biri ya da birileri tarafından biliniyorsa bunu belli periyotlar halinde tekrarlamakta fayda olacaktır. Çünkü facebook arama geçmişi bölümünün silinmemesi durumunda bir takım önemli sorunlar beraberinde gelebilmektedir. Aynı zamanda mobil teknolojilerin gelişmesi ile beraber insanlar artık her yerden rahat bir şekilde internet erişimi sağlayabilmektedir. Bunlara en iyi örneklerden biri de Android telefonlar sayesinde internet sitelerine girmektir. Lakin dönemsel olarak bazı sitelerin erişim engeli oluşturulması ile beraber sorunlu süreç beraberinde gelebiliyor. Böyle bir durumda Android dns değiştirme ile beraber rahat bir şekilde yasaklı olan sitelere giriş yapmanın mümkün olduğu görülecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.