-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bebeğim İçin Biobaby Bebek Şampuanı Kullanıyorum

ads
ads
Bebekler dünyamızın neşe kaynağıdır. Her birimiz bebeklik dönemini yaşadık. Eski zamanlarda günümüzdeki kadar gelişmiş özellikle sağlıklı bebek şampuanı bulunmamaktaydı. Ve çok eski zamanlarda şampuan bile yoktu. Zamanında bunları kendimiz yaşayarak zaten görmüş bulunmaktayız. Bebeklerin sağlığını düşünmek çok önemlidir. 

Bildiğiniz gibi çocuklar banyo yapmaktan hoşlanırlar bu yüzden yapılan bu temizlik aşamasında kullanılan ürünlere bebek sağlığı için dikkat etmeniz gerekir. İlk zamanlarda sağlıklı gibi görünen ancak hiç araştırmadan sadece reklamların döndüğü marka olduğu için kullandığımız bazı şampuanların bebeğin cildine zarar verdiğini zamanla görmeye başladım.  Bundan dolayı en iyisi ve özellikle sağlığı için şampuan arayışına girdim. 


Bebeğim İçin Biobaby Bebek Şampuanı Kullanıyorum


Aslında hemen hemen herkesin bildiği biobaby markası ama ben geç fark etmiş olmalıyım ki bunun farkına bebeğimizde kullanınca gördüm. Oldukça kaliteli aynı zamanda bitkisel ürün olması dolayısıyla zaten güvenirliği kanıtlanmıştır. Bu yüzden de çok kişinin tercih ettiği marka haline gelmiş durumdadır.  Bildiğiniz  gibi bu ürün eczanelerde satılmaktadır.  Kalitesi yapılan Almanya'da Dermatest Laboratuvarları testlerinden geçerek kanıtlanmış en kaliteli değere sahip marka haline gelmiştir.

Bundan dolayı anneler için önerim bebeğiniz için kullanabileceğiniz en iyi, sağlıklı ve kaliteli ürün aramaya gerek duymadan kendi tecrübelerimden ve daha önemlisi hiçbir şekilde adından kötü söz ettirmeyen bu ürünün kullanılmasını şiddetle  tavsiye ederim.  
Ürünün bazı özellikleri arasında yer alan, göz yakmaması en önemli özelliğidir. Cildi yumuşatması ve bebeğinizin vücudunda herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadığı bilinmektedir. 

Oldukça çok  çeşitli ürünleri olan bebeğinize en uygun olanı belirlemenizde kolaylık çekebileceğiniz, cilde faydası olan, tamamen organik olan ve anzer ismi verilen doğal kaynak suyu ile üretilmiştir. yukarıda belirttiğimiz gibi 5 yıldızlı en kaliteli ürün olarak testlerden geçerek seçilmiştir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.