-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doğa Tutkunlarının Adresi

ads
ads
1997 yılından beri faaliyet gösteren Cihan Av, e-ticaretin yaygınlaştığı günümüzde bu ihtiyaca cevap verecek doğrultuda kendisini yenilemeyi başarmış bir firmadır. Her türlü av, balıkçılık ve doğa malzemeleri konusunda ürün çeşitliliği sunan firma bugün birçok müşteriye hizmet vermektedir.




Stoğunda  bulunan 7000'i aşkın kamp malzemeleriyle Türkiye'nin her şehrinde bulunan doğa tutkunlarına birçok seçenek sunmaktadır. Avcılığa ilgi duyan kişiler tarafından en çok tercih edilen aksesuarlardan biri havalı tüfekler olarak öne çıkar. Her türlü fiyat ve özelliklerine web sitesinden ulaşabileceğiniz bu tüfeklere sahip olmak bir tık kadar yakınınızdadır.

Bir diğer ürün olan kurusıkı tabancalar da %100 güven ve kalite ile satışta bulunmaktadır. İstediğiniz boyuta, şekle ve ağırlığa göre seçim yapma şansı sunan www.cihanav.com ile siparişinizi anında verebilirsiniz.

Site ayrıca 250 TL üzerine ücretsiz kargo imkânı sunmasıyla da doğaseverlere kolaylıklar sunmaktadır. Yerli tüfek tutkunlarının seçeneği olan Armsan tüfekleri de birbirinden farklı çeşitleri ve ödeme imkânlarıyla sizi beklemektedir. Her cebe uygun tüfek seçenekleriyle muazzam çeşitliliğiyle size hizmet vermeye devam etmektedir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.