-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Blogger Şablonu Mobil Hale Getirmek

ads
ads
Son zamanlarda yeni güncelleme ile  mobil  uyumlu temaların aramalarda üst sıralara çıkacağını Google  açıklamasında yapmıştı. Ve  yavaş yavaş mobil uyumlu siteler sıralamada üstlere çıkmaya  başladı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte  artık insanlar masa üstünü az kullanıp  mobil cihazlardan sitelere girmektedir. Bu yüzden temanızı tam olarak mobil uyumlu  tema ile değiştirmeniz veya aşağıda ki bilgilerle mobil eklentisini aktif etmeniz yeterli olacaktır. 

Blogger Mobil Tema Aktif Etmek

Temanız  eğer mobil uyumlu halde değilse yönergeneleri izleyiniz. : Blogger >> Şablon yolunu takip ederek. Mobil kısmında ki  dişli ikona tıklayın.

Blogger Şablonu Mobil Hale Getirmek

İki seçenek sunulacak siz "Evet mobil cihazlarda mobil şablonu göster seçeneğini işaretlemeniz" gerekmektedir.

Ancak  temanız mobil uyumlu değilse blogger'ın özel temalarından birini seçerek kolay yoldan halledebilirsiniz. 

Mobil uyumlu ise özel sekmesine  tıklayarak buradan istediğiniz mobil uyumlu şablonu seçebilirsiniz. 

Blogger Şablonu Mobil Hale Getirmek 1

Fakat bu özelliklerin seçiminde  varsayılan kısmının işaretli olmasını tavsiye ederiz. Çünkü diğer özellikler seçildiğinde  mobil testi yapıldığında mobil uyumlu değil yazısını göreceksiniz. Bunun nedeni temanızın mobil uyumlu olmamasıdır.Varsayılan seçerseniz siteniz mobil cihazlarda daha hızlı açılacaktır. Ancak herhangi bir reklam  gadget vb. gibi eklentiler gözükmeyecek, sadece içeriğiniz gözükecektir. 


Ayarları yaptıktan sonra  test etmek için tarayıcınıza kendi site adresinizi yazarak mobil  görüntüsünü ekranda göreceksiniz

http://www.ibrahimfirat.net/?m=1

Kaynak>>  ehilblog



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Kardeşim çok teşekkür ederim ; ne zamandır bunu arıyordum birde google güncellemesi geldi ben geç bile kalmıştım ama sonunda bir nevi düzelttim gib eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir paylaşım olmuş bilmeyenler icin adeta bir rehber gibi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.